עבור לתוכן

DEEP PURPLE בהופעה חיה בקיסריה ב-07/08.09.2008 - מי בא?

Featured Replies

פורסם

deeppurplerm0qd8.jpg

deeppurplerm0qd8.06b6d82265.jpg

נשארו עוד כמה כרטיסים בודדים (400-700 ש"ח לכרטיס בלי קומבינות :o)

עדכון: הופעה נוספת ב-08.09 - יש כרטיסים בשפע.

פורסם

בשביל מה? שהם יבריזו שוב?

אה זה היה depeche mode, איזה גרוע אני ;D

פורסם

איזה טונה ;D

אחח הייתי מת להגיע לדיפ פרפל, אבל אין לי כסף :'( - נורא סימלי שהשיר שמתנגן ברקע זה money של פינק פלויד :\

פורסם

אני עדיין מקווה שמטאליקה יבואו ואין לי כסף לגם וגם אז לא...

פורסם

מה אין כסף? קחו מההורים! זה מטאליקה!

אני אמכור את עצמי כדי ללכת למופע הזה

פורסם

האמת שאני לא מספיק מכיר אותם... אני לא מכיר כ"כ הרבה שירים שלהם ו720 שקל זה הרבה כסף. לא מתחשק לי לשבת בשורות האחרונות, אם זה כל מה שאני יכול להרשות לעצמי אז בפחות כסף אני כבר יכול לראות סרטונים שלהם ביוטיוב...

פורסם

אתה מדבר על מטאליקה?

לאדע, אני מוכן להשקיע כל סכום כדי להיות מקדימה...

זאת פשוט הופעה של פעם בחיים, בפעם האחרונה שהם היו אני רק נולדתי, והם לא נראה לי יופיע כאן יותר.

רק חבל שאם הם באמת יבואו, זה יהיה סיבוב הופעות לאלבום החדש, והם בטח ינגנו בעיקר ממנו :(

פורסם

הוא התכוון בכללי שאין טעם לשבת כל כך רחוק, ועדיף לצפות בוידאו במחשב, ואני למען האמת מסכים איתו.

דבר נוסף, הם ינגנו הרבה חומר ישן, וזה מעדויות של אנשים שהיו בהופעות שלהם בתקופה האחרונה.

פורסם
  • מחבר

לי יש מקום די באמצע (גוש 2 למטה וקרוב למרכז) ב-400 ש"ח זה דיל מצויין. קיסריה זה לא מקום כל כך גדול...

פורסם

הוא התכוון בכללי שאין טעם לשבת כל כך רחוק, ועדיף לצפות בוידאו במחשב, ואני למען האמת מסכים איתו.

דבר נוסף, הם ינגנו הרבה חומר ישן, וזה מעדויות של אנשים שהיו בהופעות שלהם בתקופה האחרונה.

אתה מתכוון למטאליקה? (תגידו למי אתם מתכוונים ??? )

כי יש הבדל בין סתם סיבוב הופעות, לבין סיבוב הופעות להשקת אלבום חדש

פורסם

אתה מדבר על מטאליקה?

לאדע, אני מוכן להשקיע כל סכום כדי להיות מקדימה...

זאת פשוט הופעה של פעם בחיים, בפעם האחרונה שהם היו אני רק נולדתי, והם לא נראה לי יופיע כאן יותר.

רק חבל שאם הם באמת יבואו, זה יהיה סיבוב הופעות לאלבום החדש, והם בטח ינגנו בעיקר ממנו :(

לא, דיברתי על דיפ פרפל. התכוונתי שאין לי כסף גם לשורות ראשונות בדיפ פרפל וגם להופעה של מטאליקה ואני מעדיף מטאליקה, ובין השאר אם אין לי כסף לשורות נורמליות בדיפ פרפל עדיף לחסוך את הכסף.

פורסם
  • מחבר

ההופעה של DEEP PURPLE :kopfpatsch: בשביל מה יש כותרת (ואפילו תמונה)!?

פורסם

כן אבל חשבתי שהם עונים לי...

טוב לא משנה ;D

פורסם

כשדיברתי שהם יופיעו עם חומר ישן התכוונתי למטאליקה.

פורסם

עזבו את השטויות האלה, אני הייתי מוכר את כל המשפחה שלי, את הבית על כל תכולתו, ואת שתי הכליות שלי, בשביל הופעה של בוב מארלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים