פורסם 2008 ביולי 717 שנים לא מציח להתקין מודם של בזק מדגם ALE 150 USB לויסטה 64 אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דריבר עדכני אשר יעבוד על הויסטהאו ימליץ על דרך חלופהאני מנוי בבזק WOW
פורסם 2008 ביולי 717 שנים תחליף את המודם הזה במודם רשת בבזקסטור.מצטרף אליו אם יש לך מהיורת גבוהה של אינטרנט אז תבדוק אולי את האפשרות לקבל מהם מודם אלחוטי טוב בחינם (אם אתה צריך כזה כמובן)
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר אין לי כרטיס רשת ואין לי צורך כלל וכלל באלחוטי שניי המחשבים נייחיםיש אפשרות שהם יגיעו עד בייתי כדי להתקין את המודם החדש ואםלא על איזה מודם אתם ממליצים?וכרטיס רשת?
פורסם 2008 ביולי 717 שנים לא הגיוני שאין לך כ.רשת ואתה עובד בוויסטה, כל המחשבים מה-6 השנים האחרונות מגיעים עם כ.רשת מובנה.ועד עכשיו שיתפת בעזרת ICS?אולי כדאי לך לחשוב על ראוטר.עריכה, בשביל לשתף ב-ICS צריך לפחות כ.רשת אחד.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר כרטיס רשת זה מובנה ? אופס המחשב חדש חדש מהחנות לא ידעתי שהוא בא עם כרטיס מובנה חחח אני ממש לא מעודכן
פורסם 2008 ביולי 717 שנים ברוב המקרים הוא מגיע איפשהו מעל ליציאות ה-USB האחוריות. בתמונה, מוקף בעיגול.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מחבר אחלה יש .תודה רבה ד''א אשמח אולי עם אתה יודע לעזור לי בטר'ד באוברקלוקינג וקירור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345286.0וד''א מה זה ICSוהמ התרומה שלו בישבילי?
פורסם 2008 ביולי 817 שנים Sym תריץ חיפוש בפורום בפעם הבאה.ALE 150 לא יעבוד בויסטה בגלל ש askey לא הוציאו דרייברים למערכת הזאת ואם יש לך הזדמנות תחליף אותו למודם רשת בהשאלה וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.