פורסם 2008 ביולי 717 שנים חה חה חה עלק יעדכן אותנו...אני לא בטוח שתזכור משהו.המון מזל טוב והרבה אושר.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים עמרי תפסיק עם הבדיחות שלך אתה... בסוף זה באמת יקרה אני מתאר לעצמי דיון בכללי "הבת זונה הזאת" כמובן ש CLERIC ינעל חח
פורסם 2008 ביולי 717 שנים הרבה מזל טוב..כיף לראות הודעות כאלו ונחמד שאתה מיידע אותנו..חחחח האנשים ברקע הם מעריציך מהאתר..
פורסם 2008 ביולי 717 שנים עמרי תפסיק עם הבדיחות שלך אתה... בסוף זה באמת יקרה אני מתאר לעצמי דיון בכללי "הבת זונה הזאת" כמובן ש CLERIC ינעל חח חחחחחח מזל טוב שיהיה לך! הרבה בריאות אושר ועושר
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מזל טוב. בהתחלה חשבתי שזה יהיה עוד דיון בקשת עזרה, כמו למשל - אני מתחתן היום, איך לא לפשל בחופה? או - אני מתחתן היום, איך למנוע מהדודים המבוגרים לרקוד כמו מסוממים? דברים כאלה.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מיייזללל טובבבבבב לא לשתות יותר מדי בורשט!!! ולא להשתגע על הגפילטע פיש והקניידלעך!!
פורסם 2008 ביולי 717 שנים מזל טוב! הרב אושר ובריאות הנאה נחת ושלווה עם האישה החדשה...אז מזל טוב שוב! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.