עבור לתוכן

בגרות בהיסטוריה - סיכומים....

Featured Replies

פורסם

יאפ, יש לי מחר מגן ואני חייב סיכומים ליא', שנה שעברה היה אתר נחמד של אורי אבל הוא כרגע לא זמין.

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את היחידה השנייה עושים ביא' ולא ביב'?

פורסם

הפוך אחי את היחידה השנניה עושים ב יב

פורסם

תלוי, או שמתחילים את היחידה הראשונה בי', או ביא'.

פורסם

אורי צמח (מורה מצויין מהבית ספר שלי, ומי שיבחן אותי בע"פ :)) הוציא השנה את הספר "מיקוד להיסטוריה" בהוצאת רכס.

ככה שהאתר שלו לא מעודכן.

למי שבכל זאת רוצה: http://www.urize.cjb.net/

פורסם

קניתי את המיקוד של רכס..ות'אמת, הוא לא הכי טוב.

למיקוד בכל קמרה אינ לא יכול ולא מציע ללמוד ממנו כי לכל מורה יש את הקריזה שלה ואת הדברים שהיא שמה עליהם דגש (המורה שלי למשל, מרחיבה על כל דבר ואמרה שאין טעם ללמוד מהמיקוד, כי אין שם חצי מהדברים שהיא אמרה), אני כרגע מסכם משניהם יחד (שיהיה לבגרות..).

ד"א, מישהו עושה בגרות במחשבים, שלוש יח"ל ומכיר אתר עם מבחנים לתירגול?

פורסם

טוב משהו קצר...

אם כבר, צריך איזה מנגנון בביוס שינטרל את כל המחשב שבוע לפני הבגרות.. זה יהיה טוב ;)

עכשיו ברצינות, נאמר לי שהסיכום באתר סיכומים ממש לא משהו.. אז מצאתי את זה וזה נראה רציני....61 עמודים.. לא שיש לי סיכוי לקרוא את כל זה עד אז (2מתכונות ומבחן ובוחן תקועים בין ה6 ימים האלה..) אבל ננסה.... מקסימום עד כמה זה נורא לא לקבל הכי גבוה במתכונת? :-\

עיינתי בזה וזה, איך לומר..SUX

"רקע: תקופת החשמונאים הינה תקופה קצרה יחסית שנמשכה כ-70 שנה(140-163 לפנה"ס)."

"זוהי התקופה היחידה בה הייתה עצמאות ליהודים בארץ ישראל מאז ימי חורבן בית ראשון ועד הקמת המדינה"

חוץ מזה, לא ראיתי שם שום מידע על שאר הקרבות..אמאוס למשל.

פורסם

אף אחד לא באמת ישאל אותך על הקרבות ומה קרה שם. ישאלו בפעם ה2 מליון את השאלה שעשית במבחנים הפנימיים: למה יהודה ניצח? איזה דופסי תגובה יש? הבא ביטויי התייוונות... אני לא חושב שיש ספר שיכול לעזור יותר מהספר למידה וסיכום באינטרנט. אחד ארוך ומפורט, אחד קצר ולעניין וכל השאר זה רק לזכור את זה

פורסם

דווקא במחנים הפנימיים :"תאר שניים מקרבות יהודה ואת הסיבות לניצחון\הפסד", לך תדע מה ישאלו (במגן, בבגרות אני מסכים איתך)

פורסם

כולם קיבלו את הסיכום ששלחתי לכם במייל???????

פורסם

אני דווקא עושה השנה (י') את שתי היחידות...

זה ממש טירוף!!!!

אפשר את הלינק?

פורסם

אורי צמח הזבל הזה עכשיו רוצה לעשות רווחים...

עד היום זה היה חינם והיה נחמד מאוד.... שהייתי בי' ועשיתי אתה חלק הראשון ואני וכל מי שאני מכיר למדנו רק ממנו זה אחלה אבל למה הוא לא יכול לעדכן את האתר ואנחנו חייבים לקנות את הספר המעפן

פורסם

כולם קיבלו את הסיכום ששלחתי לכם במייל???????

קיבלתי

תודה רבה

פורסם

יש איכות? אם כן שלח גם לי בבקשה

d.r.e@dr.com

פורסם

אם זה לי"א שלח גם לי, המייל בצד.

אני יעלה מחר סיכומים של החננה מהכיתה שלי (י"א), חכו - זה שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים