עבור לתוכן

בגרות בהיסטוריה - סיכומים....

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה...

תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם...

האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד?

אשמח לקבל תשובות חיוביות .....

תודה! מראש.. :-\

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוכל למצוא את הסיכום לכיתה י' לפי המיקוד כאן . תלחץ על הבאנר שם מעל איפה שכתוב על הסיכום

אצלנו כל השכבה לומדת איתם

פורסם

אז ביסמרק ירד במיקוד?

פורסם

מזמן....................... גם אנטישמיות אין

פורסם

אני חושב שצריך לעשות שירות באנים אישי פה בפורום, שמי שירצה שכמו שיש "חופשת מגן", אז יומיים-שלושה לפני המגן/בגרות יהיה באן עד סיום המגן/בגרות.

וברצינות, לא התחלתי להתכונן.

פורסם

לא צריך להגזים... כשחורשים יותר מדי מקבלים כאב ראש.

מגן כבר היה לי ואחרי שלמדתי למגן לבגרות זה כבר לא יהיה קשה

פורסם

אחי תודה לך על הלינק

פורסם

שנה שעברה היה ת'אתר הזה, אתר ההיסטוריה של אורי או משו כזה, למישהו יש לינק?

פורסם

אנשים איך אני שמח שעברתי את הכיתה הזאת כי עברתי את המקצוע הכי שנוא עלי! ואני חייב להגיד שממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא למדתי כל השנה בקושי ידעתי איך קוראים למורה שלי.... וביום של המבחן מגן באתי קיבלתי 90 במבחן והמורה הכלבה לא רצתה לתת לי 55 מגן ביום של הבגרות כי תמיד הייתי רב איתה ועושה לא בלאגן... (וזה בדוק שקיבלתי ציון כזה ) ושאמרתי לה תביא לי את המבחן שלי היא לא רצתה (למרות שהיא נתנה לכל הכיתה) אז שאמרתי לה את זה היא אמרה טוב אני יתן לך 55 מגן... ובסופו של דבר קיבלתי 80 בבגרות :saint:

מסקנה? אל תאכל ביצים מקולקלות..........

פורסם
  • מחבר

טוב משהו קצר...

אם כבר, צריך איזה מנגנון בביוס שינטרל את כל המחשב שבוע לפני הבגרות.. זה יהיה טוב ;)

עכשיו ברצינות, נאמר לי שהסיכום באתר סיכומים ממש לא משהו.. אז מצאתי את זה וזה נראה רציני....61 עמודים.. לא שיש לי סיכוי לקרוא את כל זה עד אז (2מתכונות ומבחן ובוחן תקועים בין ה6 ימים האלה..) אבל ננסה.... מקסימום עד כמה זה נורא לא לקבל הכי גבוה במתכונת? :-\

פורסם

יש לי מן סיכום שהמורה שלי כתבה למגן שלנו עפ"י המיקוד החדש, תתן לי את המייל ואני ישלח לך, הוא סיכום די טוב, אישית

למדתי רק ממנו וקיבלתי 94...

תשים לב שיכול להיות שחסרים שם נושאים כי זה נכתב למגן ולכל בית-ספר יש מגן שונה

פורסם

מסקנה? אל תאכל ביצים מקולקלות..........

מישהו פה מנסה לגנוב לי ת'מסקנות...? :nono: ;D

פורסם

מישהו פה מנסה לגנוב לי ת'מסקנות...? :nono: ;D

אחי אני לא גונב שום מסקנה המסקנה הזאת היא שלי ושלי בלבד!

למשל כמו שאני חושב שיום אחד יעקוץ אותי זבוב!

או יום אחד ינשוף יגיע בהפתעה וינגח בי!

פורסם

היסטוריה של כיתה י' זה חומר משעמם בצורה מחרידה ולכן כל מה שלמדת עד יומיים-שלושה לפני המבחן, אתה תשכח.

בסך הכל צריך לחזור על החומר ולשנן אותו, זה לא הרבה חומר ויומיים בהחלט יספיקו.

פורסם

למישהו יש סיכומים ליא'.... לצערי מה שאני עושה השנה....

אני חייב עוד סיכומים חוץ ממה שיש לי... למרות שאני לא יודע איך אני יזכור את כל החומר החרא הזה זה פשוט כמויות של חומר שזה לא יאמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים