עבור לתוכן

איך מסירים/מתקנים מדיה פלייר בויסטה?!

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה חלק מובנה בויסטה, אבל בעבר לפחות היה אפשר לעשות התקנת תיקון של הווינדוס... עכשיו אי אפשר לעשות גם את זה כי הגרסא שעל הדיסק היא לא SP1 ואי אפשר לתקן איתה גרסא חדשה יותר...

מה עושים?!

פורסם

מה הקשר התקנת תיקון למדיה פלייר?

פורסם
  • מחבר

בגלל שבויסטה המדיה פלייר הוא חלק אינטגרלי מהמערכת הפעלה אז התקנת תיקון מתקנת גם אותו, מחליפה קבצי REG פגומים וכו'.

זה עבד לי בעבר... ולא הגיוני (גם במונחי מייקרוסופט) שאין שום דרך בעולם לתקן את המדיה פלייר או להסיר אותו ולהתקין מחדש... ???

פורסם

אתה לא יכול להוריד את גרסא 11 מהאתר של מייקרוסופט ולהתקין אותה מעל כי ההורדה קיימת רק לXP.

תנסה לבצע התקנת תיקון למערכת וסביר להניח שעל הדרך זה גם "יתקן" את המדייה פלייר.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול להוריד את גרסא 11 מהאתר של מייקרוסופט ולהתקין אותה מעל כי ההורדה קיימת רק לXP.

תנסה לבצע התקנת תיקון למערכת וסביר להניח שעל הדרך זה גם "יתקן" את המדייה פלייר.

זה בדיוק מה שאמרתי, שאני לא יכול לעשות התקנת תיקון למערכת כי ההתקנה היא כביכול פחות עדכנית ממה שכבר מותקן בגלל שהיא לא SP1.

בכל מקרה, לא משנה כבר, הסתדרתי.

פשוט מחקתי את ה-SP1 כדי שיהיה אפשר לעשות התקנת תיקון. אחרי התיקון הכל הסתדר.

חרשתי כל פורום אפשרי באינטרנט ופשוט אין לזה פתרון. נדהמתי מחדש כמה שמייקרוסופט יצורים. :bash:

פורסם

אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה? WMP11 קיים בויסטה SP1, בגרסא החדשה ביותר, איזה תיקון אתה רוצה?!

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה? WMP11 קיים בויסטה SP1, בגרסא החדשה ביותר, איזה תיקון אתה רוצה?!

לא התכוונתי תיקון כמו PATCH, התכוונתי לתקן את הנגן שלאחרונה התחיל לקרוס הרבה ע"י התקנה חוזרת שלו! מה לא ברור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים