פורסם 2008 ביולי 617 שנים היי,רציתי לדעת כל כמה זמן אתם מכבים את המחשב שלכם? ואם כל כל כמה זמן?ועוד שאלה.. אמרו לי שכל פעם שמכבים את המחשב (גם בצורה מסודרת דרך הווינדוס...) זה מקצר את חיי המחשב.. זה נכון?תודה.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים בד"כ הייתי מכבה אותו בבוקר לכמה שעות (בלילה הביטקומט רץ כמו מטורף), עד הצהריים / אחה"צ ~ (בזמן שאני בבי"ס), עכשיו התחלתי פשוט להעביר אותו לסטנדביי. מה שכן, אם אני נוסע לאיזה כמה ימים חופשה חו"ל חברים קרובי משפחה וכו' אני כן מכבה אותווסתם שאלה בקשר לזה: זה מקצר את חיי המחשב לכבות אותו לעתים רחוקות יותר? נזק כלשהו חוץ מזה?
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אגדה אורבנית למעשה זה אפילו מאריך את חייו...המחשב זקוק להתקררות מדי פעם, אם אני משאיר את המחשב שלי דלוק, בבוקר אני צריך מאתיים ריסטרטים עד שהוא פועל שוב כמו שצריך (הכרטיס שלי מגיע 90 מעלות).היו על זה מחקרים רבים והוכח כי זה לא מקצר את חייו אלא למעשה מאריך אותו.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים כנראה יהיה בעייתי, כי זה פשוט נשמע די דבילי מידישלכבות את המחשב דופק אותו כדי שמישהו יבדוק את זה.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אני מכבה כל לילה,המחשב סתם זבל מלפני 4 שנים[celeron 2.4 256ram geforce4 ], נסגר ב 2 הפסקות חשמל סביר להניח שכיביתי אותו 1000+ פעם ועדיין פועל לא חידשתי בו כלום
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מכבה לעתים נדירות ביותר (הפסקות חשמל, שדרוג חומרה). עושה restart רק כשעדכונים קריטיים שבחרתי להתקין מחייבים זאת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 617 שנים את המחשב שלי אני חייב לכבות או שהוא יעלה באש למוות בייסורים נוראיים של 75 מעלות ;D אגב,זה מחשב נייד
פורסם 2008 ביולי 617 שנים פעם הייתי מוריד הרבה ולכן המחשב היה נשאר דלוק שבועותעד שהבנתי שאין לי זמן לראות\לשחק\לשמוע\לקרוא את כל מה שאני מורידאז הפסקתי להוריד חוץ ממידי פעם דברים אז בלילה שאין מה להוריד רוב הסיכויים שהמחשב יכובה (5 מ7 לילות בערך)
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אני מכבה את שלי כל לילהחוץ מהלילות שאני מוריד משהואם אתה צריך שהמחשב ישאר דלוק תשאיר אותו אבל אם הוא סתם נשאר ולא מתבצעת בו אף פעולה כבה אותו
פורסם 2008 ביולי 617 שנים לא. בלילה או שאני מוריד משהו או שרץ איזה סקריפט במערכת הפעלה וירטואלית כדי לראות איך הוא משפיע בקיצור בלילה הוא נשאר או להורדות או לנסיונות על המחשב. חוץ מזה המחשב המסכן שלי , מכובה או שאני משדרג את המחשב , או שיש הפסקות חשמל . לסיום המחשב שלי עובד קשה
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מכבה כל לילה.אין שום סיבה שזה יפגע במחשב. גם אם כן- נו באמת. המחשב גם ככה יגיע לתום השימוש בו הרבה לפני שהוא באמת "ימות".סתם מבזבז חשמל, מחמם את החדר (קריטי בקיץ שבו אני מת מחום בלילה) ועושה לי רעש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.