פורסם 2003 במאי 2322 שנים אחרי שעברתי פה על ת'רדים רבים שדנו באיכות השירות בחנות PC HARDWARE , ממש חששתי לרכוש שם את המחשב החדש שלי.למרות הכל לקחתי סיכון בגלל מחיריהם הזולים וקניתי שם.ברצוני לציין כי לאורך כל הדרך מביצוע ההזמנה ועד לקבלת המחשב השרות היה מהיר, אדיב, יעיל ושוב זול!מומלץ!
פורסם 2003 במאי 2322 שנים אחרי שעברתי פה על ת'רדים רבים שדנו באיכות השירות בחנות PC HARDWARE , ממש חששתי לרכוש שם את המחשב החדש שלי.למרות הכל לקחתי סיכון בגלל מחיריהם הזולים וקניתי שם.ברצוני לציין כי לאורך כל הדרך מביצוע ההזמנה ועד לקבלת המחשב השרות היה מהיר, אדיב, יעיל ושוב זול!מומלץ!בזכות האתר הזה כמובן, המשווקים מרגישים את רחשי הציבור ומתקנים ומשפרים.
פורסם 2003 במאי 2322 שנים מחבר את השרות תמדוד אחרי שתצטרך תיקון.צודק!אבל לפחות שלב הקנייה עבר בהרגשה טובה....גם זה משהו.
פורסם 2003 במאי 2322 שנים גם כשצריך תיקון הם בסדר גמור.לי החליפו צמד זכרונות Winbond בצמד אחר, ואותם לשני זכרונות GeIL. הכל נעשה בצורה מקצועית וללא בעיות בכלל, רק לבוא לחנות להחליף.
פורסם 2003 במאי 2522 שנים בקטע הזה באמת אין על PCH.הם תמיד מוציאים אותך מרוצה, הלכתי לשם פעם להחליף GEFORCE 4MX 440 128MB שקניתי בטיפשותי וביקשתי להחליפו וכך עשו.
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אני גם קניתי מהם HD והכל היה חלק, באמת שירות מצויין.נ.ב יש לי שאלה אם אני יזמין AXP 1700 בטלפון אני יוכל לבקש איזה סטפינג שאני רוצה? כי מהחנות השכונתית צחקו עליי כשביקשתי סטפינג JIHUB
פורסם 2003 במאי 2522 שנים בזכות האתר הזה כמובן, המשווקים מרגישים את רחשי הציבור ומתקנים ומשפרים.צודק.לגבי הסטפינג, אני יכול להגיד על חנות אחרת (דובים) ששאלתי אותם בצ'ט אם אני יכול לבקש סטפינג ספציפי ומי שהיה שם הלך לבדוק אם יש להם את מה שביקשתי, והוא חזר אחרי כמה דקות ואמר שיש להם את זה שם ושאני יכול להזמין את זה כל עוד שזה במלאי, PCH נראים לי חנות רצינית אני בטוח שהם יסכימו למכור סטפינג ספציפי, אין סיבה שלא.וד"א זה טוב לשמוע שיש שם שירות טוב.
פורסם 2003 במאי 2522 שנים אני גם קניתי מהם HD והכל היה חלק, באמת שירות מצויין.נ.ב יש לי שאלה אם אני יזמין AXP 1700 בטלפון אני יוכל לבקש איזה סטפינג שאני רוצה? כי מהחנות השכונתית צחקו עליי כשביקשתי סטפינג JIHUBכן, תגיד להם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.