עבור לתוכן

מחשב ב4000-4500 למשחקים החדשים ביותר בשוק

Featured Replies

פורסם

כל עוד זה נכנס ומתאים לתקציב ולא רק שמתאים לתקציב זה גם באותו מחיר של המפרט שאתה הצעת אין שום סיבה אפילו לא פרור של סיבה להעדיף 4850 על 4870 כי לא צריך יותר מזה לרזולוציה!!!

אם אין לך תגיבה יותר מבוססת ויותר הגיונית פשוט תחסוך את זה

ודוגמה נוספת

יש לך אפשרות לקנות מזדה 3 ומזדה 6 באותו כסף נכון שאתה לא צריך יותר ממזדה 3 אבל נותנים לך באותו כסף מזדה 6

מה תהיה התשובה לא תיקח מזדה 6??

ועזוב את מזדה זה חרא של אוטו :silly:

פורסם

כל עוד זה נכנס ומתאים לתקציב ולא רק שמתאים לתקציב זה גם באותו מחיר של המפרט שאתה הצעת אין שום סיבה אפילו לא פרור של סיבה להעדיף 4850 על 4870 כי לא צריך יותר מזה לרזולוציה!!!

אם אין לך תגיבה יותר מבוססת ויותר הגיונית פשוט תחסוך את זה

ודוגמה נוספת

יש לך אפשרות לקנות מזדה 3 ומזדה 6 באותו כסף נכון שאתה לא צריך יותר ממזדה 3 אבל נותנים לך באותו כסף מזדה 6

מה תהיה התשובה לא תיקח מזדה 6??

ועזוב את מזדה זה חרא של אוטו :silly:

כמה שטויות בתגובה אחת...

1) אם אין לך סיבה יותר טובה לזה שאתה טוען כל היום שזה בתקציב, תחסוך אתה את התגובה, אין שום טעם לקחת HD4870 בתוספת של 400 ש"ח אם אין הבדל גדול בביצועים עם רזולוציה כזו.

2) דוגמא יותר טובה היא לשים מנוע 500 סמ"ק על קורקינט, הרי זה ברור שהוא לא ינצל את הכח, יותר נכון את המהירות.

3) מזדה היא חברה מצויינת והיא מהמובילות בישראל.

4) אני לא הצעתי פה שום תגובה, אני הסכמתי עם Xtract משום שהוא מבין במפרטים יותר ממך לפי השטויות שאתה רושם.

פורסם

ממתי ישראל הפכה להיוץת מדד לאיכות של מוצר??? חח מזדה מהמובילות בישראל כי זה מה שהישראלי הפרייר יודע לקבל

אין שום השוואה למנוע של קורקינט

ושוב אתה חוזר על השטות הגמורה הזאת של תוספת של 400 שקל אין תוספת הסכום הוא אחד לאחד נקודה אם אתה לא יודע לקרוא זו לא בעיה שלי אם אם הסכום דומה אין ירידה בחלקים למה לא לקחת 4870!!!! בטוענה המטופשת שלך

תרגיע את הדיבור שלך

ועל Xtract אני לא אגיב כי זה לא מעניין אותי!!

ותצנטזר את ההודעות שלך אף אחד לא דיבר אליך לא יפה כזכור לי לא ההיינו באיזה מארב יחד

פורסם

דבר ראשון אם פגעתי בך אני מצטער, אני לא רואה פה שום קללות וצורת הדיבור שלי יותר רגועה משלך, קודם כל תסתכל על עצמך ורק אז על אחרים

אין לי בעיה עם זה שיקח HD4780 אני רק מציין פה עובדה שזה לא יביא לתוספת ביצועים משמעותית ברזולוציה הנ"ל, ולא ימצא את מלא הכח שלו.

ועזוב את זה שזה בתקציב ובאותו מחיר כמו המפרט של דור, אין שום טעם בכרטיס הזה לכן הוא יוכל לחסוך עוד יותר עם המפרט שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים