פורסם 2008 ביולי 617 שנים בהצלחה לכולם.. הבגרות מתחילה ב 14:30 אני מקווה לעבור אותה חח אני מצטרף לתחושה הזאת. אני כזה עצלן, אין לי כח ללמוד.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים תפסיקו עם כל התראדים האלה בנוגע לבגרויות, זה עושה לי חררה. :-X גילוי נאות: זאת הבגרות האחרונה שלי!
פורסם 2008 ביולי 617 שנים אחחחח בגרות אחרונההה (אחרי זה יש לצערי מועדי ב' אבל זאת עדיין הבגרות מועד א' האחרונה! ) הגשה - 93 וממש אבל ממש אין לי כח ללמוד! יש לי עוד כל כך הרבה דברים לעשות אוף!! חח
פורסם 2008 ביולי 717 שנים עשינו את הבגרות הזאת לפני כמה חודשים והיום עושים אצלנו מי שלא עבר.הוגשתי על 75 וקיבלתי 61 ציון סופי 68.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים בגרות אחרונה... השנה... עוד יש גם את המועדי ב' בעצם.. בכל מקרה צ. הגשה 85.. ובהצלחה...
פורסם 2008 ביולי 717 שנים ^ אהה.. מה?! לעזעזל.. עכשיו בא לי בוטנים אבל היה די קל.. (מקווה שהמגן לא ידפוק אותי חזק...) אפילו אני שלא ידעתי כלום עניתי נכון על רוב השאלות... לפחות כל עוד הניסוח שלי בסדר...
פורסם 2008 ביולי 817 שנים בתור אחד שלא למד כל השנה אזרחות והסתפק ב40 עמוד של סיכומים היה ממש אבל ממש קל התשובות היו בגוף השאלה לזה קוראים "החופש לסטלנות "
פורסם 2008 ביולי 817 שנים לזה קוראים "החופש לסטלנות " חחחחח ד"א אני בכלל לא למדתי.. לא במשך השנה ובטח שלא יום לפני הבגרות... ועדיין איכשהו פתרתי את רוב השאלות נכון... זה אומר משהו על הבגרות הזאת, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.