פורסם 2008 ביולי 1117 שנים תכלס זו הבעיה.לחוקק חוק זה החלק הקל, אבל אז מה אם החוק אומר שהם יקבלו 10K קנס, שלילה לחצי שנה והחרמה לחודש, אם בסופו של דבר אין אף אחד שילך ויאכוף את זה..
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים היום הייתי בחוף הקשתות שבו קרה אירוע הדריסה שבת שעברה. המקום היה מפוצץ במשטרה וכמובן לא היו ג'יפים שמטיילים להם על החוף. השאלה היא אם זה חד פעמי או שמעכשיו באמת יאכפו קצת את החוק במדינה הזאת.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים אין הרתעה פשוט מאודאם עכשיו נהגי ג'יפ שמתכננים לנסוע בחוף יראו שמישהו שנסע בחוף קיבל שנת מאסר(ויש כבר חוק כזה שמתיר עונש מאסר בפועל) אז הוא לא יעז בכלל לנסוע שם..אבל פשוט אין בתי המשפט סולחים ומביאים עונשי שלילה מגוכחים ואז אחרי חודש שוב שומעים על אותו מקרה.האמת אני לא ממש כועס על הנהגים יותר על בתי המשפט כי אח"כ אנחנו שומעים שהבחור שנסע על החוף יהיה מעורב באיזשוהי תאונה קשה בגלל עבירת תנועה שלו.חייבים עונשים קשים אבל לצערנו זה לא קורה.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים היום הייתי בחוף הקשתות שבו קרה אירוע הדריסה שבת שעברה. המקום היה מפוצץ במשטרה וכמובן לא היו ג'יפים שמטיילים להם על החוף. השאלה היא אם זה חד פעמי או שמעכשיו באמת יאכפו קצת את החוק במדינה הזאת.אתמול הייתי בחוף הקשתות (ד"א לא ידעתי שזה היה שם )וראיתי גם משטרה, אבל לא נראתה שהיא בכלל בקטע של לאכוף, למרות שלא ראיתי שום ג'יפ .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.