עבור לתוכן

אולי הגיע הזמן לסלק את המתרחצים המעצבנים מהחופים?

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3564240,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3564240,00.html

אחרי שכמעט דרסו אותי בחוף באשקלון, כמעט עלו עלי בחוף בהרצליה פיתוח, והעיפו על חול מלוא החופן בחופי נהריה וחיפה. הם סוף-סוף הצליחו לפגוע באחד מהמתרחצים המעצבנים האלו שמפריעים להם לדהור על החול.

איך העיזה אותה בחורה לעמוד בדרכו של מלך הכבוד, רוזן הג'נטים, דוכס ה-4X4 בזמן שהוא היה דהר על פני החוף של אבא שלו? בצדק הוא רמס אותה! שילמדו כל אותם שוכני ביבים, עלובי נפש משוללי ג'יפ שלא עומדים בדרכו של אביר החולות הישראלי המצוי! דבר לא יעמוד בפני צמיגיו בדרך אל רצועת החוף העלובה של מדינתנו, לא פקחים (נותנים דו"חות חנייה) ולא משטרה (עם לייזר בכביש 6) ובוודאי שלא אזרחים שומרי חוק (יחטפו מכות).

מי יתן ומה שקרה בחוף הקשתות יהווה אותו ומופת לכל אותם טיפוסים שמנסים לשלול את החופש לדהור על החוף. תנו לנו חירות, או תנו לנו מוות (של המתרחצים כמובן)!

פורסם

לא יאומן,

אבל עם המצב המשטרתי בארץ, גם אין מה לעשות - בושה!

גם היה את המקרה של ההוא עם הטרקטורון- שנתפס- ומזל לכל המדינה שהוא נתפס.

צריך שללוח אותם לכלא להרבה מאוד שנים.

פורסם

הכתיבה שלך קצת מזכירה את הטקסטים בלשון\הבעה. ::)

בכל אופן, אני מסכים עם הנאמר ב-100%.

גם אני אשקלוני, ולא פעם ראיתי ג'יפים טסים על החולות,

העיניין שמישהו יפגע מכך, היתה רק שאלה של "מתי" ולא "האם".

פורסם

איפה זה חוף הקשתות הזה? בדר"כ יש שם שוודיות? :smile1:

ועדיין לא יצא לי לראות גיפ נוסע על החול, אולי זה רק כי אני פעם בשבוע בים לא יותר

פורסם

תכל'ס צריך להשמיד את הבן אדם הזה,הוא דרס שוודית אתם קולטים? זהו הלך עלינו...המוניטין שלנו אצל השוודים במינוס גדול...

פורסם

חבל שהדבר היחיד שחזירים כחולים עושים בארץ זה לתת לאנשים דוחות על עבירות תנועה בשביל להרוויח מהם כסף.

שונא חזירים.

פורסם

אין לך מושג כמה אני שונא מניייאקים.....

פורסם

מה שקורה בחופים זה פשוט סדום ועמורה(ואני לא מדבר על הבחורות), בכל מקום נוסעים טרקטרונים וג'יפים במהירות גבוהה וממש מזגזגים בין האנשים השונים, שלא נדבר על האופנועי ים שלא מעניין את הנהגים שלהם שום דבר חוץ מלעשות פוזות קרוב לחוף.

חוף הקשתות בחיפה הוא חוף הומה צעירים ואני נוהג ללכת אליו מדי שבת וכך גם אתמול, אמנם הלכתי לפני שקרתה התקרית אבל זו היתה רק שאלה של זמן עד שתאונה כזו תתרחש. אין משטרה, אין פקחים וזה פשוט כמו במערב בפרוע מה שהולך שם.

פורסם

לא צריך לתת לו קנס, פשוט צריך להרוס לו את הג'יפ על המקום. אם הורסים לאחד - השאר יחזרו כמו עכברים לחורים שלהם.

פורסם

ממש הצעה ריאלית מה אני אגיד לך. ::)

אפשר לעגן בחוק קנס מאוד גבוה של עשרת אלפים שקלים. החרמה של הרכב לשלושים יום תוך שלילת הרשיון לחצי שנה. ירתיע לא פחות מדברים אחרים.

פורסם

גם זה לא יעזור. הכי הרבה הם יפסיקו להתפרע בחופים וימצאו מקומות ואמצעים אחרים להוציא את האגרסיות שלהם.

הפיתרון הוא לחוקק חוק בשם "מיהו ערס" (על משקל מיהו יהודי),וכל מי שיענה לקריטריונים של החוק יש להעבירו טיפול שימנע ממנו להתרבות.

פורסם
  • מחבר

^^^ חפש במילון את הערך "אאוגניקה" ותבין למה ההצעה שלך איומה ונוראית, אפילו בצחוק. אני חושב שעונשים של שלילת רשיון לתקופות מאוד ממושכות והכי חשוב, החרמת הרכב לחצי שנה (או לצמיתות בעבירות חוזרות) יעשו את העבודה, ערס בלי מכונית זה כמו ציפור בלי כנפיים. כמובן שהכל טמון באכיפה, הן באכיפת האיסור לרדת לחופים והן באכיפת נהיגה בלי רישיון.

פורסם

אפשר להטמין מוקשי נ"ט בחופים.

פורסם

או, שתהיה חנון טוב ותשאר בבית :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים