פורסם 2008 ביולי 517 שנים המפרט הנוכחי שלי בצד ימין <- זהו שדרוג שימו לב לא מחשב שלם..1. מה התקציב? 3K2. מטרות המחשב? משחקים כבדים , צפיה בסרטים,3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר - אופציונלי - אם חורג מ3K אז לוותר5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן חשוב שיהיה בשביל האוברקלוקינג7. האם מתוכנן OC? בינוני/משמעותי באמצע, צריך קירורים לכרטיס מסך ומעבד..פעם קודמת הציעו לי פה:E7200DS3L4850חשבתי להשאיר את המעבד ,לשנות את הלוח ולהוסיף זכרונות.
פורסם 2008 ביולי 617 שנים מחבר עברו 23 ומשהו שעות ואין תשובה.. חייבים לדייק 24? עזבו, תעזרו עם זה למעלה ^
פורסם 2008 ביולי 617 שנים המפרט הנוכחי שלי בצד ימין <- זהו שדרוג שימו לב לא מחשב שלם..1. מה התקציב? 3K2. מטרות המחשב? משחקים כבדים , צפיה בסרטים,3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר - אופציונלי - אם חורג מ3K אז לוותר5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן חשוב שיהיה בשביל האוברקלוקינג7. האם מתוכנן OC? בינוני/משמעותי באמצע, צריך קירורים לכרטיס מסך ומעבד..פעם קודמת הציעו לי פה:E7200DS3L4850חשבתי להשאיר את המעבד ,לשנות את הלוח ולהוסיף זכרונות.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.