עבור לתוכן

קניית מכשיר סלולארי מחנות פרטית - איך זה בעצם עובד?

Featured Replies

פורסם

נגיד ואני קונה מכשיר SE K800i מחנות פרטית - כיצד אח"כ ניתן לעבוד איתו עם רשת כמו אורנג' לדוגמא? איך זה עובד?

תודה :)

פורסם

המכשיר נפתח ונפרץ לכל הרשתות - SIM FREE - תכניס סים של איזה חברה שתרצה וזה יפעל. (אורנג', סלקום, וודאפון בחו"ל וכו'.. )

פורסם
  • מחבר

אני מניח שעם פלאפון לא יהיה ניתן לעבוד-אלא רק עם סלקום ואורנג'?

כמה בערך יעלה לי לחודש באורנג' קו ואיך זה הולך עם המספר שהם נותנים לי?

פורסם

אני מניח שעם פלאפון לא יהיה ניתן לעבוד-אלא רק עם סלקום ואורנג'?

ברור שלא, ברשת פלאפון עדיין חיים בתקופת ה-CDMA.

בקשר לקו סלקום\אורנג', נדמה לי שכרטיס SIM עולה 80-90 שקל, שיחות זה לפי המסלול שתבחר (סטודנטים\חיילים זה בערך 40 אגורות לדקה, אתה יכול לקנות מראש חבילת דקות שיכולה להוריד את המחיר עוד, אבל אם לא תדבר אפילו שניה בחודש עדיין תשלם על כל הדקות שקנית בחבילה).

פורסם

אממ אתה יודע CDMA עליון על GSM מבחינה טכנולוגית, פשוט שחרא חברה + ציוד יקר ניפשגשים יוצא "פלאפון".

אתה יכול פשוט לקנות טלפון SIMFREE/UNLOCKED ותכניס את הסים שלך מרשת אורנג'/סלקום, אתה לא צריך סים חדש.

פורסם

פותח התרד כמו שציינו מעלי..הפלאפון מותאם לרשתות GSM (סלקום/אורנג)...

שים לב שם תרצה לעשות ביטח לפלאפון..אתה חייב שהוא יהיה בקטלוג של החברה..אחרת אי אפשרות לביטוח מטעם החברה...

פורסם

פלאפון פורסים עכשיו גם רשת GSM.

פורסם

פלאפון פורסים עכשיו גם רשת GSM.

אתה טועה

הרשת החדשה תהיה UMTS והיא תהיה עם סים

פורסם
  • מחבר

ירדתי מהעניין וכנראה שאני פשוט אקנה את המכשיר דרך אורנג'

תודה על ההסברים בכל אופן ;)

פורסם

אין לך מה לרדת מהעניין, עדיף לקנות באופן פרטי.

ללא התחייבויות, ללא תעריפים נוספים ומונפצים.

פורסם
  • מחבר

אממ... האם העניין יוצא יותר משתלם למעשה?

יש משהו שעיצבן אותי אצל אורנג' שהם דוחפים לך את החבילת גלישה המטופשת הזאת "תשלום חודשי חבילת UMTS / GPRS" שעולה 19.90 לכל חודש. מי באמת צריך את השטויות האלה? ???

בכל אופן אני עדיין לא בטוח אם הבנתי איך זה עובד. אני קונה מכשיר מחנות פרטית ואז מאורנג' (או שזה גם מחנות?) אני קבל כרטיס סים שבתוכו יש את המספר שלי לדוגמא ומה עוד?

לפי מה שראיתי אצל אורנג' יש כל מיני תוכניות שבהן יש תשלום חודשי קבוע + X אגורות לדקת שיחה. עם איזו תוכנית אני יכול לעבוד במידה והמכשיר שלי לא נרכש אצלהם? והאם עם מכשיר כזה -

"UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900"

ניתן לעבוד עם אורנג'?

תודה :)

פורסם

אתה קונה טלפון סלולארי מחנות פרטית במחיר יותר זול מחברה סלולארית.

אח"כ, אתה הולך לאורנג'/סלקום וקונה כרטיס SIM (אם כבר יש לך כרטיס SIM, אז אתה לא צריך חדש) עם מספר טלפון וחבילת שיחות (יש גם חבילת שיחות של 0 ש"ח בחודש + אגורה לשניה). הטלפון הסלולארי פתוח לכל החברות, כך שכל מה שנשאר לך לעשות זה להכניס את הכרטיס SIM לטלפון, וזהו.

אם אתה קונה טלפון דור שלישי ולא מעוניין בחבילה של דור שלישי (אינטרנט, MMS וכו'), אז יכול להיות שיגידו לך שהכרטיס SIM שלך לא מתאים לטלפון והוא יכול לשרוף לך את הטלפון, וינסו למכור לך כרטיס USIM. מדובר בשטויות! כרטיס SIM רגיל מתאים לטלפון סלולארי דור שלישי (בלי אינטרנט וכל שאר הדברים של דור שלישי). עם זאת, תנסה להשיג USIM בחינם (הם נותנים לפעמים), כי הוא יכול להכיל יותר אנשי קשר.

לגבי האחריות, לא נראה לי ששווה לבזבז על זה כסף. בעשר השנים, בערך, שיש לי טלפון סלולארי לא הייתי צריך אף פעם לממש אחריות (ביטלתי את האחריות אחרי השנה הראשונה). בכל מקרה, אם הייתי צריך לממש אחריות, אז הייתי צריך להוסיף דמי השתתפות עצמית די גבוהים. במידה ואתה בכ"ז מעוניין באחריות, אז אתה יכול לרכוש אחריות (לפעמים במחירים יותר זולים) דרך חברות חיצוניות.

פורסם

אתה קונה טלפון סלולארי מחנות פרטית במחיר יותר זול מחברה סלולארית.

אח"כ, אתה הולך לאורנג'/סלקום וקונה כרטיס SIM (אם כבר יש לך כרטיס SIM, אז אתה לא צריך חדש) עם מספר טלפון וחבילת שיחות (יש גם חבילת שיחות של 0 ש"ח בחודש + אגורה לשניה). הטלפון הסלולארי פתוח לכל החברות, כך שכל מה שנשאר לך לעשות זה להכניס את הכרטיס SIM לטלפון, וזהו.

רק הבהרה קטנה :

מניסיון שלי אורנג' לא מוכרים סתם ככה כרטיס SIM ( לא ניתן לקנות כרטיס ללא קנייה של מכשיר או לפחות הצגה של מכשיר ), כדי לקנות את הכרטיס חשוב שתגש לאורג' עם מכשיר סלולרי כלשהוא שלווית ל 10 דקות מאבא\ אמא \ אח \ חבר או שתגש עם המכשיר שקנית בחנות אחרת, ותבקש לקנות כרטיס SIM - הכרטיס עצמו עולה כ 100 שקלים בערך.

פורסם

אין לך מה לרדת מהעניין, עדיף לקנות באופן פרטי.

ללא התחייבויות, ללא תעריפים נוספים ומונפצים.

איזה שטויות, כל עוד המכשיר שאתה רוצה משווק בחברה הסלולרית ואתה מדבר מעל 200 ש"ח בחודש (הסכום הדרוש כדי לקבל החזר מלא, או כמעט מלא במכשירים היקרים ביותר) - זה יהיה פשוט טמטום לקנות אותו באופן פרטי.

לא משנה כמה זול זה יצא באופן פרטי, זה עדיין יקר יותר ממחיר אפס.

התחייבות יש לך במילא על מסלול, בלי קשר למכשיר.

חוץ מזה, גם אם תרצה לעבור חברה באמצע - החברות הסלולריות משלמות עבורך את קנס היציאה מההתחייבות. העיקר שתעבור אליהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים