עבור לתוכן

i-Doser: קבצי שמע שגורמים לנו הרגשה כמו של סמים. וזה עובד.... WTF?!?!??

Featured Replies

פורסם

לא...... אני פשוט חושב שזה נשמע קצת הגיוני מה שרשום שם, וזה בטוח לא כמו הדבר האמיתי אבל יש לזה סיכוי... איך זה פעל על אנשים אחרים?

ויכול להיות באמת שזאת "נבואה שמגשימה את עצמה"... זאת אומרת בגלל שבטוחים שזה ישפיע מדמיינים את זה...

אבל אני רק רוצה שאנשים יגידו לי אם זה עובד, כי היו עדויות לכך שכן.

אין דבר כזה " נבואה שמגשימה את עצמה" בסטלה, אתה לא יכול לחשוב שאת בהיי ואז ליהיות בהיי, אתה לא שולט על זה.

אולי אתה יכול לעשות את עצמך ולשכנע את עצמך שאתה כן בהיי, אבל אם יש מישהו איתך, הוא יידע אם זה עבד עליך או לא.

ושמעו, יש המון "עדויות ברשת שזה עובד, אני שמעתי על אחד ששמע את זה והתעורר בחיפה (שמין הסתם הוא לא גר בחיפה..),

אבל אני מאמין שהרוב חירטוטים והמצאות של אנשים, חפש ביו טיוב : I DOSER USER ותיראה מה יוצא...

פורסם

אני אשמור את מה שהרגשתי לעצמי ..

עדיף לשים 14 שקל על פחית גז מציתים וכמה שקיות מהסופר

פורסם

תקשיבו הרעיון ענק וגם עובד בצורה מסויימת.

אני מכיר את זה זמן רב וכמו כולם, כמובן ישר עלו בי ספקות האם זה אמיתי, פועל, הגיוני, או עוד סתם ניסיון מוצלח להתפרסם..

נכנסתי לאתר הבית http://www.i-doser.com/ התעמקתי וקראתי על איך זה פועל, איך גילו את זה, מה וכו...

הופתעתי לגלות שזוהי תוצאה מניסיון קודם לנסות וללהתמודד עם נרקומנים אשר מכורים לסמים, לנסות ולתת להם את אותה ההרגשה של הסם וכך למנוע נזק פיזי.

התוצאות עבור ניסיון זה לא היו יעילות במיוחד אך מה שהדהים הוא שזה באמת פעל! קבצי השמע שהתוכנה מנגנת פשוט כוללים תדרים, אותות מסוג אלפא, גמא, דלטא, וכו'.. שאלה כביכול האותות שמוח משדר ופועל עליהם... כמובן שזה לא בעוצמה חזקה כמו הסם עצמו אבל עדיין קיים האחוז המסויים להצלחה וכך זה בעצם התפרסם לא רישמית, מפה לאוזן ובפורומים כ"התוכנה הממסטלת".. =\

אישית ניסיתי זאת מספר מכובד של פעמים ואף פעם לא הרגשתי כלום חוץ מלהרגיש כמו אידיוט עם אוזניות עם הראש שבוהה במסך ושומע רדיו מקולקל במשך חצי שעה.

בגלל התגובות החיוביות שסחפו בעקבותיהם ניסיתי שוב ושוב אבל התאכזבתי וזה הוביל אותי למסכנה שכל התגובות היו לא אמיתית ולא אמינות (למרות שהיו הרבה מאוד כאלה..) ובעצם שקר שסופר בגלל שהדבר עורר התלהבות רבה אז אנשים פשוט הכריחו את עצמם להרגיש משהו ופשוט שיקרו לעצמם והפכו כל דבר קטן שקרה והיה שיגרתי לחלוטין להצלחה מסחררת ו"מיסטלו" את עצמם =\

לפי ההיגיון והמדע, בן אדם יכול לגרום לעצמו להשתכר ולהרגיש מסטול, שמח או כל תחושה אחרת ע"י יצור כמות מספקת של חומרים בגוף שמופרשים בזמן התחושה האמיתית. כן, התחושות הרגשות וכל מה שקשור לסטייט שלנו הוא בעצם חומרים, נוזלים שהגוף מיצר =\ כן תתפלאו.. גם אהבה!

אך לגרום את זה לעצמנו זה משהו שכמעט בלתי אפשרי ובטח כקורא מהצד כמוך זה נשמע הזוי לגמרי... אך יש אנשים שיודעים איך לגרום לך להגיע למצב שאתה פשוט מאוהב בהם ותעשה כל מה שהם יגידו לך והם נחשבים לאמנים, פשוט לא יאומן! אני אישית לומד זאת אך לא ספצית "איך להפריש את החומרים האלה כשאני רוצה להרגיש דפוק מגז מזגנים" אלה זה סעיף שנכלל בעבודה קשה הקשורה לתחום הנקרא NLP.. זאת הטכניקה\דרך שנמרוד הראל, קריס אנג'ל, דרן בראון(אחד הגדולים) וכל ה"קוסמים האלה מצליחים לכבוש את אמונם של אנשים, לקרוא מחשבות ולעשות דברים מדהימים בחיי היום יום ופשוט להיות אמני פיתוי! - נשים היזהרו! =)

הנה סירטונים של דרן בראון, צריך לראות בכדי להאמין פשוט מדהים!!!

פשוט משכר את הבן אדם בלי שום אלכוהול!

http://youtube.com/watch?v=bPM0BkMSZCU

והנה עוד דברים מדהימים!

לא מאמינים? אני למדתי את כל מה שאתם רואים פה וזה ממש לא קל!

מדהים.. גלשנו קצת מהנושא אבל פשוט היתי חייב לשתף אותכם =]

נהנתם?.. תזהרו לא להתמכר -.^

פורסם

פתגם סיני עתיק אומר:

Monkey sees, Monkey do

או במילים אחרות - אתה רוצה מחקר מעניין - תחפש מחקרים על אפקט PLACEBO

פורסם

גם אם זה היה עובד זה לא כדאי. הרי האינטרס של האנשים שכתבו את הדבר הזה הוא להרוויח, ואם הם היו מצליחים לדמות את ההרגשות שהם טוענים שהם דימו אז אני מניח שגם להוסיף לזה התמכרות לא הייתה להם בעיה.

פורסם

גם אם זה היה עובד זה לא כדאי. הרי האינטרס של האנשים שכתבו את הדבר הזה הוא להרוויח, ואם הם היו מצליחים לדמות את ההרגשות שהם טוענים שהם דימו אז אני מניח שגם להוסיף לזה התמכרות לא הייתה להם בעיה.

בוא תבין משהו, אם הם היו רוצים להרוויח ע"י לגרות לך להתמכר אני מבטיח לך שהם לא היו בוחרים בדרך הזאת אלה הולכים על משהו הרבה יותר גרנדיוזי ומפורסם מסתם תוכנה שמנגנת קבצי שמע ממכרים לטענתך.

היות והתוכנה ניתנת להורדה בחינם לא נראה לך שהם מרוויחים, אם בכלל הרבה כסף?

ואחרי כל זה.. רד מהענן כי התוכנה בכלל לא ממכרת.

פורסם

ברור שלא, היא גם לא ממסטלת.

אמרתי אם היא הייתה עובדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים