עבור לתוכן

i-Doser: קבצי שמע שגורמים לנו הרגשה כמו של סמים. וזה עובד.... WTF?!?!??

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי בעיתון כתבה על ההתמכרות החדשה של ארה"ב - הסייבר סם. השם שלו זה i-Doser, וזאת תוכנה כזאת שיש לך קבצי שמע כאלה והיא מנגנת אותם. כששומעים אותם זה אמור לעשות איזו השפעה על המוח שתגרום לו להרגיש רגשות ותחושות מסויימות.

איך זה עובד?

לפי מחקר שהתבצע בנושא, ראו שהמוח משדר כל הזמן גלים החוצה. אז ניסו לעשות אותו דבר הפוך - להשמיע את הרעש הסטטי הזה (קולות מוזרים כאלה), ורצו ושהמוח יתרגם את זה לתחושות.

לעוד מיעד ברברית בנושא (והורדת קבצי שמע מיוחדים לתוכנה) כנסו לכאן:

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=887663

ניסיתם את זה?? נראה לכם בכלל הגיוני??

פורסם

על כל אחד זה משפיע אחרת, עלי זה לא עבד.

פורסם

היה על זה פעם דיון

תאמת לא הצלחתי להפעיל את התוכנה אז אין לי מושג

וכמה זה כבר יכול להשפיע..

פורסם

לא עובד...

פורסם

ניסיתי את זה, היה מטריף, התחלתי לראות צבעים!

.........ואז גיליתי שזו שקופית בדיקה בטלויזיה בכלל X:

בקיצור, שטויות במיץ, לא עובד (וזה לא שהפסקתי את זה אחרי שניה ורבע. נתתי לזה 10 דקות שלמות לנסות להשפיע עלי)

פורסם

לא עובד (וזה לא שהפסקתי את זה אחרי שניה ורבע. נתתי לזה 10 דקות שלמות לנסות להשפיע עלי)

פורסם

היה על זה כבר דיון, באמת הרוב אמרו שזה לא עובד.

אבל הרעיון מצויין ! אני בטוח שהאתר הרוויח בוחטות של כסף על פירסומות, הנושא הזה היה מאוד מדובר בחודש האחרון.

פורסם

אוי זה כל כך ישן.... ודי שטותי האמתי.

לפי ההוראות צריך לעצום את העיינים, ולתת לטראק להתגנן עד הסוף ( יש כאלו של חצי שעה!).

אה, וחובה להשתמש באוזניות.

אבל כמו שאמרתי, חוץ מכאב ראש אחרי הרעשים הטיפשיים האלו, לא תקבו שום סטלה.

פורסם

אני חושב שזו התוכנה היחידה שאמידה עם קראקים :)

פורסם

הדבר באמת עובד אך לא על כולם

אבל כנראה שזה מסוכן ואף אחד לא לוקח אחריות על מה שזה יגרום לכם בתווך הקצר/ארוך

פורסם

זה כזה בולשיט....

ניסיתי את זה וזה פשוט לא עושה כלום מעבר להעלות לי את הסעיף..

פורסם
  • מחבר

אבל איך זה שזה עבד על אנשים??? יש כאלה שזה פשוט.. עובד עליהם..

אולי צריך להקשיב לזה טוב או משהו... הראו גם בחדשות מישהו שניסה גז צחוק ומת מצחוקים והשתגע כזה, והיו בפורומים אפילו בארץ שאמרו שזה עבד...

פורסם

אתה משווה השפעה של חומר כימי מוכר שההשפעות שלו מוכחות בצורה מדעית, לקובץ סאונד טיפשי של איזה מישהו שגילה שאפשר לייצר טונים ראנדומליים, והחליט לקרוא לכל אחד מהם בשם של סם ולטעון שזה ממסטל?

פורסם
  • מחבר

לא...... אני פשוט חושב שזה נשמע קצת הגיוני מה שרשום שם, וזה בטוח לא כמו הדבר האמיתי אבל יש לזה סיכוי... איך זה פעל על אנשים אחרים?

ויכול להיות באמת שזאת "נבואה שמגשימה את עצמה"... זאת אומרת בגלל שבטוחים שזה ישפיע מדמיינים את זה...

אבל אני רק רוצה שאנשים יגידו לי אם זה עובד, כי היו עדויות לכך שכן.

פורסם

אתה משווה השפעה של חומר כימי מוכר שההשפעות שלו מוכחות בצורה מדעית, לקובץ סאונד טיפשי של איזה מישהו שגילה שאפשר לייצר טונים ראנדומליים, והחליט לקרוא לכל אחד מהם בשם של סם ולטעון שזה ממסטל?

הוא דיבר על קובץ הסאונד בתוכנה שמדמה השפעה של גז צחוק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים