עבור לתוכן

"מים גנובים: לאילו בריכות במלונות בתל אביב הכי משתלם להתפלח?"

Featured Replies

פורסם

http://finance.walla.co.il/?w=/127/1307305

מה שהם עשו לא נראה לי חוקי, מוסרי וחינוכי. א"כ מתפלאים שהישראלים קומבינטורים...

פורסם

חחח השאלה היא למה זה במדור עסקים?

פורסם

ככה נראים הפנים של החברה הישראלית...

מה העורך המטומטמם שהסכים לפרסם כתבה כ"כ דלוחה ונמוכה? :screwy:

פורסם

אני זוכר הרבה כתבות בסיגנון בוואלה, זה לא משהו חדש.

פורסם

חחחחח אהבתי

פורסם

מה קרה לכם, זה אחד הדברים היותר מצחיקים שקראתי באתר העלוב הזה.

פורסם

חחחחחח כתוב שם על מלון דן פנורמה, עבדתי שם בתור מלצר וכל מילה שם עובדה.

קל להתפלח לשם, שמעתי סיפורים על נערים שהתפלחו לשם מהכניסה האחורית (השומרים חושבים שהם מלצרים) והם באים לאכול שם ארוחת מלכים וגם להיכנס לבריכה.

:lol: :lol: :lol:

אח"כ חוזרים הבייתה מאושרים שכל זה עלה להם 0 שקל. :D

פורסם

וואלה תמיד היו ברמה הזאת, בככל אני לא מוצא קשר בין הכתבות שלהם לשאר העולם.

סתם מחפשים למשוך רייטינג.

וזה עובד להם על כל כתבה מטופשת שהם כותבים/ כל כותרת שלא קשורה לכתבה/ כל כתבה שלא קשורה לעולם/ כל תוכן שלא משנה אם הכותב מסכים איתו או אם יש מישהו בעולם שמסכים איתו העיקר לרשום אותו בשביל שהיה הרבה טוקבקים, באחת הכתבות היותר מטופשות שלהם נדמה לי הם קיבלו איזה 1000 תגובות וזה הגיע לחדשות..

בגלל זה אני בחיים לא קורא את הכתבות שלהם, פשוט עלובות ומנסות למשוך רייטינג בצורה זולה ומעצבנת לדעתי.

פורסם

במקור זה התפרסם ב-"הארץ"- די מפתיע.

פורסם

בושה וואלה זה האתר הכי דפוק שאני מכיר

פורסם

לדעתי אין על YNET.

פורסם

מה איכפת לי? גם ככה אני מתדלק ב 100 :P

פורסם

לדעתי אין על YNET.

מסכים איתך

וגם BBC

ותמיד תקראו בביקורתיות מה שכותבים לכם, גם כי אני ומישהו במשפחה שלי היינו פעם בעיתון באיזה נושא (לא משהו גדול), כל עיתון כותב משהו אחר ורק מחפש לנפח ולגרום לדברים להראות יותר מעניינים.

גם הכתב יכול לפרש איך שהוא רוצה כל מיני דברים או להתייחס לאמרות של כל מיני אנשים.. תוצאה סופית הכתבה לא כל כך אמינה.

אפילו בחדשות 22 שמעתי פעם שהם אומרים ש4- מתוך 6 האנשים הכי עשירים בעולם הם יהודים ולפני זה הם אמרו שהיהודי הכי עשיר בעולם מקום 6 (נדמה לי, אבל בטח לא שני או שלישי)

והיה את הישראלי שכתבו פעם שהוא עתיד הכלכלה העולמית ועקף את מנכ"ל מקדונלס.. כל עיתון/אמצעי תקשורת ששמעתי ממנו על הידיעה הזאת אמרו מקום ראשון בתוכנית של יאיר לפיד הסתבר ב-40 הראשונים או משהו כזה

בקיצור תקראו בביקורתיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים