עבור לתוכן

טרי פראצ'ט - ספרים בסדרת עולם הדיסק, עדיין אפשר להשיג?

Featured Replies

פורסם

צריך בין היתר את "שומרים! שומרים!" ומכשפות מחוץ לארץ או משהו כזה, בעברית (לא בחירה שלי)

אגב, מי שקרא מוזמן לשתף, אם למישהוו יש את Moving Pictures (בעברית "ראי נוע") שיגיד לי אם במקרה נאמר שם "I want to be a loan"

התרגום של זה יצא חרא, "אני רוצה להיות לי בד" אבל סביר להניח שבאנגלית זה "I want to be a loan"

פורסם

צריך בין היתר את "שומרים! שומרים!" ומכשפות מחוץ לארץ או משהו כזה, בעברית (לא בחירה שלי)

אגב, מי שקרא מוזמן לשתף, אם למישהוו יש את Moving Pictures (בעברית "ראי נוע") שיגיד לי אם במקרה נאמר שם "I want to be a loan"

התרגום של זה יצא חרא, "אני רוצה להיות לי בד" אבל סביר להניח שבאנגלית זה "I want to be a loan"

אתה רוצה להיות הלוואה?

:lol:

פורסם

לא יודע לגבי הספרים המתורגמים, אך הספרים המקוריים באנגלית עדיין נמכרים בכמה חנויות ברחבי הארץ.

אחת החנויות המומלצות ביותר ( וגם האהובה עלי) - דן ספרים בירושלים. בעל מגוון עצום של ספרים נדירים באנגלית, חדשים ויד שנייה ( המחירים מאוד מאוד נמוכים). מה גם שהם עושים הזמנות אישיות מamazon!

אם בא לך, החנות נמצאת בירושלים.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להיות הלוואה?

:lol:

עם ריבית גבוהה

מישהי אמרה שהיא רוצה להיות לבד I want to be alone

ואז 2 אנשים (או ליתר דיוק, איש אחד וכלב מדבר) תהו למה לעזאזל היא אמרה "אני רוצה להיות לי בד" "I want to be a loan"

ה"לי בד" זה התרגום לעברית, שכמו שבטח שמת לב לא משעשע במיוחד

ותודה על ההמלצה - אני אבדוק את החנות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים