עבור לתוכן

מחפש עזרה במציאת כונן DVDROM זול חלופי

Featured Replies

פורסם

במחשב שלי (HP PAVILION ZE4942EA), הכונן הנ"ל כבר הרבה זמן עושה המון רעש בזמן נסיון קריאה, ובד"כ ללא הצלחה, אולם כבר עבר הרבה זמן מאז הפורמט האחרון שלו, וייתכן שאצטרך כונן חדש/משומש במקומו.

מקור הבעיה שלו זה (אם אני זוכר נכון) גלגל שיניים שמניע את ה"מקל" ממתכת שגורם לתזוזה מדוייקת של ראש הלייזר, לא הצלחתי למתוא לזה תחליף מלפטופ אחר לא טוב.. זה לא התאים, גם הכונן לא התאים.

תהיתי אם מישהו פה יודע איך אני יכול לדעת בדיוק שזה ייכנס ללפטופ אם אני מזמין אחד ב- EBAY? או יכול להמליץ על מישהו אמין שיכול לעשות את זה בדרום עדיף? הלפטופ ישן ולא שווה אפילו אלף, אז ממש לא הולך לשלם מאות שקלים על אחד מקורי...

פורסם

אם אתה לא משוכנע שתוכל לקנות ב-Ebay את הדגם המתאים ולהחליף אותו בעצמך, קנה אחד חיצוני שמתחבר ב-USB במידה וניתן במחשב לבצע Boot מ-USB.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא משוכנע שתוכל לקנות ב-Ebay את הדגם המתאים ולהחליף אותו בעצמך, קנה אחד חיצוני שמתחבר ב-USB במידה וניתן במחשב לבצע Boot מ-USB.

לא ניתן, יש רק CD, HDD ו- NETWORK

פורסם
  • מחבר

בעקרון זה אמור להתאים לך:

http://cgi.ebay.com/HP-Pavilion-ZE4900-CD-RW-DVD-ROM-Combo-Drive-GCC-4243N_W0QQitemZ270251187876QQihZ017QQcategoryZ131540QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

בנוגע לפירוק והרכבה - יש Service Manual. אם אתה לא מסוגל לעבוד לפיו, תאלץ לשלם למעבדה שתתקין לך אותו.

תודה! זה הכי קרוב לשלי שראיתי, אפילו הדגם נשמע דומה עד כמה שאני זוכר (הוא לא עליי כרגע).

הרכבה זה לא בעיה, חח פירקתי כבר את כולו יותר מפעם, כל פעם כמה ברגים נאבדו, נשארו פחות מחצי אבל לא צריך יותר כדי להחזיק אותו! ;D

הולך להזמין ברגע שאברר עלות משלוח הכי זול לפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים