פורסם 2008 ביולי 417 שנים אחרי התקנת הויסטה יש לי תיקיייה Windows.old השאלה אם אפשר למחוק אותה אם אני לא צריך אותה ?צריך לבצע מחיקה מיוחדת דרך תוכנה מסויימת או שאני פשוט יכול לעשות Shift+Del וזהו ?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים האיתה צריך בכלל פשוט לפרמט את הכונן לפני ההתקנה. וכן אתה יכול למחוק את WINDOWS.OLD. עריכה: למה לעזזל כתוב לי LEET במונה ההודעות? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר האיתה צריך בכלל פשוט לפרמט את הכונן לפני ההתקנה. וכן אתה יכול למחוק את WINDOWS.OLD. עריכה: למה לעזזל כתוב לי LEET במונה ההודעות? אחי אבל זה תיקייה של המון גיגה זה לא יעשה לי בלאגן בווינדוס שאני מוחק את זה ככה ? ולא הייתה לי אפשרות של פורמט
פורסם 2008 ביולי 417 שנים יש בחלק של בחירת כונן להתקנה כפתור MORE OPTIONS ושם יש אפשרות FORMAT.מה זה קשור שיש שם הרבה גיגה? זה פשוט כל ה"My Documents" וכל השטויות מהXP.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים האיתה צריך בכלל פשוט לפרמט את הכונן לפני ההתקנה. וכן אתה יכול למחוק את WINDOWS.OLD. עריכה: למה לעזזל כתוב לי LEET במונה ההודעות? בטח כי היה לך 1337 הודעות בדיחה נחמדה מאוד של HWZONE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.