פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר משום מה הייתי בטוח שפירסמתי תמונה סופית של החדר בכל אופן, נכון לעכשיו - זה מה שיש (אולי בעתיד אני ארכוש מסך FHD גדול במקום 2 מסכים) בקשר לתוכנה - מדובר בגוגל סקאצ'אפ, ויש גרסה חינמית שלה תוכנה מאוד קלה ופשוטה.
פורסם 2009 במרץ 216 שנים קטלני ביותרר יצא אחי תגיד יש את התוכנה של גוגל בעברית?ותתחדש אחי חח כמה מחשבים שתהיה בריא
פורסם 2009 במרץ 416 שנים אני רואה פה רק 2 מחשבים... אף פעם לא ראית חדר עם יותר ממחשב אחד?אתה טועה יש לו עוד miniATX בתוך המארז הגדול הזה של TTחח ככה שזה 3
פורסם 2009 במרץ 416 שנים אתה איש רע! אתה איש מאד מאד רע ! אתה איש רע עם חדר מהמם! זה לא פייר ד"א, תתחדש, יש לך חדר יפה מאד מה לגבי מיטה זוגית ורמקולים כמוזכר מעליי ?
פורסם 2009 במרץ 516 שנים מחבר לגבי הרמקולים: מדובר בADA 880 של ALTEC LANCING , מדובר ברמקולים מעולים לטעמי, והם משרתים אותי כבר 8 שנים אם לא יותר, והם יושבים על קריאייטיב אקטיג'י, (פעם רמקולים לא נראו כמו שהם נראים היום, אך לצערי חלק מהמוצרים היום לא נשמעים כמו אלה של פעם) לגבי המיטה, אין ספק שעדיף מיטה זוגית, אך מטעמי מקום אין לי את האפשרות למיטה כזאת, לכן בחרתי במיטה "נפתחת".. לשימוש בשעת הצורך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.