עבור לתוכן

big update on page 11, Arkadur's room project

Featured Replies

פורסם

פישש כל הכבוד! בהצלחה בהמשך :D

המלצה קטנה, כדי לא להסתובב עם כבל רשת ברחבי החדר, כדאי לשים לשים דבר כזה בכל שקע

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.473

• תגובות 129
  • צפיות 28.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשש דורון, אני רואה נכנסת חזק לקטע של DEALEXTREME :lol:

פורסם
  • מחבר

בקשר לשאלת העברת התעלות:

מובן שלא חצבתי עם פטיש 5 קילו בתוך הקיר, ישנו מכשיר שנקרא "פטישון", שזו בעצם העבודה שלו - לחצוב

ברגע שיש תעלות, ויש חורים עבור הקופסאות, מקבעים את הקופסאות, מתקינים את הצנורות

ומתחילים לסגור הכל בעזרת מלט, בסוף עוברים על הכל עם שפכטל, משייפים קצת עם נייר זכוכית כדי לקבל גימורים יפים ושכבה אחידה ויפה

מסיידים, וצובעים (יום שני החדר יצבע בשיטת "פנטזיה" בגוון פנינה - כדי לתת ניגוד כלשהוא בחדר (הרצפה, הרהיטים ועוד כל מיני דברים באותו גוון, חייבים לשבור את זה)

יום שני - סיום הצבע +התקנת פרקט

יום שלישי- רהיטים

לאחר מכן סגירת פינות

יש לסיים לבנות את המחשב שלי (יש המון חלקים חדשים שלא הרכבתי עדיין)

בקשר לכבל רשת, אהבתי מאוד את ההצעה, אבל זה לא יעזור לי , מכיוון , שמדובר ברשת של 1 GB, ואני לא בטוח לגבי הסטנדרט של הכבל הזה, אני לא רוצה שהוא יגרע מהביצועים, אני מתכוון להכין כבלים בעצמי בעזרת לוחץ (אני רק צריך להשיג נעליים בגודל מיוחד, שיצליחו להכיל את כבל העבה יחסית)

במידה ואני לא אשיג, אני אשתמש בכבל CAT6.

עדכונים בקרוב

פורסם

לא הבנתי כמה דברים :nixweiss:

למה אתה צריך כמה שקעים של של טלפון וyes? את החשמל והרשת עוד אפשר להבין..

ולמה לא לעשות פשוט רשת אלחוטית? בסה"כ מדובר באותו החדר ולא במרחק גדול אז הקליטה אמורה להיות מעולה..

פורסם
  • מחבר

לגבי ריבוי השקעים

לYES אני עושה בפועל רק שקע אחד, אך הכבל עובר בין כל הקופסאות לצורך שינויים בעתיד (כמו כן כל שאר הכבלים)

לגבי הלטלפון, אני כן צריך כמה שקעים, לADSL, לטלפון, ואולי גם לפקס..

לגבי הרשת האלחוטית - כבר יש לי אחת, אבל שוב (למה אתם לא קוראים מה שאני כותב) - אני עובד עם רשת של 1000MB \ 1GB,

שדורשת תשתית די מיוחדת ולכן אני משקיע בכבל איכותי ויקר עם סיכוך כפול מסוג CAT7 (הסטנדרט הנמכר היום הוא CAT5 \ CAT5E )

כמו כן התחדשתי לי בכרטיס מסך מסוג 4850, כדי שיוכל להחליף את הX550 הבזיוני שיושב על המחשב הראשי, וכדי שיוכל לסחוב בעתיד סרטים על מסך 32 בFHD.

עדכונים בקרוב ושבוע טוב.

פורסם

הסתכלתי שוב על הסירטוטים בעמוד הראשון, ולא ראיתי מקום שאתה יכול להכניס בו 32, שינית משהו או שפשוט תשתמש ב32 כתחילף למסך מחשב?

ד"א, אפשר לשאול בשביל מה אתה צריך רשת כזאת מהירה?

מצפה לעדכון הבא :yelclap:

פורסם

בשביל להעביר קבצים גדולים בין מחשבים מן הסתם.

לדוגמא לחבר מחשב לlcd ולשדר מהשרת בזמן אמת סרט בHD

פורסם
  • מחבר

בקשר לרשת, יש לי כבר את הרכיבים, אז למה לא לשדרג את הכבלים ולשפר את התשתית אם אפשר

בקשר למסך 32, הוא יחליף את אחד המסכים הקטנים שיש לי היום, ויונח על השולחן - באמצע.

עדכונים בקרוב

שיהיה שבוע טוב לכולנו

פורסם

וואו, איזה עבודה יפה עם התעלות והשקעים! :xyxthumbs:

אני מקווה שהשקעי רשת יתחברו כמו שצריך לCAT7, זה חתיכת כבל אימתני :P

פורסם
  • מחבר

עוד עדכון, אך לצערי ללא תמונות- אני אשתדל להעלות אותם ביום ראשון

התקנת הפרקט הסתיימה, לצערי היו מספר בעיות עם הפרקט, וזה עקב את כל תהליך הפרוייקט

יום ראשון הרהיטים יגיעו, וכל שישאר לי זה הפרוייקט על המחשב...

הפרקט יצא סוף הדרך (אי אפשר להסתכל על פרקט למינציה אחרי שרואים דבר כזה)

תמונות בקרוב

שבת שלום

פורסם

העם דורש תמונות :smile1:

תגיד, אתה הרכבת את הפרקט? אם כן אתה יכול להסביר מעט על התהליך? (כלים, הסבר, קושי, וכל מה שעולה לך בראש..)

תודה רבה רבה.

פורסם
  • מחבר

הפעם הזאת לא אני הרכבתי את הפרקט (אני סוגר שבת לצערי, ולכן לא הצלחתי להגיע להתקנה השניה שהתבצעה היום)

היו כמה פאשלות שלא קיבלתי, ולכן ההתקנה הראשונה פורקה, הגיע פרקט חדש, שאותו התקינו היום)

לגבי ההתקנה, זה ממש פשוט

הפרקטים נכנסים\משתלבים אחד בשני בעזרת מסילות,

אם מדובר בחתיכות גדולות, פטיש גומי\פלסטיק\עיסית יעזור, אני בכל מקרה ממליץ לרפד את הראש בעזרת סמרטוט או חתיכת בד כדי לא להרוס את הקצוות של הפרקט.

לחיתוכים, הכלי הכי נפוץ הוא ג'גסו, למרות שיש כלים טובים יותר כמו מסור דיסק שולחני עם מוביל (יש לי אחד כזה, בעזרתו הותקן הפרקט בבית של חבר שלי)

כמו כן, הוא יעזור לך לחיתוך הפאנלים (הפרופילים שמדביקים על הדפנות של הקיר)

2 דברים שצריך לקחת בחשבון

1. לא לשכוח לשים פרופיל אלומיניום (פס אחד) בכניסה לחדר, כדי שישמור על הפרקט שלא יתפרק, זה חלק מאוד פגיע שצריך להגן עליו

2.יש מקרים שיהיה צריך לחתוך את הדלת, מכיוון שהפרקט יהיה גבוה מידי (אצלי העסק יצר מדרגה של 2 CM, הסינטטי\למינציה יקח בסופו של דבר 1 CM

הפרקט עצמו בעובי 7-8 MM, ויש את הספוג הלבן הדק, שלוקח עוד 1-2 MM, תלוי בסוג.

תמונות - בקרוב

פורסם

נו איך מיתקדם בנתיים ?

אתה יכול להביא תמונה אחת לפחות ?

פורסם
  • מחבר

טוב, זה קצת קשה להשיג את התמונות שאתה לא בבית..

בכל אופן, הפרוייקט כמעט הסתיים

לצערי, התמונות שאני יראה לכם כאן עכשיו הם מסוף שבוע שעבר, מכיוון שסגרתי שבת,

נכון להיום, הרהיטים כבר הותקנו (מלבד כמה דברים ממש זניחים שצריכים להגיע (כמו הזכוכית לשולחן)

אני בעצמי עדיין לא ראיתי את הרהיטים החדשים שלי.. אז אני מצפה בקוצר רוח להגיע כבר לבית

בנוסף, הזמנתי גם מיטה חדשה (האחרונה שימשה אותי כ14 שנה), לצערי, מדובר במיטה בגודל רגיל, אך עם מנגנון חשמלי

מיטה וחצי\זוגית לא באה בחשבון, משום שהמיטה ממוקמת מול הדלת, והיא תחסום את כל המעבר לכניסה לחדר במידה והיא תהיה רחבה יותר

בקרוב - כסאות חדשים שכבר בחרתי ואני צריך לקנות

וכמובן, איך אפשר בלי מסך LCD ראוי כדי להשלים את החבילה.

כמו כו, נשאר לי לחווט את כבלי הרשת בחדר, ולהשיג שקע גיוויס ליס( שאותו אני אכין בעצמי בקרוב)

[attachment deleted by admin]

פורסם

הוא יצא ממש פלילי :xyxthumbs:

ממליץ לבטל את המיטה אם אפשר, ולהזמין ספת ספר.

חפש קצת בגוגל אם אתה לא יודע מה זה.

פשוט מתי שאתה לא יושן תהפוך אותה לספה, זה הרבה יותר קל ממה שזה נראה.

וגם זה ממש טוב לראות סרטים מהמסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים