עבור לתוכן

מעוניין בתגובות על מחשב שקניתי... ואולי הצעות לשיפור.. מחשב לגיימר..

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב.. אתמול ומעוניין לדעת אם כדאי לשנות משהו בהצעה או שהיא בסדר כמו שהיא.. לפני ששולחים לי את החלקים..

זה המפרט:

המפרט בוצע ונקה בחנות TMS....

קטגוריות מוצרים מחיר כמות

זיכרון:

יצרן Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤653 1

האר דיסק:

יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤369 1

צורב:

יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1

כרטיס מסך:

יצרן Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock! ¤1423 1

לוח אם:

יצרן Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1

מארז:

יצרן Thermaltake Armor Plus Black + Window ¤809 1

מעבד:

יצרן Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1532 1

ספק כוח:

יצרן Thermaltake Though Power 650W 52A/12V 4XRails SLI ¤581 1

קירור למעבד:

יצרן Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤240 1

סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤6815

פורסם

המפרט בן זווווווווננננננננננה!!!!!! שים לב שאם אתה לא מרכיב שים שיהיה הרכבה ואם באלך(וכן באלך)שים אוברקלוק חינם~!תהנוו מושללםם

פורסם
  • מחבר

דווקא לא בא לי על הרכבה חח אני מרכיב לעצמי אני הדגשתי להם שאני רוצה את המחשב בלי הרכבה.. כי אני מעוניין להרכיב אותו בעצמי עם השקט שלי וההנאה שלי....ולגבי אובר קלוק אני לא מאמין שצריך לאמץ מחשב כזה כבר בשלב זה אז לא מאמין שצריך לעשות אובר קלוק בשלב כל כך מוקדם.. אבל בהחלט קיימת אופצייה כזו בעתיד.

שכחתי גם לציין שהמחשב כולל עוד האר דיסק של 250 גיגה של WD וכרטיס קול של Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP.. ומערכת סאונד של לוגיטק 5.1 LOGITECH Z-5500 פשוט חלקים אלו היו כבר ברשותי אז שכחתי לציין אותם...

פורסם

ברור שלא נחוץ אבל שכבר יהיה לך לעתיד!..ככה לא שיהיה לךך הכי טוב מהתחלה והם עושים אובר מעולה שכלול באחריות..!אז תן להם לעשות!

פורסם

מפרט מצוין... ועוד כרטיס קול כזה?? אי אפשר להתעלות [טוב נו אפשר... אבל רק עם עוד כמה אלפים :silly: ]...

תתחדש, תהנה ממנו [אני בטוח...]

עריכה:

ברור שלא נחוץ אבל שכבר יהיה לך לעתיד!..ככה לא שיהיה לךך הכי טוב מהתחלה והם עושים אובר מעולה שכלול באחריות..!אז תן להם לעשות!

הבחור רוצה לנסות לבד, תן לו.... חחח מקסימום אם הוא לא מצליח אז שישאר בסטוק, קשה לי להאמין שיהיה למעבד הזה קשה "לסחוב" בזמן הקרוב...

פורסם
  • מחבר

אני בנאדם שאוהב סאונד טוב שאני משחק משחקים... לכן גם יש לי רמקולים כאלה... השקעתי 3000 שקל על כרטיס קול ורמולים ככה שהמחשב הזה הוציא אותי בנזק בכיס.. חחח

חוץ מזה אין הצעות לשיפור...?

פורסם

לא,אחי המפרט סוס,קצת מבובז אבל שווה!חח

פורסם

אני בנאדם שאוהב סאונד טוב שאני משחק משחקים... לכן גם יש לי רמקולים כאלה... השקעתי 3000 שקל על כרטיס קול ורמולים ככה שהמחשב הזה הוציא אותי בנזק בכיס.. חחח

חוץ מזה אין הצעות לשיפור...?

אם בא לך לשחק קצת בקטנות אז אישית אני הייתי הולך על HDD של סיגייט, אני לא מת על WD לי הם נהרסים מהר, וגם הרבה אומרים שהספקים של TT לא משהו.... אבל הם ממש לא ג'נריים ככה שלא יהיו בעיות אני מאמין... זיכרון בתדר 1066 היה יכול להקל עליך בביצוע OC...

דברים שוליים, בשורה התחתונה מפרט מצוין...

פורסם
  • מחבר

לגבי הספקים של TT אני סומך עליהם ב 10000%

לגבי הזיכרונות אני אוהב את קרוסייר וה 1066 זה קפיצה רצינית במחיר ככה שאחרי כל מה שאני השקעתי לא מרשה לעצמי להשקיע עוד..

ולגבי ההאר דיסק לא יודע אולי אתה צודק... אבל זה כולה האר דיסק לפי דעתי זה הרבה עיניין של מזל... כי זה דבר יותר פיזי מחומרה אחרת אז זה פיזי יותר.... בגלל זה אני אומר זה עיניין יותר של מזל..

פורסם

מפרט מבוזבז ולא אופטימלי - תלוי בשימושים והעדפות.

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם

מפרט מבוזבז ולא אופטימלי - תלוי בשימושים והעדפות.

אכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים