עבור לתוכן

אני רוצה לקנות מחשב ב-3000 שקל איזה אתם ממליצים לי לקנות?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה לקנות מחשב ב-3000 שקל מאיפה כדאי לקנות ועם אילו חלקי חומרה?

אשמח אם תשלחו אתר של המקום שבו אתם ממליצים לקנות

ובשביל מחשב שנועד בעיקר להורדות ומשחקים כדאי להשקיע יותר?

ואם כן כמה ומאיפה אפשר לקנות את אותו מחשב

תודה רבה לכל המגיבים

פורסם

אני אישית יש לי ניסיון עם רשתות כמו KSP ואיבורי ובניהם היתי אומר לך KSP בלי היסוס[ ואני לא עובד שלהם ]

כמובן שעל כל רשת או חנות פרטית בארץ יקום מישהו ויגיד לך "לא כדאי לך עבדו עלי" וכו'

מה שחשוב שאם אתה קונה מחשב תדע את השימושים שלך במחשב

במידה ואתה לא "גיימר" אז אתה יכול להסתדר בכרטיס שעלותו 300-800 שקלים

ולהריץ משחקים יפה מאוד

מעבד / כרטיס מסך : הדבר שהכי נחוץ במשחקים מעבר למהירות שעון המעבד ,הוא הזיכרון וכרטיס מסך המלצה שלי תיקח מעבד זול כמו "‏Intel E2220" ותרכוש לך כרטיס מתקדם כמו "‏8800GT 512MB " ותוכל לבצע לו O.C [המהרה] למעבד בעתיד.

זיכרון : אל תתפשר לשים לפחות 2GB זיכרון זה זול ויעיל [בקשר לחברות רובם באותו מחיר, ובמידה ויעודך לא לבצע O.C על הרכיבים במחשב אינך צריך זיכרונות יקרים]

‏2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ [אישית אני מעדיף את OCZ]

ספק : בקשר לספק כוח המלצה שלי אל תיקח "ג'ינרי" קח חברה יודעת כמו Thermaltake שעלותו יכולה לעלות לך 200 שקלים ותאמין לי שלא תתאכזב .

[‏TR2 Power W0070 430W]

לוח אם : בקשר ללוחות אם יש המון צ'יפים כמו P45 X38 X48 P41 וכו' והמון חברות המלצה שלי אל תתפשר על החברה של לוח האם תקנה לוח אם איכותי המלצה שלי ASUS or Gigabyte

בקשר לצ'יפ אתה יכול להסתפק ב P35 ולעבוד עליו יפה מאוד כמובן שאם אתה משווה אותו לP45 אז מעבר לזה שיש אפשרות CF [מערך 2 כרטיסי מסך תומכרים CF של ATI על לוח אם ]

יש לך פיצ'רים אחרים כגון: כמו קירור יותר איכותי על הלוח/ ASUS EPU-6 Engine

ASUS Express Gate [התיחסות לגבי ASUS] תמיכה בבאס שונה/ כמובן שחברות אחרות מן הסתם הם יוספו ללוחות לשוק "הבינוני/גבוהה " יותר פיצ'רים .

במידה ואתה מעונין בלוח אם רציני היתי ממליץ לך על P5Q PRO שיש בו המון תוספות ויכולות O.C ובנוסף מערך CF כמובן שאתה יכול להוזיל את מחיר המערכת ולקחת P5K

או לוח אם אחר מדגם אחר [או חברה אחרת]

דיסק קשיח כמה שיותר גדול יותר טוב אינך צריך מערך RAID 0 http://www.ifeel.co.il/page/8917

או דיסק קשיח "RAPTOR" [דיסק קשיח רגיל מסתובב ב7200 סיבובים לדקה "RAPTOR" בעשר אלף סיבובים לדקה . [לא אצין דגם כי באמת שלא חסר כנס לאתר שברצונך לקנות ופשוט תבחר].

מסך : בקשר למסך זה החלק היותר מורכב יש המון סוגים פאנלים זולים ויותר איכותים[ניגודיות/יציאות וכו'/ממשק] כנס לפה http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/

ותחכים ותבחר את המסך המיועד לך [בנוסף לזה היתי ממליץ לך להעיזר בעצות של אנשים בפורום לגבי המסך] [לא כתבתי לך מסך מסוים מסיבה אחת הידע שלי בזה לא כזה גדול והמסך שברושתי 931BW Samsung קניתי אותו בפזיזות לפני כמעט שנה לאחר שנשרף לי המסך ].

מארז : בקשר למארז יש המון החשיבות של קנית מארז איכותי הוא בגדול. זרימת אוויר טובה במארז / שהיה גדול ורחב / חומרים איכותיים [ויש עוד המון תוספות של כל חברה]

במידה ואתה לא רוצה להוציא יודע מדי על המארז אתה יכול לקחת את "‏Compucase CI-6A21" של HEC שתמורת המחיר אתה מקבל באמת המון] כמובן שיש יותר יקרים ויותר טובים כמו ‏Antec P182 וכו'

&כוננים אופטים/אביזרים כגון רמקולים מקלדות וכו' זה לפי הדרישות שלך הלאה ולפי התקציב תרכוש מקלדת איכותית ועכבר זה באמת חשוב מה שלפעמים אנשים מוציאים 5K על מחשב ו40 שקל על מקלדת.

זהו נראה לי שסימתי שוב העדפתי להסביר לך פחות או יותר את הדברים במקום לשכתב לך מפרט כמו תוכי, עדיף שתבין ותדע מה אתה קונה

בקשר למקום ומחיר לא צינתי תוכל להיכנס לאיזה אתר שאתה רוצה ולבצע רכישה או בירור לגבי מחירים

אתה יכול להיכנס לאתר של KSP ולבדוק או באתרים אחרים שאני אישית לא יצא לי לבצע מהם רכישה כמו SkyPC .

.

* כמה נקודות חשובות

במידה והמערכת שאתה רוצה היא ללא מסך תוכל לקחת מעבד יותר מתקדם מסדרת E8XX או להמיר את המערכת ל AMD שהמעבדים שלה יותר זולים משל אינטל וזה גם כמובן לשנות את הלוח אם שיתנוך ב AMD דוגמא למעבד מצוין ‏Athlon 64 5200 שמאוד מתקרב למחיר של E2200 של אינטל

* משהו מאוד חשוב אל תהיה מקובע במחיר גם אם המחיר יחרוג ב 400 שקל עדיף שתקנה חומרה נורמלית ולא חומרה שתתאכזב שלא תוכל להריץ לך משחקים על "בינוני " נורמלי [ עדיף לחכות קצת במידה ולא מתאפשר לך כרגע]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים