עבור לתוכן

רעש מהמקלדת בנייד של גיגהבייט W468N

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי את המחשב של גיגהבייט W468N והוא ברשותי 10 דקות, וכבר מצאתי משהו שלא אהבתי. המקלדת באיזור החיצים משמיעה רעש מציק וכל הכפתורים שבאותו איזור זזים יחד, וככל שמתרחקים מהחצים הרעש חלש יותר עד שנעלם בערך 15 לחצנים (עד הלחצנים של האותיות).

האם זה נורמלי למחשבים האלו או בכללי בניידים או שצריך לתקן את זה?

פורסם

מה זאת אומרת כל הכפתורים זזים יחד??

כאילו אתה לוחץ על החץ למעלה וגם הצדדים זזים?!?!?!

פורסם
  • מחבר

כן ואפילו עוד כמה כפתורים מסביב, כאילו אין שום תמיכה לחלק הימיני תחתון של המקלדת ולכן הוא מתעקם וזה משמיע רעש מעצבן לעומת זאת הלחצנים שלא משמיעים רעש שקטים מאוד.

אז אני מבין שאצלך זה לא כך כולם שקטים נכון?

פורסם

זה בד"כ אחד ההבדלים בין הניידים הזולים ליקרים.

איכות בנייה.

פורסם

גם לי יש דגם כמו שלך ואני מרוצה ממנו,

ואין לו את הבעיה שאמרת, אני לא חושב שזה איכות בנייה מה לעשות יכולים לקרות תקלות זה לא אומר שכל המחשבים יצאו ככה,

לדעתי תלך לחנות שקנית ותבקש להחליף או משהו !!!

פורסם

שום דבר שום איכות בנייה מה זה הכפתורים דבוקים או לא יציבים אני לא מצליח להבין בדיוק מה קרה, פנה לחנות ואם צריך לחברה כי מה שאתה אומר לא הגיוני זה כבר לא איכות בנייה זה פגם בבנייה וזה יכול לקרות ..!

אבל צריך לטפל בזה..!

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם,

אז עבור דבר כזה אני צריך לדרוש מחשב חדש או רק לבקש לתקן/לסדר את הבעיה?

פורסם

אחי אני לא בטוח שכולם הבינו לפרטי פרטים את הבעיה שלך ככה שקשה לקבוע!

אבל הייתי מציע לך ללכת לחנות שממנה קנית וששם ייתנו את הדעת על המוצר..הם יותר מנוסים...לדעתי הם יהיו אמינים כי בסה"כ גם אם יש תקלה בייצור המחשב אז מפנים את זה לספק של המחשב וזה לא חלקים שלהם שעולים להם כסף אלא הם מעבירים לטיפול הספק..!

ואלי גם לך משהוא פשוט לא מרגיש נוח ואין שום פאק..כי בכל זאת אולי אתה רגיל לשולחני וזה שונה מנייד..!

מקווה שהכל יסתדר לך ובהצלחה..!

פורסם

כמה שהמחשב שרכשתי "זול" איכות הבניה שלו מעולה

המסך אינו "רוקד" והכפתורים קשיחים ושקטים.

אני מרוצה ממנו מאוד!

פורסם

השאלה היא האם יש לך נקודת יחוס של מחשב טוב.

פורסם
  • מחבר

רואים שהמחשב עשוי טוב ואני באמת מאמין שזה פגם.

רן, התקלה היא כזו: לכל המקלדת כנראה יש בסיס משותף (תחתית) שמחברת בין כל הלחצנים והחלק הימיני תחתון, כאילו אין לו תמיכה מתחתיו ולכן כל לחיצה על הלחצנים שבאיזור הזה גורם לאיזור הזה לנוע יחד כלפי מטה, ובדרך יש רעש מציק בגלל החופש בתנועה.

בכל מקרה שאר הלחצנים (שזה הרוב) שקטים וטובים.

כנראה "נפלתי" על פגם ואני אשלח לתיקון כי הבנתי שאני היחיד שיש לו את זה וחוץ מזה לא נראה לי ששום יצרן יעיז לתכנן כך את המקלדת.

קורה, קרה ומחר נשלח לתיקון.

תודה לכולם.

פורסם

נכון וטוב שאתה אופטימי יש כאלה שלוקחים את זה קשה..!

בכל מקרה תתחדש..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים