פורסם 2008 ביולי 417 שנים אני רוצה למכור כמה פריטים ב ebay אבל שלוש שאלות מטרידות אותי 1- חובה למסור פרטי כרטיס אשראי במידה ואני מעוניין למכור בלבד ?2- אם זה שקונה ממני מקבל את המוצר שלי אבל טוען שלא קיבל אותו מה קורה אז ?3- האם באמת מקבלים יותר כסף ממכירה ב ebay מאשר באתר כמו יד 2 ?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אני רוצה למכור כמה פריטים ב ebay אבל שלוש שאלות מטרידות אותי 1- חובה למסור פרטי כרטיס אשראי במידה ואני מעוניין למכור בלבד ?2- אם זה שקונה ממני מקבל את המוצר שלי אבל טוען שלא קיבל אותו מה קורה אז ?3- האם באמת מקבלים יותר כסף ממכירה ב ebay מאשר באתר כמו יד 2 ?1.כן, מיכוון כשמעבירים את החשבון למוכר יש צורך להכניס פרטים2.הוא יפתח דיספוט3.קהל גדול יותר
פורסם 2008 ביולי 417 שנים 3- האם באמת מקבלים יותר כסף ממכירה ב ebay מאשר באתר כמו יד 2 ?לא, אתה תקבל פחות.יש עמלות.אבל כמו שאמרו- החשיפה גבוהה, יש הרבה אוטומציה בתהליך והוא מאוד נוח.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים לא, אתה תקבל פחות.יש עמלות.אבל כמו שאמרו- החשיפה גבוהה, יש הרבה אוטומציה בתהליך והוא מאוד נוח.אתה טועה מי אמר שהוא יקבל פחותמכיוון שהחשיפה גבוהה יותר אולי הוא ימצא בחו''ל את "הפראייר" שיקנה את זה במחיר גבוה יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.