עבור לתוכן

מעוניין לקנות GPS

Featured Replies

פורסם

איפה קראת שהוא לא תומך בעברית? נראה לי שעברית PDAC תעבוד עליו מכיון שהם תומכים חלקית ב- VGA.

כאן מוכרים אותו ב- 2000 ש"ח ומציאים עברית של אירון ב- 300 ש"ח.

אתה יכול לקנות גם בחו"ל למשל מ-Expensys ב-170 פאונד, נראה לי שאפילו אחרי מיסים ועמלות זה יצא יותר זול,

ואפילו אחרי הוספת עברית ומקלט GPS זה יצא באותו מחיר כמו ה- ASUS.

האסוס מעולה אבל מיושן, יש סיכוי טוב שהוא יתקשה להפעיל את igo8 עם התצוגה התלת-מימדית,

יש לו בעייה עם הדריברים לכרטיס הרחבה שמחייבת התקנת רום אצל רונלייט.

ל- HP אמנם אין GPS אבל יש סוללה ענקית ומסך VGA ענק, שני חריצי הרחבה ומעבד חזק יותר.

ראיתי שהתגובות בפורום האחר קצת סטו מהעיקר :lol:, יש להם קצת רגישות יתר :smile1:.

בכל מקרה תנסה להתייעץ גם עם אנשים שהחזיקו את ה-HP ביד,

יש סקירה ראשונית בפורום האחר, חפש ושלח הודעה פרטית למי שפרסם אותה.

הנה הקישור להתרשמות הראשונית שלח הודעה פרטית לכותב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה!

הפורום השני קצת לוקח ללב את כל עניין מחשבי הכף יד... מבחינתם כל עניין חוקיות המכשירים זה ייהרג ובל יעבור.

אם המכשיר היה נקנה עבורי הייתי הולך על מה שהמלצת לי אבל אני קונה אותו מתנה, ולכן אני לא רוצה לקנות גם מכשיר וגם אנטנה, מכיוון שלא אני עובר את תהליך הלמידה של המכשיר והמתנה הזו תהפוך להיות מסובכת...

תמליץ לי בקשה על מחשב כף יד חזק טוב ומהיר עם GPS מובנה

ושוב תודה!

פורסם

קצת קשה לי להמליץ לך על מכשיר אחר שאינו כולל טלפון מכיון שמכשיר כזה לא יצא, השוק מתפצל למכשירי ניווט סגורים וטלפונים.

הקטגוריה של מכשירים רגילים שמעולים גם לניווט היא זן נעלם. בכל מקרה אם אתה מעוניין במכשיר שמכיל גם GPS קח את האסוס A696.

הוא אולי ישן אבל יש הרבה ישראלים שמשתמשים בו ויש תמיכה עברית מובנית וגם ערכה לרכב.

תדאג שהמכשיר יעבור עדכון רום ברונלייט ל- WM6 החדשה, זה כולל גם עדכון לדריברים של הכרטיס זכרון.

מקסימום תבטל תצוגה 3D של הבניינים ב- iGo8 זה יפתור בעיות עם זכרון.

תבדוק גם את המיו P560. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי...

כנראה שאלך על ASUS 696

תודה רבה לך על העזרה בכל השרשור הזה! עזרת לי מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים