פורסם 2008 ביולי 317 שנים יכוונו אותך עם השאלות, פשוט תענה עליהן... אתה לא צריך להכין שום מונולוג קורע נפש.וכן, יתחשבנו איתך על השבועיים הללו.בשבועיים של עד גיל 17 תקבל משכורת של בן 16, לאחר שתגיע לגיל 17 תקבל משוכרת של בן 17.(אני לא יודע מה המשכורת לכל גיל ואם יש בכלל הבדל, אבל נדמה לי שיש).
פורסם 2008 ביולי 317 שנים יש הבדלגיל 16 אתה זכאי לשכר מינימום של 16.08 ש"ח לשעהגיל 17 ל 17.80 לשעה.יתחשבנו איתך שם על כל אגורה.תכל'ס, בלי שום קשר, אני חייב להגיד שהמגמה הזו של בני נוער במקדונלד'ס זה דבר חיוביאני זוכר לפני 5 שנים שגיל העובדים הממוצע היה גבוה יותר, השירות שם היה הרבה יותר מסריח.-אני לא אוכל שם יותר בגלל המחיר המבהיל (40 שקל למק-סולייה? לכו חפשו ת'חברים שלכם, זה מחיר של מסעדה אמיתית כבר!)אבל אני מדבר על הפעם האחרונה שביקרתי שם.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אשכרה, במחיר כזה אפשר כבר לאכול במוסז או באגאדיר.אני גם חושב ללכת לעבוד שם... אבל לאדע
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מנסיון אישי אני מנהל משמרת במקדונלדסאתה לא יכול להתחיל לעבוד אפילו יום בלי פנקס עבודה אבל לא חובה להביא אותו לראיוןכי אתה לא מתחיל לעבוד באותו יום גם ככהלגבי השכר את מקבל שכר של בן 17 מהחודש שיש לך 17 גם אם יש לך ב31 בחודש מה1 אתה מקבל את השכר של 17ולגבי הארוחה בשתי שקל זה לא ככהכל משמרת שאתה עובד אתה יכול לקבל ארוחה ועליה את משלם 1.5 זה המע"ם משווי הארוחהוכן יש החזרים על נסיעות
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אני צריך לשלם באותו רגע או שמנכים לי מהמשכורת?ואחורה זה מק? או שאני יכול לקחת סלט או משהו? (לא בא לי להיות super size me2) איך העבודה בכללי? כמה שעות זה? כמה משמרות בשבוע? עבודה קשה? כמה יוצא לך בחודש? (לא כמנהל, כעובד,ובלי שבתות)אני לא יודע... אני לא מוצא עבודה בשום מקום ואני חושב שזה הפיתרון היחיד שלי, אבל מזה לא בא לי לעבוד שם
פורסם 2008 ביולי 417 שנים חשוב לדעת שאתה הולך לעבור שם סדנת חינוך מכל המנהלי משמרת הפלצנים שיש שם, עבדתי שם שנה לפני איזה 4-5 שנים,מה שטוב שם שהם כפופים לחוק ומשכורת מתקבלת בזמן ולא מסבנים אותך, לא תראה , אותי שאלו אם אני נוהג לשתות וודקה בסופי שבוע ובמקרה מסויים רצו לחייב בבדיקת פוליגרף......
פורסם 2008 ביולי 417 שנים לא הפחידו אותו ולא כלום!יש מסמך פוליגרף שחותמים עליו (למרות שלא חתמתי ולא אמרו לי כלום) .ואל תפחד מזה..אני בסניף הרצליה ולא היה שום מקרה שהיה צריך פוליגרף..בכל אופן,לא חייב פנקס עבודה לראיון ,המשכורת הועלתה עכשיו והיא עד גיל 16 - 17 ש"ח לשעה.. שישי בערב (משעה 6) 150% ושבת עד 19:00 גם 150% אם אני לא טועה..בכל אופן- מה שטוב שם זה שאתה קובע משמרות מתיי שנוח לך,והעבודה לא קשה במיוחד (אחרי שמתרגלים..) ותבקש לעבוד במטבח (הרבה יותר קל , מנסיון. כל מי שהתחיל קופות בסניף שלי רצו לעבור למטבח בגלל שזה קשה.)אממ מה עוד?אחלה עבודה,משלמים בזמן + החזרי נסיעות (גם אם אתה לא באמת נוסע..הם לא בודקים) , מקבל ארוחה כל 4 שעות או בהפסקה שהמנהל נותן לך וזהו בערך.למרות שבגילך כבר הייתי מחפש מלצרות או משהו..בהצלחה :]עריכה- D0ri , את התשלום של האחרוחות מנקים לך מהמשכורת,ואתה יכול לקחת כל ארוחה (סלט עם סטיק\קריפסי , דרקרויאל (כמובן ציפס ושתיה) \דרק קבב \ ביגמק\נאגטס...ד"א מי שלא יודע יש סלט חדש (קצוץ) עם נאגטס למי שאוהב , האא וגם עם צ'יקן סלקט..
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אני באמת לא מבין מי עדיין אוכל במקדונלדס.בסך הכל זו לא ארוחה טובה, אבל לדעתי זה יכול להיות סבבה לפעמים.אבל במחירים החדשים שלהם?! ממש מוגזם.
פורסם 2008 ביולי 517 שנים עזוב אותך שטויות, יש לך זמן? לך תלמד באוניברסיטה הפתוחה.בגיל 23 תעשה 50 שקל לשעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.