עבור לתוכן

מפרט למשחקים- עד 5.5-6K

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה מפרט למשחקים כבדים סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אני לא צרך ציוד הקפי אבל אני ישמח למפרט עם לקבל מפרט עם ציוד הקפי וגם מפרט בלי עם זה לא בעיה מצדכם. אהה ועם אפשר שהמפרט היה כולל צורב DVD ודיסק קשיח של 320 GB ומעלה (מה שהכי מישתלם ומתאים לתקציב)

אהה ועם אפשר המלצה אל חנות לקנות מימנה ליד אשקלון (כולל בה אשקלון).

אהה ויש לי עוד שאלה כמה יעלה לי לקנות דיסק קשיח חיצונה של 2TB ו500GB ושזה לא היה כולל בה מפרט

תודה מראש לעוזרים

פורסם

1.5TB חיצוני עולה איזה 2000 ש"ח אז תחפש לגבי 2TB..בכל מקרה הינה ההצעה שלי :

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤865

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤105

לוח אם:

Gigabyte GA-X48-DS4

כמות: 1 - מחיר: ¤1080

מארז:

Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤415

ספק כוח:

Corsair 550VX 41A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ¤459

זיכרון:

G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ

כמות: 1 - מחיר: ¤433

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 500Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤369

כרטיס מסך:

Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤1900

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤128

מקלדת:

LOGITECH Ultra-Flat Keyboard

כמות: 1 - מחיר: ¤133

עכבר:

Genius Ergo 525 2000DPI Laser Gaming Mouse

כמות: 1 - מחיר: ¤134

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤6026

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤5906

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/j42bgptm

כפול ליבה שעדיף למשחקים מאשר מרובע ליבה,לוח תומך בשני כרטיסים באופן מלא,שני כרטיסי 4850 חזקים,ספק חזק ושקט,מארז גדול וקריר,4GB זיכרון פנימי ו-500GB דיסק קשיח. קירור נוסף למעבד כמובן,צורב,מקלדת נחמדה,ועכבר מעולה למשחקים (עדיף על G5 אפילו לפי הסקירות)

פורסם
  • מחבר

תודה אפשר בבקשה עוד כמה הצאות למפרטים בלי עכבר ומקלדת

פורסם

המפרט של Xtract מעולה הייתי מציע אותו דבר, לגבי חנות אתה יכול להזמין מ TMS ויש לך את IQPC באשדוד.

שים לב שהוא שם לך CF, מה גודל המסך שיש לך?

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך 17 אינץ ומה זה CF??

פורסם

קרוס פייר- שני כרטיסי מסך שעובדים ביחד לביצועים כמעט כפולים. (זה של חברת ATI, שילוב של 2 כרטיסים של אנוידיה קוראים SLI

Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי!

אם יש לך 17 אינצ' אין טעם לCF משום שזה מיועד בעיקר למסכים גדולים מ 22", אלה אם כן אתה מתכנן לרכוש אחד כזה בעתיד הקרוב.

אני הייתי מציע לך ללכת על המפרט הבא, הוא ללא CF אלא עם כרטיס אחד יותר חזק, שים לב שזה אותו מפרט כמו של Xtract חוץ מהכרטיס ולוח האם.

המפרט ללא ציוד היקפי מטעמי נוחות- אתה יכול ללכת לחנות ולראות איזה עכבר/מקלדת מתאימים ונוחים לך.

מעבד:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤865

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤105

לוח אם:

Gigabyte GA-P35-DS3L

כמות: 1 - מחיר: ¤450

מארז:

Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤415

ספק כוח:

Corsair 550VX 41A @ 12V

כמות: 1 - מחיר: ¤459

זיכרון:

G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ

כמות: 1 - מחיר: ¤433

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 500GB Sata II 32MB

כמות: 1 - מחיר: ¤355

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי!

כמות: 1 - מחיר: ¤1423

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤128

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

סה"כ: ¤4638

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4546

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/pv15hamw

פורסם
  • מחבר

אין מה להוסיף למפרט שלך שהיה בעזור ה6000? כי יש לי תקציב של 6000 ואני רוצה לנצל את כול הסכום.

פורסם

הבנאדם ישלו 6 אלפים שקל!

ואתם עדיין ממליצים על ה-8400!אתם ממליצים על אותם מעבדים כמו במחשבים של 4000 שקל זה סתם לקנות מעב ד כזה קח כבר את ה-Q9450 !

זה רק עוד 500 שקל השקעה במעבד וזה יספיק לך לפחות לשנה יותר..

פורסם

המפרט שלי ממלא את כל הסכום שלך אז מה הבעיה?

Q9450 פחות טוב למשחקים מאשר 8400 - קשה להבין את זה? אז למה לקנות אותו? סתם כדי להגיד "יש לי מרובע ליבה"? דבילי לגמרי לעשות דבר כזה.

פורסם
סתם לקנות מעב ד כזה קח כבר את ה-Q9450 !
אל תרשום דברים שאתה לא מבין בהם. E8400 הוא המעבד הכי טוב למשחקים כיום ואין טעם לקחת מרובע.
זה רק עוד 500 שקל השקעה במעבד וזה יספיק לך לפחות לשנה יותר..

אמממ....בוא נראה, אם משחקים בעוד שנה-שנה וחצי יתמכו במרובע ליבות, הם יצטרכו מרובע הרבה יותר חזק מהמרובעים שיש היום, אם הוא יקנה לדוגמא q9450, לא רק שעכשיו יהיה לו מעבד שהוא חלש יותר למשחקים מ E8400, הוא ידפק גם בעתיד. ככה שעדיף ללכת על בטוח ולקחת E8400 או אפילו E8500 אם הוא מעוניין לבזבז כסף שיחזיק לו שנתיים בכיף.

אם אתה רוצה לנצל את כל הסכום, קח את המפרט של Xtract למרות שלא יהיו הבדלים משמעותיים בגלל גודל המסך (יותר נכון רזולוציה).

יש עוד אפשרות, והיא לקחת את המפרט שהצעתי, להחליף את לוח האם ל X38/X48 וכרטיס אחד של HD4870 ולקנות מסך 22" שעולה בסביבות 1200 ש"ח.

זה יחרוג מ6000 ש"ח, אבל בעתיד בעוד חצי שנה פלוס מינוס תוכל להוסיף כרטיס שני.

פורסם

ועדיין בעוד שנה מהיום ככל הנראה רוב המשחקים עדיין לא יתמכו במרובעי ליבה או יותר נכון ינצלו.

בכל אופן,בהפרש של ה-600 ש"ח בניהם יכול להיות שעוד שנה הוא יקנה בזה מרובע ליבה (ב-600 ש"ח)

ולהגיד ש-9450 יתן לו עוד שנה לפחות זה כמו להגיד לו שהוא יחיה עד גיל 111 ולא עד גיל 93 - בלתי אפשרי

פורסם
  • מחבר

אל תרשום דברים שאתה לא מבין בהם. E8400 הוא המעבד הכי טוב למשחקים כיום ואין טעם לקחת מרובע.אמממ....בוא נראה, אם משחקים בעוד שנה-שנה וחצי יתמכו במרובע ליבות, הם יצטרכו מרובע הרבה יותר חזק מהמרובעים שיש היום, אם הוא יקנה לדוגמא q9450, לא רק שעכשיו יהיה לו מעבד שהוא חלש יותר למשחקים מ E8400, הוא ידפק גם בעתיד. ככה שעדיף ללכת על בטוח ולקחת E8400 או אפילו E8500 אם הוא מעוניין לבזבז כסף שיחזיק לו שנתיים בכיף.

אם אתה רוצה לנצל את כל הסכום, קח את המפרט של Xtract למרות שלא יהיו הבדלים משמעותיים בגלל גודל המסך (יותר נכון רזולוציה).

יש עוד אפשרות, והיא לקחת את המפרט שהצעתי, להחליף את לוח האם ל X38/X48 וכרטיס אחד של HD4870 ולקנות מסך 22" שעולה בסביבות 1200 ש"ח.

זה יחרוג מ6000 ש"ח, אבל בעתיד בעוד חצי שנה פלוס מינוס תוכל להוסיף כרטיס שני.

אהה אוקיי ועם יש לך רעינות לעוד מפרט תשלחי לי בבקשה בה פרטי ותודה רבה אל העזרה

פורסם

אבל אם עוד שנתיים המרובע לא יחזיק אז הכפול לא יחזיק עוד שנה אל תשחק אותה מבין פשוט ראית שכמה המליצו על ה-8400 אז אתה משחק אותה מבין..

פורסם

אבל אם עוד שנתיים המרובע לא יחזיק אז הכפול לא יחזיק עוד שנה אל תשחק אותה מבין פשוט ראית שכמה המליצו על ה-8400 אז אתה משחק אותה מבין..

אני ממש לא משחק אותה, צריך הגיון זה הכל.

אני לא מסתמך על המלצות משום שיש פה הרבה אנשים שלא מבינים בדברים האלה ומציעים סתם, ואתה אחד מהם והיו פה דיונים על זה שאנשים תמימים שבאים לבקש עצה או מפרט, אחרים סתם מחרטטים אותם בלי שום קשר לעולם, ובשל כך איכות הפורום יורדת.

אם משחקים תומכים ב2 ליבות, לא ברור מתי הם יתחילו לתמוך ב4- אולי עוד שנה אולי עוד שנתיים.

מה שבטוח, כשהם יתחילו לתמוך, הם יצטרכו מעבדים מרובעי ליבה חזקים בהרבה מאלו שיש היום.

ככה שגם אם הוא יקנה מעבד 4 ליבות היום, ובעוד שנה וחצי ירצה לשחק משחק כבד שתומך ב4 ליבות, המשחק לא יזוז לו טוב, במקרה וירצה לשדרג כ.מסך הוא לא יוכל משום שיהיה לו צוואר בקבוק, וגם מעבד לא יוכל לשדרג משום שהמעבדים הבאים (נהלם) יתמכו בסוקט שונה לגמרי, ככה שהוא ידפק גם היום- משחקים זזים טוב יותר במעבדים כפולי ליבה משום שהם תומכים רק ב2, וזה יהיה כאילו שהוא קנה מעבד 2.6 לעומת 3.0 ג'יהרץ ועוד במחיר כמעט כפול, הוא ידפק גם בעתיד- המעבד לא יהיה חזק מספיק כדי להריץ משחקים כבדים ולעומת זאת מעבד כפול ליבה יוכל להריץ משחקים באופן טוב משום שמהירות הליבה היא גבוהה יותר, כמו כן הוא יוכל לעשות OC אם ירצה לE8400 משום של Q9450 קשה להגיע לתוצאות גבוהות.

פורסם

חפש לינקים של מנהל הפורום Tmpsur שמראים שבעתיד הנראה לעיין עדיף 8400

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים