עבור לתוכן

"כך תשדרגו את המחשב הישן - ובזול" כתבה נורא משעשעת מ-ynet

Featured Replies

פורסם

הייתי בסיפור הזה, היה לי מחשב מלפני 3 וחצי שנים שבדרך שדרגתי כרטיס מסך וזיכרון, וב-2000 לא יכולתי לקנות מחשב חזק יותר...

אז בטח ובטח ב-1500... נכון, אם קנית מלפני 3 וחצי שנים מחשב *זול* ולא שדרגת אותו, זה יהיה נכון, אבל לא מחשב חזק שקנית אז.

ואם אתה מחזיק חלקים מהמחשב הישן, אז זה סוג של שדרוג... אני לדוגמה שמרתי צורב, קשיח, זכרונות וכרטיס מסך (ששודרג מהמפרט הקודם).

בעיקרון היה לי כך:

קניתי מחשב שלם ב-4500 ש"ח (בלי מסך) לפני 3 וחצי שנים. (בעל תושבת 775 ו-PCIE שיצאה השקעה מאוד כדאית בשבילי)

לפני 3 שנים שדרגתי זיכרון (מ-512 ל-1024 שהיה DDR2 553Mhz כי ראיתי שזה פשוט לא מספיק)

לפני כשנתיים שדרגתי קירור למעבד ולכרטיס מסך (השקעה של 400 ש"ח בערך).

לפני 6-8 חודשים בערך שדרגתי כרטיס מסך (מ-X600 ל-8600GT)

לפני 4 חודשים שדרגתי זיכרון (הוספתי עוד זוג במהירות 800 שעלו לי גרושים)

לפני חודש שדרגתי לוח אם + מעבד ב-1500 ש"ח (העברתי חלקים מהישן לחדש, זה היה שדרוג של יציאה מהצבא חחח)

לפני פחות מחודש שדרגתי ספק ב-500 ש"ח (יצא לי יקר לדעתי, לא נורא)

היום, הצלחתי לבנות 2 מחשבים בזכות שדרוגים אלו. ושניהם חזקים מאוד, החלש בעל מעבד P4 3Ghz שהוא פרסקוט אבל קריר שעובד ב-40 מעלות ובעזרתו הרצתי גם Crysis בזמנו.... אולי לא על איכות והביצועים פה ושם היו חלשים, אבל שאר המשחקים עבדו בו מצוין באיכות גבוהה ברזולוציה 1024.

שדרוג הבא שלי יהיה כרטיס מסך (אולי 4870). ואז זכרונות וכך האלה כל חצי שנה-שנה שדרוג... :lol:

זה משתלם סך הכל... יוצא לי כ-1000 ש"ח בזבוז בשנה. תחשבו על זה עדיף שהמחשב תמיד יהיה במצב שיכול להפעיל הכל ולהריץ מאשר לקנות מחשב חדש ב-6 אלף ואז לחכות שנתיים-שלוש שהוא יהיה עגלה ואז שוב לקנות כזה.

פורסם

פעם הייתי מנוי על PC MAGAZINE.

אני חייב לציין שזה אחד המגזינים ברמה הנמוכה ביותר אליהם נחשפתי.

רמת הביקורות שלהם עלובה ביותר.

זה עיתון להדיוטות גמורים.

פורסם

שמע, בתור גוף כלכלי הם רוצים לפנות לקהל היעד הרחב ביותר..

פורסם

בסדר, זכותם.

כמובן שהם מפסידים גם לקוחות כתוצאה מזה, אבל יתכן שפחות מאשר הם "מרוויחים".

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח שדרוג

למה להמליץ למישהו להשתמש במודם אלחוטי אם יש סיכוי שהוא בכלל לא משתמש בראוטר אלחוטי בבית

ואט דה פאק

למה להמליץ למישהו להתקין כרטיס מסך אם הוא לא משחק במחשב בכלל

כל החרטה הזה זה שטויות במיץ

פורסם

הייתי בסיפור הזה, היה לי מחשב מלפני 3 וחצי שנים שבדרך שדרגתי כרטיס מסך וזיכרון, וב-2000 לא יכולתי לקנות מחשב חזק יותר...

אז בטח ובטח ב-1500... נכון, אם קנית מלפני 3 וחצי שנים מחשב *זול* ולא שדרגת אותו, זה יהיה נכון, אבל לא מחשב חזק שקנית אז.

ואם אתה מחזיק חלקים מהמחשב הישן, אז זה סוג של שדרוג... אני לדוגמה שמרתי צורב, קשיח, זכרונות וכרטיס מסך (ששודרג מהמפרט הקודם).

בעיקרון היה לי כך:

קניתי מחשב שלם ב-4500 ש"ח (בלי מסך) לפני 3 וחצי שנים. (בעל תושבת 775 ו-PCIE שיצאה השקעה מאוד כדאית בשבילי)

לפני 3 שנים שדרגתי זיכרון (מ-512 ל-1024 שהיה DDR2 553Mhz כי ראיתי שזה פשוט לא מספיק)

לפני כשנתיים שדרגתי קירור למעבד ולכרטיס מסך (השקעה של 400 ש"ח בערך).

לפני 6-8 חודשים בערך שדרגתי כרטיס מסך (מ-X600 ל-8600GT)

לפני 4 חודשים שדרגתי זיכרון (הוספתי עוד זוג במהירות 800 שעלו לי גרושים)

לפני חודש שדרגתי לוח אם + מעבד ב-1500 ש"ח (העברתי חלקים מהישן לחדש, זה היה שדרוג של יציאה מהצבא חחח)

לפני פחות מחודש שדרגתי ספק ב-500 ש"ח (יצא לי יקר לדעתי, לא נורא)

היום, הצלחתי לבנות 2 מחשבים בזכות שדרוגים אלו. ושניהם חזקים מאוד, החלש בעל מעבד P4 3Ghz שהוא פרסקוט אבל קריר שעובד ב-40 מעלות ובעזרתו הרצתי גם Crysis בזמנו.... אולי לא על איכות והביצועים פה ושם היו חלשים, אבל שאר המשחקים עבדו בו מצוין באיכות גבוהה ברזולוציה 1024.

שדרוג הבא שלי יהיה כרטיס מסך (אולי 4870). ואז זכרונות וכך האלה כל חצי שנה-שנה שדרוג... :lol:

זה משתלם סך הכל... יוצא לי כ-1000 ש"ח בזבוז בשנה. תחשבו על זה עדיף שהמחשב תמיד יהיה במצב שיכול להפעיל הכל ולהריץ מאשר לקנות מחשב חדש ב-6 אלף ואז לחכות שנתיים-שלוש שהוא יהיה עגלה ואז שוב לקנות כזה.

אתה מדבר על שדרוג במדרגות

וממחשב של 3 שנים

אולי תבין שפה מדובר על מחשב של 5 שנים שלא קיבל שדרוג אף פעם

פורסם

נכון, התייחסתי לכך ש-2000 ש"ח לא יביאו לך מחשב עם יותר מדי יתרונות על אחד בן 3 שנים סביר (גם אם לא שדרגת)

כתבתי שאם המחשב שקנית לפני תקופה היה זול אז ברור שאחרי 3 שנים יהיה מחשב ב-2000 ש"ח שיהיה הרבה יותר טוב ממנו.

פורסם

בסדר אבל זה לא קשור לדיון

פורסם

בסדר אבל זה לא קשור לדיון

קח עמוד אחורה ותראה שדיברו על זה שעדיף לקנות מחשב ב-1500 ש"ח במקום לשדרג, אז זה כן קשור... איתי לא תצליח להתווכח חחח אני קשה. :cool2:

פורסם

דברו על מחשב בין 5 שנים לא מחשב בין 3 שקיבל שדרוגים במדרגות

תקרא את הכתבה ותבין לבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים