פורסם 2008 ביולי 317 שנים כרגע אני עם XP PRO S2המחשב שלי יחסית חזק,2GB ראם2 טרה2900PROE2180 כפול ליבהלוח של גי'גבייט P35 DS3Lיש סיבה לעבור לויסטה? המחשב משמש להכל, משחקים, אינטרנט, ואני רוצה גם לHTPC.יש סיבה לעבור לויסטה? או שלהשאר עם XP PRם.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר אז למה לא כולם עם המחשבים החזקים עוברים בעצם לויסטה?איזה גרסאות יש? מה עדיף?גרסאת המדיה סנטר, טובה?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים יש הום בייסיק, הום פרימיום, אולטימייט, אנטרפרייז ועוד אחת ששכחתי.יש לאנשים הרבה דעות קדומות על ויסטה, אבל בסופו של דבר יותר ויותר אנשים עוברים, למרות שאתה לא שומע על זה הרבה.אני בנייד עם הום פרימיום ובשולחני עם אולטימייט, בתכל'ס אין כ"כ הבדל בצריכת הזכרון, אבל גם לא בתכונות.תתקין או הום פרימיום או אולטימייט, מה שיוצא לך להשיג יותר בקלותלשולחני השגתי אולטימייט דרך המבצע של "חבר".גם בהום פרימיום וגם באולטימייט יש מדיה סנטרבגרסאות העסקיות אין.-מומלץ מאוד ואף כמעט חובה להתקין SP1.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר Pika007גם לי יש מבצעי "חבר", כמה עלה לך דרכם?מחשב לצרכי גלישה, משחקים, מוזיקה, וכמובן צפייה בסרטים הקלטה וכו', יתאים אולטימייט?איך המדיה סנטר בחלונות הללו? מה שונה מגרסא אחרת?ויסטה זוללת משאבי מחשב או פשוט לא היתה תמיכה של דריברים בעבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.