פורסם 2008 ביולי 317 שנים סוף סוף סיימנו ללמוד! (לפחות הפסקה של חודשיים,למרות שגם הייתה את הפסקת השביתה ;D) אנחנו מבתי-הספר שהחזירו ימי לימוד בשישי וככה לא המשכנו ללמוד ב-11 ביולי. יש כאן עוד מישהו שסיים היום? חופשה נעימה לכולכם!
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אתמול הייתה לי בגרות אחרונה וזהו מהיום יצאתי רשמית לחופש . חופשה נעימה לכולם.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים כבר חודשיים שלא הייתי בבצפר חוץ מבגרויות.. רק עכשיו נגמר לכם? לי לצערי יש צבא עוד מעט .. צריך לראות איך יוצאים משם
פורסם 2008 ביולי 317 שנים חחח ואני רק חודשיים הייתי בבית ספר .רוב השנה אני הברזתי אז המורה שלי אחרי זה אמר לי לבוא רק בחודשיים האחרונים של סוף השנה .
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אני כבר סיימתי 12 שנה בקרוב חוזר בשביל לעשות את זה כמו שצריך.. (תעודת בגרות)
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מועדי ב' זה כבר אחרי סוף שנה בשביל י"בניק כמוני שזה מה שנשאר לו, זה נחשב עדיין לימודים מה14 אני חופשי ויש עוד הרבה זמן עד הצבא\עתודה.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אני מקווה שהבגרות האחרונה שלי אחרי 12 שנות לימוד תהייה ביום שני, אני לא רוצה ללכת לכל מיני מועדי ב'.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים כף לכם לי יש ב7/7 עוד בגרות בלי מעדי ב' שעכשיו בגלל השביטה הדפוקה שלהם אני חייב לעשות את כולם(2 באנגלית 1 במתמטיקה) ואז אני יגמור את כול 14 הבגרויות(במבחנים לא מקצעת) שעשיתי השנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.