עבור לתוכן

RS ממש הגזימו עם הגבלת המהירות

Featured Replies

פורסם

מזה משנה אם אני מוריד שני קבצים ב100 או אחד ב200?

אני באמת לא ממש מרוצה ממנו, יש לך הצעה למנהל הורדות אחר? ניסיתי פלאש גט וIDM והם לא מתאימים

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזה משנה אם אני מוריד שני קבצים ב100 או אחד ב200?

אני באמת לא ממש מרוצה ממנו, יש לך הצעה למנהל הורדות אחר? ניסיתי פלאש גט וIDM והם לא מתאימים

אז זהו,שזה שני קבצים ב 100 כ"א,(במנהל הורדות טוב),או אחד ב 140 (עם elephant) ולא ב-200. משום מה, כשמורידים כמה ביחד,זה מנצל את כל רוחב הפס. אני מדבר מנסיון,כי גם אני השתמשתי ב - elephant ושאלתי את עצמי בדיוק אותה שאלה.....מנהל ההורדות שאני משתמש בו הוא ORBIT ,והוא מאד נוח.

פורסם

לפני מספר ימים בודדים הייתי מוריד שם על 200 KBPS קבוע, היום זה כבר באמת ירד לסביבות ה60.

טוב, זמן לחדש פרימיום :smile1:

פורסם
  • מחבר

יש לי שיטות משלי איך להוריד מס' קבצים בו זמנית ללא פרימיום ובלי צורך לחכות, אני מניח שזה מכסה את ה-60KBPS...

פורסם

אולי תשתף?

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אצלי זה תמיד מוריד מRS ב300KBPS וגם הרבה פעמים יש שעות שימחה/שמחות (זה נישמע כ"כ גיי בעברית).

פורסם

אז זהו,שזה שני קבצים ב 100 כ"א,(במנהל הורדות טוב),או אחד ב 140 (עם elephant) ולא ב-200. משום מה, כשמורידים כמה ביחד,זה מנצל את כל רוחב הפס. אני מדבר מנסיון,כי גם אני השתמשתי ב - elephant ושאלתי את עצמי בדיוק אותה שאלה.....מנהל ההורדות שאני משתמש בו הוא ORBIT ,והוא מאד נוח.

תגיד קורה לך שאתה בא לחלץ את הרארים וכמה מהם דפוקים וצריך להוריד מחדש?

זה קורה לי כמעט כל פעם

פורסם

לדעתי הכי טוב לשלם ולקבל 100% שירות.

הורדה ללא הגבלה (כמעט) על מקסימום רוחב פס דרך Orbit.

אם יש לכם אינטרנט 5MB ומעל או חבילת UPLOAD גבוהה... תעלו קצת לאתרים מוכרים... קבלו את הנקודות שצריך ותוכלו לפתוח חשבון לחודש בחינם...

פורסם

עכשיו הם הרחיבו את זה ל50GB ב5 ימים אחרונים, מטורףף!

אני עם 1.5MB לא יכול בחיים להגיע למקסימום

פורסם

יש עוד קטע מעצבן שקשור להעלאה של קבצים לראפידשייר, מעכשיו רק קובץ שמעל 3MB ייחשב כנקודה (היה מינימום 1MB), ומשתמש רגיל (Free) לא יכול לעשות יותר מ-3 נקודות בשעה (היה 5) אבל יש גם משהו לטובה, משתמשי פרימיום יכולים להביא לכם 255 נקודות ליום (מקסימום) ובסוף כל יום זה מתאפס שזה דווקא דבר שווה.

יש לי כבר 9700 נקודות ובדיוק יש חופש ויש זמן להוריד אז לי כנראה יהיה פרימייום לחודש בקרוב.

פורסם

אם יש לכם אינטרנט 5MB ומעל או חבילת UPLOAD גבוהה... תעלו קצת לאתרים מוכרים... קבלו את הנקודות שצריך ותוכלו לפתוח חשבון לחודש בחינם...

לא הבנתי כ"כ, אתה יכול לפרט?

פורסם

ראפיד ללא פרמיום זה חרא.

פורסם

ככל שילחצו על הפרסומות ככה יהיה אפשר לשפר את האתר [ללחוץ רק פעם1ביום]

http://megadl.info/rs

ויש אתרים יותר טובים

פורסם

גם לי מוריחד ב60 ששבוע לפני היה מוריד ב400-500קב

גם מmegaupload מהירויות נמוכות השבוע ומnetload

הקטע הלא ברור מי מגביל באמת הספק אינטרנט או רפידשייר?

פורסם

מי שהגביל אלו הRS, כי בשאר המקומות זה מוריד כמו שהיה מקודם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים