פורסם 2008 ביולי 417 שנים מזה משנה אם אני מוריד שני קבצים ב100 או אחד ב200?אני באמת לא ממש מרוצה ממנו, יש לך הצעה למנהל הורדות אחר? ניסיתי פלאש גט וIDM והם לא מתאימים
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מזה משנה אם אני מוריד שני קבצים ב100 או אחד ב200?אני באמת לא ממש מרוצה ממנו, יש לך הצעה למנהל הורדות אחר? ניסיתי פלאש גט וIDM והם לא מתאימיםאז זהו,שזה שני קבצים ב 100 כ"א,(במנהל הורדות טוב),או אחד ב 140 (עם elephant) ולא ב-200. משום מה, כשמורידים כמה ביחד,זה מנצל את כל רוחב הפס. אני מדבר מנסיון,כי גם אני השתמשתי ב - elephant ושאלתי את עצמי בדיוק אותה שאלה.....מנהל ההורדות שאני משתמש בו הוא ORBIT ,והוא מאד נוח.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים לפני מספר ימים בודדים הייתי מוריד שם על 200 KBPS קבוע, היום זה כבר באמת ירד לסביבות ה60. טוב, זמן לחדש פרימיום
פורסם 2008 ביולי 417 שנים מחבר יש לי שיטות משלי איך להוריד מס' קבצים בו זמנית ללא פרימיום ובלי צורך לחכות, אני מניח שזה מכסה את ה-60KBPS...
פורסם 2008 ביולי 417 שנים לא יודע מה איתכם אבל אצלי זה תמיד מוריד מRS ב300KBPS וגם הרבה פעמים יש שעות שימחה/שמחות (זה נישמע כ"כ גיי בעברית).
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אז זהו,שזה שני קבצים ב 100 כ"א,(במנהל הורדות טוב),או אחד ב 140 (עם elephant) ולא ב-200. משום מה, כשמורידים כמה ביחד,זה מנצל את כל רוחב הפס. אני מדבר מנסיון,כי גם אני השתמשתי ב - elephant ושאלתי את עצמי בדיוק אותה שאלה.....מנהל ההורדות שאני משתמש בו הוא ORBIT ,והוא מאד נוח.תגיד קורה לך שאתה בא לחלץ את הרארים וכמה מהם דפוקים וצריך להוריד מחדש?זה קורה לי כמעט כל פעם
פורסם 2008 ביולי 417 שנים לדעתי הכי טוב לשלם ולקבל 100% שירות.הורדה ללא הגבלה (כמעט) על מקסימום רוחב פס דרך Orbit.אם יש לכם אינטרנט 5MB ומעל או חבילת UPLOAD גבוהה... תעלו קצת לאתרים מוכרים... קבלו את הנקודות שצריך ותוכלו לפתוח חשבון לחודש בחינם...
פורסם 2008 ביולי 417 שנים עכשיו הם הרחיבו את זה ל50GB ב5 ימים אחרונים, מטורףף!אני עם 1.5MB לא יכול בחיים להגיע למקסימום
פורסם 2008 ביולי 417 שנים יש עוד קטע מעצבן שקשור להעלאה של קבצים לראפידשייר, מעכשיו רק קובץ שמעל 3MB ייחשב כנקודה (היה מינימום 1MB), ומשתמש רגיל (Free) לא יכול לעשות יותר מ-3 נקודות בשעה (היה 5) אבל יש גם משהו לטובה, משתמשי פרימיום יכולים להביא לכם 255 נקודות ליום (מקסימום) ובסוף כל יום זה מתאפס שזה דווקא דבר שווה.יש לי כבר 9700 נקודות ובדיוק יש חופש ויש זמן להוריד אז לי כנראה יהיה פרימייום לחודש בקרוב.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים אם יש לכם אינטרנט 5MB ומעל או חבילת UPLOAD גבוהה... תעלו קצת לאתרים מוכרים... קבלו את הנקודות שצריך ותוכלו לפתוח חשבון לחודש בחינם...לא הבנתי כ"כ, אתה יכול לפרט?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים ככל שילחצו על הפרסומות ככה יהיה אפשר לשפר את האתר [ללחוץ רק פעם1ביום]http://megadl.info/rsויש אתרים יותר טובים
פורסם 2008 ביולי 617 שנים גם לי מוריחד ב60 ששבוע לפני היה מוריד ב400-500קבגם מmegaupload מהירויות נמוכות השבוע ומnetloadהקטע הלא ברור מי מגביל באמת הספק אינטרנט או רפידשייר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.