עבור לתוכן

RS ממש הגזימו עם הגבלת המהירות

Featured Replies

פורסם

בוא לא נתחיל להכנס לאנשים לארנק...

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תביא לי את אותו הקובץ שאתה מוריד .

אני ינסה להוריד אותו איזה 5 דקות עם משתמש פרימיום ואחרי זה בלי ואני יבדוק אם יש שיפור במהירות .

ד"א עכשיו אני רק צריך לבדוק שעדיין יש לי אותו .

עדכון: כן עדיין יש לי את המשתמש.

פורסם

פחחח... תלמד אין כזה דבר שירות חינמי... אין ארוחות חינם בעולם הזה...

יש ל RS אינטרס טוב מאוד לתת חלק מהשירות שלה בחינם, קודם נתמכר, אח"כ נשלם...

ואנשים לא "מתלוננים", כנראה שהיום שינו מדיניות ומופתעים...

מה לעזאזל איכפת לך מה האינטרס שלהם ואם סבתא של המנהל נותנת שירותי ליווי בשביל להחזיק את האתר?

בסופו של דבר, אתה מוציא אגורה מהכיס בשביל להוריד מרייפידשייר? לא.

ובעברית: שירות חינמי.

שוב, גם לי אין חשבון שם, וזה עדיין זז על בין 96KBPS במקרה הרע ל 300 במקרה הטוב. אני לא מבין על איזה קיצוץ אתם מדברים.

חצי מהיום זה בכלל happy hours, אז.....

עריכה-

אתם מדברים על rapidshare.com?

אהבל מי שמשתמש בזה. תשתמשו ב de

פורסם

מה לעזאזל איכפת לך מה האינטרס שלהם ואם סבתא של המנהל נותנת שירותי ליווי בשביל להחזיק את האתר?

בסופו של דבר, אתה מוציא אגורה מהכיס בשביל להוריד מרייפידשייר? לא.

ובעברית: שירות חינמי.

שוב, גם לי אין חשבון שם, וזה עדיין זז על בין 96KBPS במקרה הרע ל 300 במקרה הטוב. אני לא מבין על איזה קיצוץ אתם מדברים.

חצי מהיום זה בכלל happy hours, אז.....

עריכה-

אתם מדברים על rapidshare.com?

אהבל מי שמשתמש בזה. תשתמשו ב de

:silly: דיברת על ה .DE חחח אנחנו מדברים על ה.COM ..

פורסם

מה DE? אתה חי בסרט...

רוב הפורומים שאני מכיר משתמשים בעיקר ב COM, כנראה שרוב המשתמשים מארה"ב.

ד"א עכשיו אני רק צריך לבדוק שעדיין יש לי אותו .

עדכון: כן עדיין יש לי את המשתמש.

אתה משלם 10$ לחודש ולא יודע אם יש לך משתמש? אם אתה לא משתמש בו אני מוכן לקנות...

פורסם

אז מי שמשתמש ב COM אהבל, מה אני יכול להגיד לך.....

תשתמש ב rapidsearch בשביל להעיף מבט, על .de יש פי 10 יותר קבצים מב com, אין סיבה להשתמש בו בכלל, במיוחד עכשיו שתקעו הגבלות מפגרות.

תמשיכו להשתמש ב COM, ואני אמשיך להוריד על 300KBPS

:silly:

פורסם

אתה משלם 10$ לחודש ולא יודע אם יש לך משתמש? אם אתה לא משתמש בו אני מוכן לקנות...

זה לא משתמש שלי זה של ידיד של אחותי הוא פשוט רשם לי אותו שיהיה לי .

אבל מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מיוחד בזה ?..

כי נגיד אחותי מבקשת ממני להוריד לך מין אלבומים אם המון שירים (בערך 100) אז תמיד יש איזה 40 לינקים מRS אז אני מעדיף למצוא את ההורדה הזאת משרת אחר ופחות לינקים .

אז אחת ולתמיד מה כל כך מיוחד בזה .

ד"א עדיין לא הבאת לי את הלינק למה שהורדת בשביל לבדוק את זה בגלל המשתמש.

פורסם

יש תוכנות שמורידות את כולם ביחד אתה רק מעתיק את כל הלינקים בפעם אחת..

פורסם

בבחירת שרת מתאים (בד"כ COGENT,LEVEL3 או TELIASONERA) אני מוריד בFREE בסביבות ה270KB

פורסם

שמעתי שיש הגבלה גם שאי אפשר להוריד באותו חשבון עם יותר מ-IP אחד כאילו, אם מישהו מוריד וחבר שלו גם רוצה להוריד אז הוא לא יכול והוא צריך לחכות 10-20 דקות משהו כזה, מישהו יכול לפרט יותר?

פורסם
  • מחבר

בבחירת שרת מתאים (בד"כ COGENT,LEVEL3 או TELIASONERA) אני מוריד בFREE בסביבות ה270KB

ניסיתי כבר את כל השרתים ובכולם אני מקבל מקסימום של 63KB/S.

פורסם

יש לי בעיה מוזרה - הוא כותב לי שאני יכול להוריד רק קובץ אחד בו זמנית למרות שאני לא מוריד כלום.

וזה כבר מאתמול ככה :(

מה עושים ?

פורסם

שמעתי שיש הגבלה גם שאי אפשר להוריד באותו חשבון עם יותר מ-IP אחד כאילו, אם מישהו מוריד וחבר שלו גם רוצה להוריד אז הוא לא יכול והוא צריך לחכות 10-20 דקות משהו כזה, מישהו יכול לפרט יותר?

יכול להיות זה ככה כי אני לא מוריד כלום מהחשבון .

תגידו מישהו יכול להגיד לי את התוכה שמורידה את כל הלינקים ביחד ?

אם זה לא חוקי אז תגידו לי בפרטי .

ד"א אם אני לא טועה החשבון הזה שיש לי יש אותו לעוד 2 אנשים אחד ידיד של אחותי ואחד חבר שלו , ככה שנראה לי זה לא משנה כמה IP מורידים .

בקשר ללהוריד ביחד זה אני לא יודע .

פורסם

אז מי שמשתמש ב COM אהבל, מה אני יכול להגיד לך.....

תשתמש ב rapidsearch בשביל להעיף מבט, על .de יש פי 10 יותר קבצים מב com, אין סיבה להשתמש בו בכלל, במיוחד עכשיו שתקעו הגבלות מפגרות.

תמשיכו להשתמש ב COM, ואני אמשיך להוריד על 300KBPS

:silly:

מה WTF?!

כבר איזה 4 חודשים יש לי משתמש, ועוד לא נתקלתי בקישורים לDE

הכל זה לCOM

ואפרופו מהירות, קבלו את שלי 8) בזמן ההורדה הוא מוריד על 180-190, דרך הדפדן על 200, אבל התוכנה מסדרת את כל הלינקים ביחד אז זה יותר נוח

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה WTF?!

כבר איזה 4 חודשים יש לי משתמש, ועוד לא נתקלתי בקישורים לDE

הכל זה לCOM

ואפרופו מהירות, קבלו את שלי 8) בזמן ההורדה הוא מוריד על 180-190, דרך הדפדן על 200, אבל התוכנה מסדרת את כל הלינקים ביחד אז זה יותר נוח

דורון,אני רואה שאתה משתמש ב-elephant,וזה ממש חבל למשתמש פרימיום.elephant יכולה להוריד רק קובץ אחד כל פעם והוא תמיד נמוך מהמהירות המירבית שלך. תעבור למנהל הורדות נורמלי שמוריד בבת-אחת כמה קבצים ובצורה כזאת מנצל את כל רוחב הפס שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים