פורסם 2008 ביולי 317 שנים קניתי אייפון ואין לי מושג איך אני מעביר אליו דבריםשירים תמונות סרטים וכו'וגם שאני מנסה להכנס לyoutube הוא אומר לי שאני צריך להתחבר לאייטונס עם חיבור אינטרנט פעיל?למישהו יש ניסיון עם זה?
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר את זה אני יודע התקנתי...אבל מה הלאה אני רואה את השירים שיש לי במחשב ואני רואה את האייפון אבל אי אפשר לגרור אליו שיריםואין איזה כפתור שאומר להעתיק אותם לאייפוןהצלחתי להעביר תמונות אבל הוא לא נתן לי לבחור איזה תמונה הוא נתן לי רק תיקיה שלמה
פורסם 2008 ביולי 317 שנים הם ידידותיים מאוד, בהנחה שאתה קורא את ההוראות.נראה לי יותר ידידותי לחבר את הנגן למחשב ולגרור אליו קבצים. אולי זה רק אני.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים נראה לי יותר ידידותי לחבר את הנגן למחשב ולגרור אליו קבצים. אולי זה רק אני.בגלל ב ITUNES מכרתי את ה IPOD שלי קיבינימאט
פורסם 2008 ביולי 317 שנים בגלל ב ITUNES מכרתי את ה IPOD שלי קיבינימאטיאפ. לא מבין איך אנשים מסתדרים עם הדבר הזה.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אבל נראה לי יש איזה תוכנה שמכניסה לך מן כונן במחשב שלי שנותנת לך לגרור אליו קבצים כמו באקספלורר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.