עבור לתוכן

בקשה| מפרט למשחקי רשת יחסית קלים - עד 3000+מסך! כנסו בבקשה.

Featured Replies

פורסם

היי. אמא שלי רוצה לקנות מחשב, דבר ראשון זה חייב להיות באייבורי, אבל משום שיש להם שם הרבה אפשרויות במחירים דומים רציתי שתמליצו לי איזה חלקים הכי הכי משתלם לקנות במחיר הזה. התקציב הוא עד 3000 ש"ח כולל מסך LCD דק 20 אינטץ', או 19 לא משנה.. אז מה אתם מציעים?

יש באייבורי מחשב Core 2 Duo E7200 עם כרטיס מסך 8500GT 512MB ללא Shared, 320GB הארד דיסק, 2GB זיכרון מהירות 800MHZ, נשמע ממש טוב נכון? כל זה + מסך דק רחב 20 אינטץ' אני חושב או 22, ב2700 ש"ח. איך זה? הוא מספיק מהיר המעבד? הכרטיס מסך והמעבד מספיק חזקים בשביל משחקי רשת כמו MU, PRISTONTALE, Rohan online, Rakion, CS 1.6? CABAL Online.

חשוב לי שהמחשב יריץ לפחות את כל המשחקים האלה בצורה טובה ללא תקיעות בכלל!!

אשמח לקבל חוות דעת כמה שיותר מהר כי אנחנו רוצים להזמין מחר את המחשב, תודה רבה. =]

עריכה:

גם GTA San Andreas חשוב שיריץ בצורה טובה, אפילו על LOW לא איכפת לי, רק שלפחות שהוא על LOW שיפעל בלי תקיעות שירוץ חלק!

כי למשל בP4 שהיה לי, עם כרטיס מסך 5200FX זה היה סבבה.. הוא רץ על LOW בצורה מעולה, אז חשוב שגם המחשב הזה יהיה ככה..

פורסם

כי למשל בP4 שהיה לי, עם כרטיס מסך 5200FX זה היה סבבה.. הוא רץ על LOW בצורה מעולה, אז חשוב שגם המחשב הזה יהיה ככה..

כיום כל כרטיס מסך יותר טוב מהכישלון שנקרא 5200FX. אז אל תדאג.

מבחינת מפרט מ IVORY קשה לי לאמין שמישהו יעזור לך, רוב חברה הפורום לא סובלים אותם (זאת לפחות ההתרשמות שקיבלתי בשנתיים שאני גולש בפורום)

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי אני לא ביקשתי מפרט שמכוון לאייבורי, זה שאני קונה מאייבורי לא אומר שצריך לתת לי מפרט לפי האתר שלהם. באייבורי יש את כל סוגי המחשבים במחירים ממש זולים, אני בוחר חלקים לשינוי מאיזה מחשב והם משנים לי, אז אין בעיה. אז רק ביקשתי חוות דעת על החלקים שרשמתי באשכול, אם הם מספיק טובים או לא, או שאתם ממליצים על חלקים אחרים. אפילו תבנו לי מפרט לפי אתר אחר זה לא משנה, ככה אני אדע איזה חלקים הכי כדאי ואני יזמין באייבורי.

תודה. :)

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה.. מצטער על הדאבל פשוט לא עונים לי וזה דחוף :x

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים