פורסם 2008 ביולי 217 שנים שלום קיבלתי היום איפון שצלל בכינרת ולא עובד מאז.יש דרך לתקן או מישהו יודע על מקום שניתן אולי להחזיר את המכשיר לחיים?תודה
פורסם 2008 ביולי 217 שנים השקעת בו ברישיון צלילה לפחות?? לך לחנות פרטית שמוכרת אייפונים, תראה אם יוכלו לתקן... אם בכלל קנית מחנות פרטית ויש לך אחריות ממש אותה...
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר לא קניתי את זה פשוט נתנו לי אותו כי הוא נהרסככה שאני לא יודע איפה זה נקנה וגם ככה אין אחריות על הרס המכשיר על ידי המשתמש בשום מקוםאז אני שואל אם יש מקום שיכולים אולי לסדר (המסך וגוף המכשיר במצב מושלם)
פורסם 2008 ביולי 217 שנים למיטב ידיעתי, אי אפשר לתקן דבר כזה. המים גורמים נזק לרכיבים (קורוזיה).הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות הוא לחכות שהוא יתייבש לחלוטין (זה יכול לקחת כמה ימים...) ואז לנסות להפעיל אותו מחדש, בתקווה שהנזק מזערי.הצלחתי ככה להקים לתחייה מצלמה דיגיטלית שטבלה בעין גדי (הנזק המיידי היחיד היה שזמן הסוללה שלה התקצר משמעותית, ואחרי משהו כמו שנתיים הזום הפסיק לעבוד והיא שבקה חיים).
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר האמת זה כבר יותר מכמה ימים וזה לא מראה סימני חיים בכללאולי זה יהיה טוב לחלפים..
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אם אתה יכול לפרק את זה (לא אוכל לעזור לך בזה, לא התעסקתי עם אייפון מעולם) פרק אותו כמה שאתה יכול, והשאר אותו להתייבש. אומרים שלשים בקופסא אטומה עם אורז יעיל יותר מסתם במקום יבש, נסה את מזלך.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים במידה והמכשיר מקורז אין מה לעשות איתו ואי אפשר גם למכור אותו לחלפים (קורוזיה משביתה תוך זמן קצר כל חלק אלקטרוני שבו היא נוגעת ולא ניתן לתקן זאת). במידה ורק חלקים חיצוניים מקורזים, אפשר אולי למכור חלק מהחלפים של המכשיר (למרות שקשה לי להאמין שמישהו עם קצת ידע באלקטרוניקה יסכים לקנות חלפים כאלו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.