פורסם 2008 ביולי 217 שנים המחשב של אחי גוסס בימים אלה, ולכן הוא החליט לשדרג אותו.השימוש במחשב הוא לגלישה ומוזיקה - כלומר שהצרכים בסיסיים מאוד.אמינות היא הגורם הכי חשוב - הצרכים הבסיסיים משמעותם שאין שום צורך שידרוגי מבחינת ביצועים אלה רק כתוצאה מרכיבים ישנים ולכן אמינות הרכיבים - שיחזיקו מעמעד כמה שיותר זמן - היא קריטית.הדרישה השניה היא למחשב שקט.אחי לא משחק במחשב בכלל ולא מבין כלום במחשבים - כלומר לא יהיה שום OC ואחי בחיים לא יפתח את המחשב לנקות מאבק (אני לפעמים עושה את זה כשאני בא לביקור, אבל רק לעיתים נדירות) ולכן מארז עם פילטרים לאבק כנראה עדיף.הערה לגבי סביבת העבודה - הדירה של אחי בעלת בידוד מחריד ובחדר מחשב שלו אין מיזוג. כתוצאה החדר מחשב דיי חם.קניתי לו עכשיו למחשב הישן HD 500GB של סיגייט 32MB באפר, אז כנראה שאני פשוט יעביר אותו למחשב החדש.אודה לכם מאוד אם תוכלו לנמק את הבחירות שלכם ואיך הם מתייחסים לדרישות - מפרט "ערום" (רשימת חלקים/מחירים ללא שום הסבר/הערות) לא ממש יעזור לי להחליט.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים קודם המפרט,אחר כך הסברים :מעבד:Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEMכמות: 1 - מחיר: ¤329קירור למעבד:Thermaltake Big Typhoon VXכמות: 1 - מחיר: ¤209לוח אם:Gigabyte M56S-S3כמות: 1 - מחיר: ¤360מארז:ANTEC P182 3x120MM Blackכמות: 1 - מחיר: ¤733ספק כוח:FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFCכמות: 1 - מחיר: ¤206זיכרון:Kingston Original 1GB DDR2-800Mhzכמות: 2 - מחיר: ¤108כרטיס מסך:Gigabyte Radeon 3450 256MB DDR2 Retailכמות: 1 - מחיר: ¤199כונן אופטי:LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ¤115הרכבה:הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקותכמות: 1 - מחיר: ¤45סה"כ: ¤2412המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2364מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/yngjctvsאוקי אז קודם כל AMD נבחר כי אין שום סיבה להוציא עוד מאות שקלים על אינטל כשאין הבדלים בשום דבר בעצם,לא כאלו מורגשים. וכדי להיות מדויק - יש הבדלים,אבל בשימושים של אחיך פשוט אין הבדל אם זה מעבד כזה או מעבד חזק יותר כי שניהם יהיו מעל ומעבר.לוח סטנדרטי - אין הרבה מה להוסיףקירור למעבד-שישמור עליו קריר ויהיה שקט2GB זיכרון של קינג' - אין צורך ביותר לשימושים הללוכ.מסך שיאפשר הרצה של סרטי HD בקלות וטיפה משחקים - לכן נבחר.מארז מהשקטים שקיימים (ועולה בהתאם) ואחלה ספק שיספיק מעל ומעבר גם לשדרוגים רציניים.צורב כמובן וללא HD כי אמרת שקיים כבר
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר דבר ראשון תודה!כמה שאלות -האן יש פילטרים לאבק במארז ?האם שווה אולי להוסיף כרטיס קול? אחי רוכש עכשיו את הZ-2300 , ירגישו בכלל בהבדל?כנראה שאני אלך על 4GB זכרון ולא 2 כדי שהויסטה יעבוד חלק.איך הספק מבחינת רעש?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים הספק שקט אבל לא ברמה הכי גבוהה. תוכל לקחת VX450 של Corsair שהוא חזק,איכותי ושקט יותר.יש פילטרים עד כמה שזכור לילגבי כרטיס קול - תתיעץ בפורום אאודיו,שם תקבל את התשובה הנכונה
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר במחשב שלי הרגשתי ירידה בביצועים לעומת הXP עם 2GB זכרון. לא ניסיתי עם 4GB אבל הבנתי שזה משפיע לטובה.אחי מתקשר אלי להתלונן על מחשב איטי כשהאינטרנט לא זז לו :-\אני יודע כבר עכשיו שיומיים אחרי שהמחשב החדש יגיע הוא יתקשר אלי להגיד לי שהמחשב איטי :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.