פורסם 2003 במאי 2222 שנים כידוע, היום בשעה שתיים וחצי תחל בחינת הבגרות באנגלית, אז לא לשכוח לכוון ווקמנים לרשת ג'(97.8 לתושבי המרכז) ולהביא מילונים - שיהיה לכולנו בהצלחה!
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אכן שיהיה בהצלחה.(לקח לי זמן למצוא רדיו נייד, לעזאזל, למי עדיין יש את הדברים?!)
פורסם 2003 במאי 2222 שנים למה צריך לכוון רדיואים לרשת ג'? באמת התפלאתי למה אחד בבית ספר שאלה אותי אם אני יודע איך לכוון לרשת ג'
פורסם 2003 במאי 2222 שנים לא חייב להביא רדיו..אני מתיישב ליד מורה ולה כבר בטוח יש רדיו יאללה בהצלחה.. ביי
פורסם 2003 במאי 2222 שנים בהצלחה לכולם ובמיוחד לי!נ.ב. אם כבר לא אמרתי - ידיעות חדשות יגיעו רק לקראת הלילה בגלל המבחן שיתארך ויתארך (הארכות זמן וכל זה)
פורסם 2003 במאי 2222 שנים Your poor poor kids... כמה כיף שעשיתי את הבגרות שלי שנה שעברה, ככה יש לי עוד 3 שעות אקסטרה ללמוד למתכונת בפיזיקה
פורסם 2003 במאי 2222 שנים הגשתי איך שהיא סיימה את הליסנינג קומפריהנשן. LOL גם אני ... אני בטח אוציא איזה 80 או משהו כזה... בSA כתבתי להם על הMATRIX LOL
פורסם 2003 במאי 2222 שנים מחבר LOL גם אני ... אני בטח אוציא איזה 80 או משהו כזה... בSA כתבתי להם על הMATRIX LOL דווקא חשבתי לכתוב על זה, אבל התחרטתי ואז כתבתי על 'מבצע סבתא' או 'Grandmother Operation'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.