עבור לתוכן

בעייה במחשב (USB) בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה במחשב , הUSB שלי כאילו לא מזהה שום דבר וכשהוא מזהה יש בעיות ובסופו של דבר זה לא עובד או עובד לא טוב...

אני חייב להשתמש ב USB במחשב שלי .. יש לי עכבר MX518 ומקלדת G15 שתיהם עם USB.. לא זוכר איך הכל התחיל אבל אני ייתן דוגמא..

הכנסי דיסקאונקי למחשב, לא קרה כלום ,כאילו לא הכנסתי שו USB למחשב... ניסיתי בפלטופ שאני כותב בו עכשיו (אין לי מקלדת במחשב הרגיל..) הכל עובד פיקסץץץ הוא קולט את הדיקאונקי ישר והכל טוב ויפה... עשיתי את ה כפתור ימני על המחשב שלי ניהול והסרתי את כל הUSB כביכול ריסט לUSB במחשב (פעם אמרו לי לעשות את זה פה) אבל זה לא עבבד , לא שינה כלום.

שאני מכניס לדוגמא את העכבר למחשב אז פעמים זה קולט אותו ולפעמים לא. זה עושה ל בדרך כלל שגיאה עם סימן קריאה צהוב ורשום: "התנת חומרה: התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו (לא ניסיתי עוד להתקין שום דבר) לא עברה בדיקות של windows logo לאימות התאימות שלה עם windows xp ואז הוא שואל אותי עם לעצור לעצור את ההתקנה או להמשיך למרות זאת ואז לא משנה מה אני לוחץ זה מגיע לי לאשף חומרה חדשה שזוהתה.. אז אני מנסה להתקים עם הדיסק והוא אונר לי לעשות עיון ל windows pack 2 שיש לי במחשב כי גם בדקתי אפילו...המחשב שלי -> מאפיינים ... זה דווקא מזכיר לי שהכל איכשהו התחיל שהWINDOWS עשה ל UPDATE אפילו שה לא נראה לי קשור...

בקיור אני יודע שזה לא כל כך מובן ומורפל... לי זה בכל לא מובן.... בכללי שאני מכניס רכיב USB למחשב לדוגמא המקלדת.. הוא לא קולט אותה .. הוא לא אומר לי שהוא קלט את המקלדת , לא מופיעים כל העיגולית הקטנים האלה למטה ליד סרגל הכילים,, הוא פשוט לט מזהה.. מה שפלפטופ כן קורה טוב מאוד...

בבקשההה תעזרו לי אין לי מושג מה עושים אפילו איך להתחיל...

תודה לכולם מראש

פורסם

נסה להתקין מחדש את הדריוור לצ'יפסט.

פורסם
  • מחבר

נסה להתקין מחדש את הדריוור לצ'יפסט.

מזה ? ואיך אני עושה את זה בקשה?

פורסם

מה דגם הלוח אם שלך?

פורסם
  • מחבר

מה דגם הלוח אם שלך?

הנה המפרט של כל המחשב שלי :

CPU2) AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ @ 2311MHz (Gigabyte Technology Co., Ltd. M55S-S3 mainboard) (RAM) 2GB, 1.42GB free (HDDs) 298GB, 192GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 8600 GT (512MB), 1280x1024x32, 75Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 19m 45s uptime, 1d 9h 57m 2s uptime record

רשום פה את הלוח אם גם gigabyte s-series צד ימין למעלה

פורסם

קודם כל תערוך את הכותרת שלך בבקשה , תסיר את ה "דחוף"

תודה,

שנית תוריד את הדרייבר של הצ'יפסט מהאתר שנתן לך , מי שמעלי ותתקין אותו

אם עדיין הבעיה נשארה תראה בביוס אם הUSB הוא על ENABLED ...

פורסם
  • מחבר

התקנתי את זה , המחשב שה ריסט פתאום המחשב פועל איטי ברמות מתחיל לעדת דגיאות שלדוגמא svchost לא טוב משהו כזה והוא סגר אותו...

וגם אז הוא עשה לי בהתחלה שגיאה והמחשב יעשה כיבוי של מערכת כלל בעיה ב PEMOTE PROCEDUER CALL משהו כזה לא הספקתי לכתוב כי הוא עשה ריסט אחרי 60 שניות...המחשב עכשיו איטי ברמות אני מנסה להכנס לדפדפן לדוגמא וזה ישר יוצא לי ממנו לא יודע משהו מוזר בבקשה עזרה.. כל זה התחיל אחרי שהתקת את מה שאמרת לי.

עריכה: עד שהמחשב מסיים לעלות לוקח שנה וכשהו מסיים הוא עושה לי שהיתתה בעיה לזכרת עם SVCHOST אני יכול רק ללחוץ אישור ואז זה מכבה את המחשב... וד"א השגיאה של העבר עם הUSB וכל זה עדיין קיימת משמע זה לא סידר את העיה אבל עכשיו אני בכלל לא יכול להיות על המחשב [br]פורסם בתאריך: 2.07.2008 בשעה 22:34:40

אפשר עזרה בבקשה?? מישהו ... המחשב שלי מת !!
פורסם

תעלה את המחשב במצב בטוח, מחק את הדריוור בעזרת DRIVER CLEANER PRO והתקן אותו מחדש.

פורסם
  • מחבר

שניסיתי במצב בטוח זה לא כל כך עזר כי כי הייתה את אותה בעייה שזה נכנסס לדפדפן ואש ישר יוצא.

עשיתי שחזור מערכת ועכשיו המקלדת פועלת והכל יפה אבל הבעיה העקירית שבגללה בכלל שאלתי פה זה שזה עדיין עושה לי את ההודעה הזאת עם העכבר כמו שרשמתי בההודעה הראשונה בדיון זה... אני מעדיף שלא להתקין עוד פעם את ה Chipset סגלל שזה עשה בעיות פעם שעברה ואני מעדיף שלא.

או שחייבים ? כי ז זה כל הזמן עשה לי שהזכרות לא יכל לעשות READ ל SVHOST וזה שיבש לי שם הכל ולא יכלתי להכנס לשום דבר והמחשב עשה ריסט אוט'.

אם אני כן מוריד אז אני מוריד את הלינק תחת הוכתרת Chipset / LAN / SATA RAID מהלינק הזה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2316

ששמה אני מוריד תחת O.S Windows 2000,Windows XP כי עם 64bit זה לא עבד טוב.

זה הלינק הנכון?

ואני בקשר לראות אם הUSB על ENABLE אני מאמין שכן כי המקלדת עובדת יפה פשוט יש את הבעיה של העכבר שהוא לא עבר בדיקה של WINDOWSואז הוא מבקש איזה שהוא קובץ מה SERVICE PACK2 שיש לי על במחשב בקיצור בלאגן שלם. הסברתי יותר בפפורט בההודעה הראשונה שלי בדיון זה.

עזרה תתקבל בברכה, תודה.

פורסם

קודם התקנת את גרסת ה64bit ויש לך מערכת 32bit? בטח שזה יעשה בעיות.

תוריד את הדריוור המתאים למערכת שלך, שמור אותו על C נניח, ותתקין אותו במצב בטוח.

פורסם
  • מחבר

קודם התקנת את גרסת ה64bit ויש לך מערכת 32bit? בטח שזה יעשה בעיות.

תוריד את הדריוור המתאים למערכת שלך, שמור אותו על C נניח, ותתקין אותו במצב בטוח.

לא , אמרתי שזה הלינק שלא התאים לי והתקנתי את השני. אז מתברר שהתקנתי את הלינק הטוב רק פשוט זה לא פעל טוב.

אני אנסה להתקין את זה שוב במצב בטוח.

תודה , אני יחזור בקרוב עם תשובות[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 17:16:17

התקנתי, אני לא רואה שום שינוי מיוחד , המחשב פועל בסדר גמרו בניגוד לפעם האחרונה הבעיה אחת שהאינטרנט לא עובד... הדריבר הזה עושה לי כל פעם בעיות אחרות... מה אתה מציע לעשות?
פורסם

מותקן לך SP2\3?

הווינדווס מעודכן?

פורסם
  • מחבר

תאמת עכשיו שאתה אומר את זה הוא תמיד רשם לי משהו עם sp2/3 בדיוק ככה. service pack 2 אני יודע שיש. מאיפה אני יכול להוריד 3 ? אפשר לינק בבקשה?

עריכה: עובד לי האינטרנט פשוט התקנתי מחדש , הכל עובד מצויין פשוט זה עדכן משהו לא בסדר עם הכרטיס שת אבל זה הסתתדר אבל אני לא רואה שום שינוי מיוחד.

איפה אפשר להוריד SERVICE PACK 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים