עבור לתוכן

גיבור-מחשבים\Gibornet פשטו רגל! מה עושים במצב כזה כשיש הזמנה??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, אין מה לעשות, צריך להמשיך הלאה.

סתם מעצבן... לא יותר מזה... האובדן של ה 100 שח...

באמת חנות של חלא** הם ידעו שהם הולכים לפשוט רגל, אז הם עשו עוד ועוד הזמנות...

אם רק הייתי יודע את שם בעל החנות...

• תגובות 48
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מה הייתי עושה ?

לפי מה שהבנתי הוא נכנס לחובות -ככה שהוא בבלגן גם ככה

פורסם

לפותח התרד Kenny תמיד אוכל אותה :kopfpatsch:

עכשיו ברצינות... גם אני קניתי שם חלקים למחשב רק לפני כמה חודשים.

עכשיו האחריות שלי בסיכון. לך תדע מאיפה הם הביאו את החלקים. אולי עשו יבוא אישי כדי להרוויח יותר.

אם אין מדבקת אחריות של יבואן על החלקים הלך האחריות.

עכשיו נשאר רק לקוות שלא יתקלקל שום דבר.

פורסם

שאלוהים יקח אותם! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

מי בא איתי לרקוד מול החנות שלהם (לשעבר החנות שלהם)?? אני יביא מוזיקה.. מי מביא מנגל?

פורסם

לכל המתלהמים - זה שהחנות נסגרה לא בהכרח טוב יותר עבורנו, לפי דעתי אולי רע יותר. מדוע?

אולי השירות חרא, אמינות וכל מה שציינתם. אבל אל תשכחו שכמו אייבורי , גיבור נט תרמו לא פחות לכך שהמחירים של לא מעט מוצרים בארץ יהיו זולים.

הם שוברים את מחירי השוק - לחנויות אחרות אין ברירה וחייבות להוריד את המחירים כדי למכור ולהרוויח נתח שוק קטן ככל שיהיה.

אז לפני ששמחים ומתלהבים, תחשבו.

נקודה למחשב. ::)

פורסם

לכל המתלהמים - זה שהחנות נסגרה לא בהכרח טוב יותר עבורנו, לפי דעתי אולי רע יותר. מדוע?

אולי השירות חרא, אמינות וכל מה שציינתם. אבל אל תשכחו שכמו אייבורי , גיבור נט תרמו לא פחות לכך שהמחירים של לא מעט מוצרים בארץ יהיו זולים.

הם שוברים את מחירי השוק - לחנויות אחרות אין ברירה וחייבות להוריד את המחירים כדי למכור ולהרוויח נתח שוק קטן ככל שיהיה.

אז לפני ששמחים ומתלהבים, תחשבו.

נקודה למחשב. ::)

אתה מאוד צודק

זאת הסיבה היחידה שקניתי מהם המוצר שרציתי היה הכי זול אצלהם

יש יבואן רשמי אחד- מעתק, תקווה שהם קנו מהם.

http://www.maatak.co.il/apage/27499.php

תודה על העזרה אני אבדוק את הנושא בתקווה שהם כן קנו מהם

פורסם

את המערכת שלי של הCF4870 שהייתה במקור CF3870 הייתי אמור לקנות אצלהם !!! מערכת ב7000 שקל !!!

מזל שחבר המליץ לי על IQPC ולא עשיתי טעות !

ועכשיו אני מבין למה כל פעם שאני נכנס לראות מה המחיר שלהם ל4850 ו4870 לא הבנתי למה הם מפגרים שהם לא יודעים שהם קיים....

פשוט הם לא קיימים....

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

גיבור לא הכרחיים לשוק בכלום. הם רשת נישה כזו, ממש לא מרכזית.

אייבורי כן הכרחית לשוק מבחינת שבירת מחירים וכו'.

פורסם

אין דבר כזה "לא הכרחית", שטויות.

תראה רק בפורום הזה כמה משתמשים מכירים את החנות וכמה קנו ממנה, זה שאייבורי משפיעה יותר זה נכון, אבל זה לא אומר שגיבור לא משפיעים.

הם משפיעים גם משפיעים, לדוגמא תראה את התחרות במחירים בזאפ, כל חנות רוצה להיות שם במחיר הזול ביותר, וגיבור מופיעים שם.

דוגמא נוספת זה בפורומים, מחירים זולים, אנשים מעדיפים לקנות ממנה ולא מלוג'יק.

פורסם

בטח שיש לא הכרחית. להיות הראשון בזאפ לא אומר כלום, במיוחד שזה בשקל-2

לך עכשיו תשאל רנדומלית אנשים ברחוב מי אלו גיבור, ואחרי זה מי אלו אייבורי

מספר האנשים שמכירים את אייבורי גדול פי 20 ויותר ממספר האנשים שאי פעם שמעו על "גיבור מחשבים".

חד וחלק, זו לא הייתה רשת הכרחית. היא הייתה פה זמן קצר, ולא שינתה כלום.

פורסם

שוב, אתה צודק - אין ספק. אבל חלקית.

אייבורי וKSP רשתות גדולות בכל קנה מידה לעומת פנדה, IQPC, פוקס , נועה, סקיי והשאר. וההכרחיות שלהם גדולה יותר.

אבל גיבור נט גדולה באותה מידה כמו IQPC FOXPC NOA וכו'.. אז גם נועה פוקס והשאר לא הכרחיות?

תעשה לי טובה פיקה, כפי שאמרתי קודם, היא לא משפיעה כמו אייבורי וKSP, אבל היא כן השפיעה וציינתי בהודעה הקודמת באילו מישורים לדוגמה.

החנויות האלו רואות את המחירים של החנויות האחרות, אף אחד לא אטום. כל אחד יודע טוב מאוד מה קורה בחוץ, בכל פורום יש לפחות נציג אחד של כל חנות והם רואים טוב מאוד לאן הרוח נושבת ובהתאם לכך עושות את המהלכים השונים.

פורסם

בוקר טוב, אני הייתי אחד מהנציגים האלו, עבדתי באחת החנויות שציינת פה למשך חצי שנה

טעימה קטנה מהשיקולים לבחירת מחיר-

לא פוזלים אפילו לכיוון של גיבור מחשבים. הם פשוט לא מעניינים אף אחד.

אם סקיי יעלמו מהשוק- זה לא ישפיע על שאר החנויות.

אם IQPC יעלמו מהשוק- זה לא ישפיע על שאר החנויות.

אם נעה יעלמו מהשוק- זה לא ישפיע על שאר החנויות.

-כל עוד זה מקרה אינדיוידואלי-

אם כל החנויות האלו -ביחד- יעלמו מהשוק, מן הסתם זה ישפיע.

אבל ההיעלמות של גיבור לבד?

לא שינתה כלום, לא תשנה כלום.

פורסם

עם כל הכבוד אליך, זה שהיית בורג קטן בחנות לא אומר כלום.

אתה לא המנהל של החנות ולא הבן שלו או מקורב שלו שאתה יודע מה הולך לו בראש שהוא מחליט באיזה יום להוריד את המחירים.

ברגע שחנות X מוכרת זול יותר מחנות Y וכמובן "גונבת" לה נתח שוק, אל תחשוב שהאנשים בחנות Y מנותקים מהעולם ושקועים בעולמם. הם אנשים בידיוק כמונו, קשובים ואם לבעל החנות יתחשק להוריד ולהשוות את המחיר או זול יותר של מוצר כלשהו, הוא יעשה את זה.

סתם לדוגמה, אם חנות X לא הייתה קיימת, זה כמובן היה פחות כאב ראש למנהל של חנות Y והוא בכלל לא היה צריך להתעסק עם זה, לא מוריד מחירים ומרוויח יותר.

פורסם

אבל הוא צודק, למה אתה חייב להתווכח? גיבור לא שברו את השוק כמו אייבורי ולא היו בתפוצה ארצית כמו אייבורי.

פורסם

קראת את התגובות שלנו? זה לא נראה ככה.

כי אמרתי שהוא צודק. צודק חלקית.

ובנוסף גם אני חושב כמוהו שאייבורי השפיעה יותר על השוק, אבל אין זה אומר שאתה מבטל את ההשפעה של גיבור.

ולא חייב להתכווח, אני חייב להבהיר את עמדתי בנושא.

מאיזה צד שלא מסתכלים על זה, התגובה שלך מיותרת בעליל. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים