פורסם 2008 ביולי 317 שנים הייתי, ראיתי, התלהבתימצטער, אבל התלהבות היא האויב מס' 1 של אובייקטיביות.חוץ מזה שביקרות על חנות נותנים אחרי הרכישה ואחרי מימוש אחריות.בזמן הרכישה כל החנויות בארץ מתנהגות יפה מאוד.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים ביום ראשון עברתי ליד החנות של גיבור ברמת גן וראיתי אנשים מחכים ליד דלת סגורהעכשיו הבנתי למהוהאתר שלהם פועל כרגיל...
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אני על דברים כאלו נוהג לשלם במזומן בזמן קבלת המוצר כעובד בעסק משפחתי אני יודע שעסקים מצד אחד אוהבים לקוחות שמשלמים במזומן ורוצים לשמור אותם ומהצד השני כל עוד העסק לא קיבל כסף יש לו רצון שהלקוח יהיה מרוצה כדי לקבל את הכסף
פורסם 2008 ביולי 317 שנים שאלוהים יסלח לי על כל הדברים המזוויעים שאמרתי על הבעלים של גיבור מחשבים. ובפרט על הסניף של נתניה והעובדים בו.(כן זה נכתב במקום פשוט לומר את הדברים האלו, כי אז הייתי מקבל באן.)אבל שתדעו שהדברים האלו אמיתיים..
פורסם 2008 ביולי 317 שנים אם החברה היא בע"מ (בערבון מוגבל) אז בכמה מילים: אכלתה אותה.אם היא לא בערבון מוגבל, אתה יכול לתבוע אותם, למרות שזה לא ייצא לך שווה, עדיף לעשות תביעה כוללת (של כמה אנשים ואתה תהייה שותף).
פורסם 2008 ביולי 317 שנים במקום "לבכות" על האובדן של 100 שקלים, תהיה שמח ומאושר שהחנות הזאת שקראה לעצמה "גיבור מחשבים" סגרה את שעריה סוף סוף.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים גם אני קניתי מהם סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק עכשיו שהמקלדת התקלקלה לי אני מנסה כבר שבוע לתפוס אותם ורק עכשיו ראיתי את המודעה פה (אכלתי אותה ) מישהו יודע אולי למי אני פונה כדי לקבל אחריות? כי הבנתי שיש כמה יבואנים ללוג'יטק בארץ
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מצטער, אבל התלהבות היא האויב מס' 1 של אובייקטיביות.חוץ מזה שביקרות על חנות נותנים אחרי הרכישה ואחרי מימוש אחריות.בזמן הרכישה כל החנויות בארץ מתנהגות יפה מאוד.אני מסכים עם פיקה במאה אחוז, מילים חכמות.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים הגיע הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תשמעו חרא חנות חבר שלי קנה מהם עשו עליו חוואההההוכולם אמרו לו אל תקנה שם לא הוא חייב להקשיב לעצמו...קיצר הגיע הזמן נקווה שישרפו שם חרא חנות חרא שירות !!!
פורסם 2008 ביולי 417 שנים בזמן הרכישה כל החנויות בארץ מתנהגות יפה מאוד.לא מדוייק.יש לפחות שתי רשתות שמתנהגות אליך כמו לזבל גם לפני הקניה....
פורסם 2008 ביולי 417 שנים הכי מצחיק שיש לגיבור מחשבים פרסומת שרצה כאן באתר בדפים של הפורום לא הגיע הזמן להוריד אותה, לפני שעוד גולשים ייקנו באתר שלהם והכסף ילך לעזאזל?
פורסם 2008 ביולי 417 שנים הכי מצחיק שיש לגיבור מחשבים פרסומת שרצה כאן באתר בדפים של הפורום לא הגיע הזמן להוריד אותה, לפני שעוד גולשים ייקנו באתר שלהם והכסף ילך לעזאזל? למה שהכסף ילך לעזאזל? החנות נסגרה, לא תיהיה שום עסקת אשראי.
פורסם 2008 ביולי 417 שנים גם אני קניתי מהם סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק עכשיו שהמקלדת התקלקלה לי אני מנסה כבר שבוע לתפוס אותם ורק עכשיו ראיתי את המודעה פה (אכלתי אותה ) מישהו יודע אולי למי אני פונה כדי לקבל אחריות? כי הבנתי שיש כמה יבואנים ללוג'יטק בארץ יש יבואן רשמי אחד- מעתק, תקווה שהם קנו מהם. http://www.maatak.co.il/apage/27499.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.