עבור לתוכן

צריך מסך 19" לא רחב למשחקים וגלילת טקסט עד 2,100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תודה.

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

מצטרף לבקשה,ואם אפשר לקבל המלצה שהמסך עם כמה שפחות זמן תגובה [2ms] , מצטער שאני לא כל כך מבין במסכים אבל אני צריך מסך גם בעיקר למשחקי פעולה של תגובות מהירות ,שיראו חלק וחד וכו'.

מצטער אם זה לא אותם בקשות כמו של פותח הפוסט,אשמח אם תגיבו לשנינו.

פורסם

עד 2100 ש"ח המסך 19" לא-רחב הכי איכותי שנכנס בתקציב אינו מתאים למשחקים מהירים (Samsung 971P שעולה החל מ-1600) ולכן אם אתם רוצים רק 19" לא-רחב עם איכות תמונה טובה לשימושי טקסט אינטנסיביים בזכות פאנל S-PVA, אשר מתאים גם למשחקים מהירים, תצטרכו להוסיף לתקרת התקציב עוד 380 שקלים ל-Eizo S1932 ב-IQPC. אם לא תוכלו להרשות לעצמכם את האיזו שגם יש לו ארגונומיה נדיבה, אין טעם לבחור במסכים יותר יקרים מ-LG L1960TR או Samsung 932B אשר במציאות אינם יותר מהירים ממסכים מבוססי פאנל VA. לזמני תגובה מוצהרים אין משמעות ועל הסיבה לכך אפשר לקרוא במדריך למסכים שבנעוץ.

אם אתם לא מתנגדים ל-20" יש בחירות טובות למדי כגון ה-HP LP2065 עם פאנל S-IPS ב-2000 שקלים בנקסטופ, מסך שייתן איכות טקסט טובה יותר מבחינת הפיקסול שלו לעומת זה של 19" וברזולוציה הטבעית שלו 1600X1200 מקבלים יותר שטח עבודה. אמנם הטקסט קטן יחסית, אבל אפשר להסתייע בזום של גלגלת עכבר + .CTRL

פורסם
  • מחבר

orleans תודה על התגובה.

כשאני אקנה את המסך זו תהיה הפעם הראשונה שאני אשתמש בLCD במקום בCRT, ואני מאוד חושש ממריחות ובעיות אחרות שלמסכי LCD יש במשחקים.

בגלל הסיבה הזו הגדלתי את התקציב מאוד ואני רוצה להיות בטוח שהמסך שאני אקנה לא יעשה לי שום בעיה במשחקים.

מהקריאה בפורום הבנתי שהמריחות זה דבר סובייקטיבי, ולכן אם יש חנות שאפשר ללכת אליה פיזית ולראות בעצמי את המסך ואיך הוא מתפקד במשחקים והצגת טקסט אני אשמח לשמוע עליה.

דבר נוסף, אין לי צורך במסך שיהיה טוב לסרטים, ואין לי צורך ברמקולים מובנים בו. יש אופציה אחרת בלי הדברים האלה שאני אוכל לחסוך כמה שקלים?

פורסם

אתה יכול ללכת על הDELL 2007FP,

מסך 20 אינץ' עם פאנל S-IPS (ניתן גם לקבל S-PVA) באיכות גבוהה.

פורסם
  • מחבר

קיימת חנות שאני אוכל ללכת אליה ולבדוק בעצמי את המסכים האלו?

פורסם

נכון, Inzagi, רוב החוויות עם מריחות הם נושא סובייקטיבי למדי והיום מסכים LCD מודרניים רבים לא מראים מריחות בצורה בולטת.

על מנת לראות את המסכים שמניתי זה יהיה קשה. פעם היה Dell 2007FP ב- notebookclub. אולי עדיין יש להם דגם כזה בתצוגה, אך כיום באתר אין להם כבר הצעת מחיר עבורו. תצטרך לבדוק. אולי ליבואני איזו, קרט, יש בתצוגה את המסך שהזכרתי. באופן כללי אם אתה הולך לתצוגות כמו באג או אופיס דיפו ולא רואה מריחות בכל מסכי ה-TN , עם 2MS מוצהר לדוגמה, לא תראה גם מריחות במסכים האיכותיים שמניתי, וזה כולל גם את ה-2007FP שהוזכר והוא מסך טוב (ה-HP יותר מוצלח ממנו בניגודיות בבהירות נמוכה).

בכל אופן גם אם אתה לא זקוק למסך עבור סרטים, עדיף לקחת לשימושי טקסט אינטנסיביים מסכים מבוססי פאנלים איכותיים, כי בשונה ממסכי TN הם מראים רקע לבן הרבה יותר אחיד הבהירות , גם כשהיא מונמכת לרמה נעימה ולא מחרידה, מפוזרת באופן אחיד יותר בכל שטח הפאנל ולא רואים חלק עליון כהה מהתחתון, פאנלי VA/IPS מאוד מזכירים CRT. הארגונומיה השימושית בכל המסכים מוסיפה לתמורה וב-20" מצב ה-Pivot הנו יעיל.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שבמסך EIZO S1932 קיימים רמקולים מובנים. אני לא צריך את זה וזה מבחינתי זריקת כסף.

כמו כן כמו שכבר אמרתי אין לי צורך במסך שיציג טוב סרטים, ולכן אני חושב שגם זה בזבוז כסף מיותר.

לא קיים מסך בעל פאנל VA או IPS שהוא מספיק מהיר למשחקים ועולה פחות מה-S1932?

פורסם

העלות של הרמקולים היא זניחה לחלוטין במחיר של ה-S1932. אם אתה נעול על "19, אין עוד אופציות.

פורסם

חיפשתי גם מסכים טובים בסביבות ה19" ו ה20"

היחידים שמצאתי שבמחירים סבירים זה ה LG L2000CP , HP L2065

שניהם מבוססי הפאנל S-IPS ומומלצים לעבודה עם גרפיקה וגם למשחקים וטקסט.

אם אתם מכירים מסכים יותר טובים מאלה, אשמח לקבל תגובות, כמובן שיש גם את המסכים של NEC וגם של EIZO וDELL

אבל המחיר שלהם לא הכי מוצא חן בעיניי, למרות שבכלל כל העניין של המסכים מרגיז אותי עם כל הקטע של המחקר הזה, פאנלים וכו'

לקח לי כמה ימים להבין מה כדאי וחפרתי המון, החל מאתרים שמציגים פאנלים שונים, פורומים, באנגלית, רוסית ומה לא, ועדיין הכל מעצבן

לדעתי המסכים הכי טובים זה המסכים של פעם CRT מבוססי TRINITRON WEGA 1 (אפילו שלא היו שטוחים מבחינת האיכות היו מאוד מדוייקים)

החסרון שלהם זה שהם מאוד מאוד כבדים .. (הם גם לא היו כאלה יקרים אלא אם זה היה 21" ומעלה)

אם מישהו מכיר דגמים של LCD שמתקרבים לאיכויות של המסכים ההם ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים