עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב חדש - איפה הכי מומלץ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לאחר הרבה התלבטויות החלטתי סוף סוף לקנות את המחשב החדש שלי, וכעת הבעיה היחידה שנותרה לי היא איפה לקנות אותו.

עד היום הייתי קונה את המחשבים מטכנאי מסויים, אבל אני כבר לא סומך עליו יותר ומעוניין למצוא ספק חדש.

לפי מה שראיתי, הכי מומלצים פה זה skypc או TMS ויש לי כמה שאלות כלליות:

א. בהנחה שאני גר באשקלון, וצריך שיישלחו לי את החלקים/כל המחשב, האם מוטב לי לקנות את כל החלקים בנפרד מהחברה ואז לבקש מטכנאי שאני סומך עליו שירכיב לי או שהחברות מספיק מיומנות בשליחת מחשבים ליעדים מרוחקים כך שאני יכול להיות שקט אף כשהם מרכיבים לי את המפרט?

ב. בהקשר לסעיף הקודם, האם מוטב בכלל לקנות את החלקים בנפרד ולהרכיב עם טכנאי מקומי או לתת לטכנאים שלהם לבנות את המחשב?

ג. אחרון חביב, האם ניתן לסמוך על 2 החברות האלה, גם אם אני קונה רק את החלקים וגם אם אני מבקש שכבר יבנו לי את המחשב, והאם יש חברות אחרות מומלצות?

תודה מראש לכל המגיבים!

פורסם
  • מחבר

למען האמת שמעתי דברים די רעים על KSP ככה שאני לא הכי מעוניין לעבוד איתם.

פורסם

אם חשובה לך איכות השירות ואמינות ואתה מוכן לשלם קצת אקסטרה עבור אילו תקנה בזיגזג מחשבים. שירות אדיב ומצויין. :yelclap:

פורסם

tms :xyxthumbs:

פורסם

tms :xyxthumbs:

מחזק.

שירות, מחירים, איכות.

פורסם
  • מחבר

מחזק.

שירות, מחירים, איכות.

אוקיי תודה!

ועדיף לקנות את המחשב בחלקים או את כולו?

פורסם

אחד הקרטריונים המרכזים כשאומרים מקצועיות מתכוון לאיכות ההרכבה.

בהרכבה מקצועית יסדרו לך גם את הכבלים ואת המאוורים ואת הרכיבים כדי לקבל זרימת אוויר טובה במארז - בחנויות פחות מקצויות פשוט ירכיבו את הרכיבים כך שהכל יעבוד.

אני יודע להעיד על נועה מחשבים וTMS שאיכות ההרכבה פשוט מעולה. בפנדה סניף קיסריה היה לי מקרה שהכל עבד אבל היה חם, כשפתחתי את המארז גיליתי את הסיבה. ספק כח מורכב בבורג אחד פלונטר בכבלים וכו'.

אם אתה מחליט לקנות בTMS תן להם לבצע לך את ההרכבה - לא תתאכזב.

פורסם
  • מחבר

אחד הקרטריונים המרכזים כשאומרים מקצועיות מתכוון לאיכות ההרכבה.

בהרכבה מקצועית יסדרו לך גם את הכבלים ואת המאוורים ואת הרכיבים כדי לקבל זרימת אוויר טובה במארז - בחנויות פחות מקצויות פשוט ירכיבו את הרכיבים כך שהכל יעבוד.

אני יודע להעיד על נועה מחשבים וTMS שאיכות ההרכבה פשוט מעולה. בפנדה סניף קיסריה היה לי מקרה שהכל עבד אבל היה חם, כשפתחתי את המארז גיליתי את הסיבה. ספק כח מורכב בבורג אחד פלונטר בכבלים וכו'.

אם אתה מחליט לקנות בTMS תן להם לבצע לך את ההרכבה - לא תתאכזב.

אוקיי תודה על העצה!

האמת היא, שההתלבטות שלי נובעת מכך שאני מפחד "שידפקו" אותי. ברגע שאני מבקש מהם לשלוח לי את החלקים, אז אני יכול לראות אותם סגורים בקופסא וככה להיות בטוח שזה מה שהזמנתי(לא במאה אחוז, אבל עדיין יותר מאשר אם הם היו דחוסים בתוך מארז מכיוון שהידע שלי בחומרה הוא מוגבל).

פורסם

לגבי נועה וTMS אתה יכול להיות רגוע.

אני דיי בטוח שברובם המכריע של החנויות אתה יכול להיות רגוע אבל לגבי שני אלה אני יכול להעיד מנסיון אישי שאפשר לסמוך עליהם.

פורסם
  • מחבר

לגבי נועה וTMS אתה יכול להיות רגוע.

אני דיי בטוח שברובם המכריע של החנויות אתה יכול להיות רגוע אבל לגבי שני אלה אני יכול להעיד מנסיון אישי שאפשר לסמוך עליהם.

הבנתי... טוב נראה לי אני אסגור עם TMS על המחשב החדש שלי... הם גם די זולים ממה שראיתי סך הכל...

ואם אתה אומר שניסיון ההרכבה שלהם הוא כזה טוב... אז למה לא אני אומר...

הרבה תודה על הסיוע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים