פורסם 2008 ביולי 217 שנים התקשורת אצלנו זה חבורה של מטומטמים כול דבר מפרסמים ומגלים..... מחזק!והרג אותי שאחרי הפיגוע איזה כתב בא לשוטר יס"מ ושאל אותו איך הוא ירה במחבל ומה הוא עשה עם האצבעות... כמה אידיוט כבר אפשר להיות?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אני חושב שזה לבקשת המשפחה שלו או לבקשתו, בגלל זה לקח זמן עד שהוגשה הבקשה לצו..הוא חייל בצה"ל ועוד ביחידה מובחרת לתקשורת אסור לזהות אף אחד בתור חייל צה"ל ללא אישור מדובר צה"ל.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מותר ועוד איך...יס"מ - יחידה סופר מטומטמת, הם אחראים על ה"כדורגל" בישראל וכד'מה שנקרא -- כיפאק!..היי!..כיפאק!היי!...כיפאק!.. היי!..היי!..היי!..
פורסם 2008 ביולי 217 שנים באמת חבל שגילו את שמו והכול אם ידעו שיש בזה סכנה..הבחור סיכן את חייו למען אחרים..אני לא יודע כמה אזרחים או אפילו חיילים היו עושים את זה..
פורסם 2008 ביולי 217 שנים לכל מי שהחמיץ, ערוץ 10 שידר את הקטעים בלי צנזורה (מה שאני לא מבין כי אלה היו תמונות קשות לשעות כאלה של היום).
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מה אתם ילדים קטנים?א'. למה נראה לכם שמישהו יגיש על זה עתירה לבג"ץ?ב'. הוא חייל, יש לו רשיון לנשק, ונשקפה סכנה לחייו או לסובבים אותי באמצעות נשק (במקרה הזה, טרקטור). זה חוקי לפגוע במי שעלול לפגוע בך, קוראים לזה הגנה עצמית. מעבר לזה, גם מתוקף תפקידו של החייל ביחידה קרבית, הוא מאופשר מלתקוף מפגע.ג'. אני לא יודע כמה הזכרון שלכם עובד, אבל זה בדיוק כמו מה שהיה לפני שלושה חודשים בערך, באיזה פיגוע שאפילו לא התבצע! כי המאבטח/שוטר ירו למוות במחבל. נראה לכם שהם יושבים עכשיו בכלא?וד"א, ממש לא מגיע לבחור הזה צל"ש.עם כל הכבוד לו, צל"ש זה הרבה יותר מסתם איזו סיכה שמחלקים למישהו שעושה תתפקיד שלו.מגיע לו כבוד, והרבה, אבל תשאירו את הצל"שים לאנשים שבאמת מגיע להם צל"ש.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים לדעתי ללא שום ספק מגיע לו צל"ש...אתה היית עושה את מה שהוא עשה אם הייתה לך האפשרות?קשה לי להאמין.
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחזק! והרג אותי שאחרי הפיגוע איזה כתב בא לשוטר יס"מ ושאל אותו איך הוא ירה במחבל ומה הוא עשה עם האצבעות... כמה אידיוט כבר אפשר להיות? יותר מזה....... תמיד שבאים למשפחה אז הכתב שואל את הילד או אחד מקורבי המשפחה, תגיד אתה מתגעגע ?[לאבא לאמא שנפטרו], איזה שאלה מטומטת, כל פעם אני רואה את זה בערוץ 2 .
פורסם 2008 ביולי 317 שנים להיות עיתונאי לא שונה בהרבה מפוליטיקה שניהם אתה צריך לשחק אותה טמבל ולהיות מאניק
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מה אתם ילדים קטנים?א'. למה נראה לכם שמישהו יגיש על זה עתירה לבג"ץ?ב'. הוא חייל, יש לו רשיון לנשק, ונשקפה סכנה לחייו או לסובבים אותי באמצעות נשק (במקרה הזה, טרקטור). זה חוקי לפגוע במי שעלול לפגוע בך, קוראים לזה הגנה עצמית. מעבר לזה, גם מתוקף תפקידו של החייל ביחידה קרבית, הוא מאופשר מלתקוף מפגע.ג'. אני לא יודע כמה הזכרון שלכם עובד, אבל זה בדיוק כמו מה שהיה לפני שלושה חודשים בערך, באיזה פיגוע שאפילו לא התבצע! כי המאבטח/שוטר ירו למוות במחבל. נראה לכם שהם יושבים עכשיו בכלא?וד"א, ממש לא מגיע לבחור הזה צל"ש.עם כל הכבוד לו, צל"ש זה הרבה יותר מסתם איזו סיכה שמחלקים למישהו שעושה תתפקיד שלו.מגיע לו כבוד, והרבה, אבל תשאירו את הצל"שים לאנשים שבאמת מגיע להם צל"ש.אני מבין שלא ראית את הצילומים מהאירוע אם כך.. בד"כ רצוי לדעת את כל הפרטים על משהו לפני שמביעים דעה עליו:א.החייל ירה במחבל עם הנשק האישי (אקדח) של היסמ"ניק, הוא חטף לו אותו מהנרתיק, דרך אותו וירה במחבל.ב. החייל היה בכלל בחופשה, הוא נסע על אופניים באזור הפיגוע במקרה, הוא בסה"כ טוראי שסיים טירונות לא מזמן, זה ממש לא היה ב"מסגרת תפקידו".
פורסם 2008 ביולי 317 שנים כל השמאלניים האלה עוד יהרסו לנו תמדינה ימח שמםכל היפי נפשהשוטר הטיפש ששיחק אותו גיבור ולא עשה כלום אם רק היה שולף תאקדח ומפרק למחבל תצורהתבינוווווווהוא חטף תנשקובצדקכי השוטר הטיפש לא היה שולף אותוכי הוא פחדן טיפש שלא יודע לקבל החלטותח"ח לחייללא גיבוראבל בהחלט עשה מעשה חכם של קבלת החלטותנמאס מהשמאלניים כבר בא לך להרוג אותם
פורסם 2008 ביולי 317 שנים עד כמה שהבנתי זה שנאבק בנהג היה סתם איזה מאבטח או משהו זה שלקח לו את האקדח היה חייל ואז בסוף היה תיסמניק שבא ווידע הריגה
פורסם 2008 ביולי 317 שנים איכס ההרג הזה היה מזעזעאיך רואים שאתם ילדים קטנים ומתלהבים ומתלהמים"להיכנס בכולם"אתם מודעים לזה שבדיוק בצד השני יש אנשים שאומרים את אותם דברים מאותם סיבות.אני לא מזדהה לא עם השמאל ולא עם הימין, כל הפוליטיקה מסריחהאנשים שרוצחים אנשים אחרים על רקע של דת\גזע\מין\שייוך לאומי הם דפוקים מהייסוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.