עבור לתוכן

האם לדעתך החייל הצעיר שהרג את המחבל בטרקט&#149

האם בג"צ יושיב את החייל בכלא? http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=563874&TypeID=1 2,646 הצבעות

1. 1. האם בג"צ יושיב את החייל בכלא? http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=563874&TypeID=1

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

התקשורת אצלנו זה חבורה של מטומטמים כול דבר מפרסמים ומגלים.....

מחזק!

והרג אותי שאחרי הפיגוע איזה כתב בא לשוטר יס"מ ושאל אותו איך הוא ירה במחבל ומה הוא עשה עם האצבעות... כמה אידיוט כבר אפשר להיות? :kopfpatsch:

• תגובות 99
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שזה לבקשת המשפחה שלו או לבקשתו, בגלל זה לקח זמן עד שהוגשה הבקשה לצו..

הוא חייל בצה"ל ועוד ביחידה מובחרת לתקשורת אסור לזהות אף אחד בתור חייל צה"ל ללא אישור מדובר צה"ל.

פורסם

מותר ועוד איך...

יס"מ - יחידה סופר מטומטמת, הם אחראים על ה"כדורגל" בישראל וכד'

מה שנקרא -- כיפאק!..היי!..כיפאק!היי!...כיפאק!.. היי!..היי!..היי!..

פורסם

באמת חבל שגילו את שמו והכול אם ידעו שיש בזה סכנה..הבחור סיכן את חייו למען אחרים..

אני לא יודע כמה אזרחים או אפילו חיילים היו עושים את זה..

פורסם

לכל מי שהחמיץ, ערוץ 10 שידר את הקטעים בלי צנזורה (מה שאני לא מבין כי אלה היו תמונות קשות לשעות כאלה של היום).

פורסם

זה לא רק ערוץ 10 כול הערוצים שידרו את זה במהלך כול היום...

פורסם

מה אתם ילדים קטנים?

א'. למה נראה לכם שמישהו יגיש על זה עתירה לבג"ץ?

ב'. הוא חייל, יש לו רשיון לנשק, ונשקפה סכנה לחייו או לסובבים אותי באמצעות נשק (במקרה הזה, טרקטור). זה חוקי לפגוע במי שעלול לפגוע בך, קוראים לזה הגנה עצמית. מעבר לזה, גם מתוקף תפקידו של החייל ביחידה קרבית, הוא מאופשר מלתקוף מפגע.

ג'. אני לא יודע כמה הזכרון שלכם עובד, אבל זה בדיוק כמו מה שהיה לפני שלושה חודשים בערך, באיזה פיגוע שאפילו לא התבצע! כי המאבטח/שוטר ירו למוות במחבל. נראה לכם שהם יושבים עכשיו בכלא?

וד"א, ממש לא מגיע לבחור הזה צל"ש.

עם כל הכבוד לו, צל"ש זה הרבה יותר מסתם איזו סיכה שמחלקים למישהו שעושה תתפקיד שלו.

מגיע לו כבוד, והרבה, אבל תשאירו את הצל"שים לאנשים שבאמת מגיע להם צל"ש.

פורסם

לדעתי ללא שום ספק מגיע לו צל"ש...

אתה היית עושה את מה שהוא עשה אם הייתה לך האפשרות?

קשה לי להאמין.

פורסם

מחזק!

והרג אותי שאחרי הפיגוע איזה כתב בא לשוטר יס"מ ושאל אותו איך הוא ירה במחבל ומה הוא עשה עם האצבעות... כמה אידיוט כבר אפשר להיות? :kopfpatsch:

יותר מזה....... תמיד שבאים למשפחה אז הכתב שואל את הילד או אחד מקורבי המשפחה, תגיד אתה מתגעגע ?[לאבא לאמא שנפטרו], איזה שאלה מטומטת, כל פעם אני רואה את זה בערוץ 2 .

פורסם

להיות עיתונאי לא שונה בהרבה מפוליטיקה שניהם אתה צריך לשחק אותה טמבל ולהיות מאניק

פורסם

מה אתם ילדים קטנים?

א'. למה נראה לכם שמישהו יגיש על זה עתירה לבג"ץ?

ב'. הוא חייל, יש לו רשיון לנשק, ונשקפה סכנה לחייו או לסובבים אותי באמצעות נשק (במקרה הזה, טרקטור). זה חוקי לפגוע במי שעלול לפגוע בך, קוראים לזה הגנה עצמית. מעבר לזה, גם מתוקף תפקידו של החייל ביחידה קרבית, הוא מאופשר מלתקוף מפגע.

ג'. אני לא יודע כמה הזכרון שלכם עובד, אבל זה בדיוק כמו מה שהיה לפני שלושה חודשים בערך, באיזה פיגוע שאפילו לא התבצע! כי המאבטח/שוטר ירו למוות במחבל. נראה לכם שהם יושבים עכשיו בכלא?

וד"א, ממש לא מגיע לבחור הזה צל"ש.

עם כל הכבוד לו, צל"ש זה הרבה יותר מסתם איזו סיכה שמחלקים למישהו שעושה תתפקיד שלו.

מגיע לו כבוד, והרבה, אבל תשאירו את הצל"שים לאנשים שבאמת מגיע להם צל"ש.

אני מבין שלא ראית את הצילומים מהאירוע אם כך.. בד"כ רצוי לדעת את כל הפרטים על משהו לפני שמביעים דעה עליו:

א.החייל ירה במחבל עם הנשק האישי (אקדח) של היסמ"ניק, הוא חטף לו אותו מהנרתיק, דרך אותו וירה במחבל.

ב. החייל היה בכלל בחופשה, הוא נסע על אופניים באזור הפיגוע במקרה, הוא בסה"כ טוראי שסיים טירונות לא מזמן, זה ממש לא היה ב"מסגרת תפקידו".

פורסם

כל השמאלניים האלה עוד יהרסו לנו תמדינה ימח שמם

כל היפי נפש

השוטר הטיפש ששיחק אותו גיבור ולא עשה כלום אם רק היה שולף תאקדח ומפרק למחבל תצורה

תבינווווווו

הוא חטף תנשק

ובצדק

כי השוטר הטיפש לא היה שולף אותו

כי הוא פחדן טיפש שלא יודע לקבל החלטות

ח"ח לחייל

לא גיבור

אבל בהחלט עשה מעשה חכם של קבלת החלטות

נמאס מהשמאלניים כבר בא לך להרוג אותם

פורסם

עד כמה שהבנתי זה שנאבק בנהג היה סתם איזה מאבטח או משהו זה שלקח לו את האקדח היה חייל ואז בסוף היה תיסמניק שבא ווידע הריגה

פורסם

^ זה שנאבק במחבל היה שוטר בתפקיד שהיה באיזור

פורסם

איכס ההרג הזה היה מזעזע

איך רואים שאתם ילדים קטנים ומתלהבים ומתלהמים

"להיכנס בכולם"

אתם מודעים לזה שבדיוק בצד השני יש אנשים שאומרים את אותם דברים מאותם סיבות.

אני לא מזדהה לא עם השמאל ולא עם הימין, כל הפוליטיקה מסריחה

אנשים שרוצחים אנשים אחרים על רקע של דת\גזע\מין\שייוך לאומי הם דפוקים מהייסוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים