עבור לתוכן

האם לדעתך החייל הצעיר שהרג את המחבל בטרקט&#149

האם בג"צ יושיב את החייל בכלא? http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=563874&TypeID=1 2,646 הצבעות

1. 1. האם בג"צ יושיב את החייל בכלא? http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=563874&TypeID=1

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני שואל כי יש מצב שיגידו לבג"צ:

א) החייל שלף נשק משוטר יס"מ

ב) שכבר היה שוטר בטרקטור ש"השתלט" על המחבל, והחייל המחסל סתם הרג מחבל

• תגובות 99
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בולשיט. כל מי שהיה שם אומר אותו דבר- השוטר שהיה על הטרקטור צעק על המחבל ולא עשה כלום, עובדה שאחת המכוניות נמעכה שהשוטר כבר היה על הטרקטור

עד שהחייל לא פעל המקרה לא עצר!

כלא?

מגיע לבנאדם צל"ש. התנהלות המשטרה פה הייתה מחפירה.

פורסם

בולשיט. כל מי שהיה שם אומר אותו דבר- השוטר שהיה על הטרקטור צעק על המחבל ולא עשה כלום, עובדה שאחת המכוניות נמעכה שהשוטר כבר היה על הטרקטור

עד שהחייל לא פעל המקרה לא עצר!

כלא?

מגיע לבנאדם צל"ש. התנהלות המשטרה פה הייתה מחפירה.

מחזק
פורסם

נכון אפילו 3 צלשים...

איך אפשר בכל לדבר על כלא לעזעזל?

איזה אומץ היה לבחור הזה לא יאומן וכול הכבוד לו וכן ירבו כמותו ולא שמאלנים שבמקום להיות בעד העם והמדינה שלהם דואגים לאוייבים שלנו ...

אני אישית לא מבין אנשים כאלו ממש קשה לי לקלוט...

פורסם

מה אתה רוצה...

זה לא רציני...

נראה לאן הדיון יתפתח

פורסם

אין שום סיכוי שינקטו נגדו בצעדים כלשהם, יש גבול לציניות ולאנאליות, הבחור הזה גיבור לכל הדיעות ומגיע לו צל"ש ,גבר שבגברים.

פורסם

הוא הגבר היחידי שעשה שם מה שצריך

פורסם

נכוןן...ועוד שאר השוטרים המעפנים שהיו שם לוקחים את התהילה והוא צנוע בקושי הסכים להתראיין...

אין מה להגיד החיילים מהמגזר של הכיפה הסרוגה הם פייטרים ,גברים ואוהבי המדינה פשוט מלח הארץ...

אני יותר ויותר מחזיק מהם מיום ליום..

פורסם

האיש הזה גיבור בן גיבורים.

גם הציל חיים, גם מנע פגיעה ברכוש, גם עשה ווידוי הריגה כדי להיות בטוח שהסכנה נגמרה, גם חסך כסף למשלמי המיסים על כלא ומשפט, גם מנע פיגועים עתידיים אחרי שיחרור. (מוקדם או מאוחר, עם עסקה בלי עסקה, לך תדע)

כל פיגוע צריך להסתיים כך.

אדם שבא לעצור פיגוע הוא לא מד"א ולא שירותי הרווחה ולא משרד עורכי דין.

בסכנת חיים כל אדם זכותו וחובתו להגן עליו ועל הסביבה ללא ספקות וללא עכבות.

מי שהורג את המחבל קודם מנצח.

פורסם
  • מחבר

נכוןן...ועוד שאר השוטרים המעפנים שהיו שם לוקחים את התהילה והוא צנוע בקושי הסכים להתראיין...

אין מה להגיד החיילים מהמגזר של הכיפה הסרוגה הם פייטרים ,גברים ואוהבי המדינה פשוט מלח הארץ...

אני יותר ויותר מחזיק מהם מיום ליום..

מצד אחד אני מסכים אבל מצד שני זה לא מטורף שעכשיו כל עובר אורח שמרגיש קצת ביטחון עצמי, גונב נשק מאיש ביטחון ומתחיל לקחת את החוק לידיים?

פורסם

מצד אחד אני מסכים אבל מצד שני זה לא מטורף שעכשיו כל עובר אורח שמרגיש קצת ביטחון עצמי' date=' גונב נשק מאיש ביטחון ומתחיל לקחת את החוק לידיים?

[/quote']

אתה שמאלני במקרה?

בכל מקרה תגובה 230 בכתבה:

פשוט מדהים כל פעם מחדש, בשביל מה יש לנו משטרה ???

בשביל לרשום דוחות תנועה ולמרר את חיי הסטלנים ???

פורסם
  • מחבר

למה זה נשמע שמאלני?

פורסם

מצד אחד אני מסכים אבל מצד שני זה לא מטורף שעכשיו כל עובר אורח שמרגיש קצת ביטחון עצמי' date=' גונב נשק מאיש ביטחון ומתחיל לקחת את החוק לידיים?

[/quote']

כל פיגוע מחבלים הוא בבסיסו מטורף.

חוקים של יום יום לא חלים במצבים כאלה.

יש סכנה וצריך לעצור אותה בכל דרך.

יש אנשים שלא מגיבים או מתמודדים נכון במצב כזה.

ויש אנשים שיודעים לקחת אחריות ולעשות את מה שצריך.

פורסם

מגיע לחייל צל"ש

כל הכבוד לו.

ואם אנשים מטומטמים כמו שיש יש מצב שיכניסו אותו לכלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים