פורסם 2008 ביולי 217 שנים קיבלתי נייד HP חדש 6760 והוא מכיל בתוכו מערכת הפעלה VISTA HOME PR 32 ביטיש בנייד 4 גיגה זכרון שלא מנוצלות בגלל מגבלת מערכת ה 32 ביטעכשיו לשאלה : יש לי דיסק VISTA ULTIMATE אורגינל RETAIL עם שתי גרסאות 32 ו 64 האם אני יכול להתקין את גרסת ה 64 ביט של הריתייל ולהכניס לו את הקוד של ה HOME PRO שקיבלתי בנייד ואז יהיה לי מערכת 64 ביט חוקית האם הזנת קוד של HOME PRI בהתקנה בדיסק של ה ULTIMATE יתקין את ה JOME PRO ???
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר אוקיי אז ככה זה עובד 100%התקנתי מהדיסק של ה אולטימייט אבל הזנתי קוד של הום פרימייום והתקין לי מערכת הום פרימייום ( VISTA מזהה את הגרסה שהוא אמור להתקין לפי המספר הסידורי )עכשיו נותרו לי כמה בעיות - איך שהבנתי שאין וינדוס ויסטה 64ביט עברית !! ו להום פרימיום אין אפשרות הרחבת שפות MUI !! ?? נכון ??ועוד שאלה , אני כבר שעתיים מחפש את העדכון SP1 ל VIST 64 ואני לא מוצא כלום !! יתכן שעדיין לא הוציאו גרסה ל 64 ביט ?
פורסם 2008 ביולי 217 שנים תוריד מווינדוס אפדייט אוhttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=874A414B-32B2-41CC-BD8B-D71EDA5EC07C&displaylang=en
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.