עבור לתוכן

פיגוע דריסה בירושליים 3 נהרגו 44 נפצעו, על ידי

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3562993,00.html

ברחוב יפו בירושלים פגע נהג טרקטור ערבי בהולכי רגל, במכוניות ובאוטובוס. שני בני-אדם נהרגו וכ-36 נפצעו. נהג הטרקטור נורה למוות על-ידי שוטר יס"מ. במשטרה אומרים כי מדובר בפיגוע. עד ראייה: "הטרקטור נסע לכיוון שוק מחנה יהודה והפך אוטובוס. הוא הרביץ להולכי רגל ומי שנמצא בכביש"

DSC00114_wa.jpg

רכב שהטרקטור פגע בו

פורסם

אני שומע על זה עכשיו ברדיו

יש תינוקת במצב קשה ועוד שני אנשים לפחות במצב אנוש

פורסם

4 הרוגים כולל המחבל

פצוע קשה

המחבל נורה מטווח אפס

פורסם

ראיתי הרגע בחדשות ראיתי בסירטון שם שאיזה דוס אחד שניסה לירות בו ורואים אותו טוען את האקדח שלו בזמן שהטרקטור נוסעה.

פורסם

מת אחד הפצועים קשה בביתת החולים 5 הרוגים. (לפני החדשות) כולל המחבל

לפי ערוץ 1 עוד 4 במצב אנוש בזירה..

פורסם

יש שתי תינוקות שבכלל לא מוצאים את ההורים שלהם..

פורסם

Some people are just sick..

פורסם

נכון לעכשיו זה 5 הרוגים, 44 פצועים, 2 פצועים במצב בינוני- קשה...

יש אנשים מפגרים בעולם :pissed:

פורסם

יותר מידי gta. :-X

פורסם

יותר מידי gta. :-X

חחח תכלס אם זה היה בארה"ב

היו מאשימים את חברות המשחקים (במיוחד Rockstar )

פורסם

תפנימו אנשים, יהודי וערבי לא יכולים לחיות יחד.

צריך לקחת את המשפחה שלו ולהעיף אותם לכל הרוחות.

ולנקות את כל הגייס החמישי הזה מהארץ.

פורסם

מסכים איתך במיליון אחוז פשוט נמאס כבר מהם שיבנו להם מדינה בעזה ושיזרקו לשם את כול ערביי ישראל מירושלים ומכול המקמות ואז יהיה שקט...אני לא מבין מי האדיוט שנתן להם לחיות בינינו זה לא אפשרי, הם תמיד ירצו את כול המדינה ותמיד יעשו פיגועים חטיפות וכו'...

פורסם

קודם כל אני מציע שתשנה את הכותרת, כי ממש מפריע לי שאתה הורג (על הנייר, כן?!) את מי שהמחבל לא רצח. יש שלושה הרוגים (לא כולל המחבל, שממש מגיע לו שיספרו אותו).

אני חייב לציין שמגיעים לשטור, לחייל ולאזרח צל"שים על כך שלא איבדו את עצמם (כן כן, זה לא מובן מאליו. תראו כמה אנשים היו סביבם ויכלו לעשות משהו - אבל לא

עשו) והצליחו להשתלט על המצב.

חוץ מזה, איזה מזל שהקדימו לי את המשמרת בירושלים, כי הייתי אמור להיות באיזור של התחנה המרכזית באותה השעה אם לא היו מקדימים לי את המשמרת (ראיתם איזה בוסית דואגת יש לי? ;)).

בן.

פורסם

תפנימו אנשים, יהודי וערבי לא יכולים לחיות יחד.

צריך לקחת את המשפחה שלו ולהעיף אותם לכל הרוחות.

ולנקות את כל הגייס החמישי הזה מהארץ.

באמת?! :o

בכל אופן,אני כבר לא מאשים את אולמרט. כל הממשלה הזאת חייה בעולם אחר.

הנה הלכו לנו שני חטופים. השלישי בחור נידח לא ידוע,ולא עושים שום מאמץ כדי להוציא אותו. זאת התודה של צה"ל על שגלעד שירת בצבא, וכנראה ימשיך לשרת בשבי כל ימיי חייו .

והמחבל- איך לעזעזל הוא הגיע לשם?

מחסומים,צבא,משטרה. כל אלו הוא עבר ועוד קיבל טרקטור מתנה מא"י בשביל לשחק קצת GTA .

מדינה של מטורפים .

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מציע שתשנה את הכותרת, כי ממש מפריע לי שאתה הורג (על הנייר, כן?!) את מי שהמחבל לא רצח. יש שלושה הרוגים (לא כולל המחבל, שממש מגיע לו שיספרו אותו).

כתבתי את ה"5" הרוגים לפי מישהו פה בתארד שנתן את העדכון.

תודה, תוקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים