פורסם 2008 ביולי 217 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3562993,00.html ברחוב יפו בירושלים פגע נהג טרקטור ערבי בהולכי רגל, במכוניות ובאוטובוס. שני בני-אדם נהרגו וכ-36 נפצעו. נהג הטרקטור נורה למוות על-ידי שוטר יס"מ. במשטרה אומרים כי מדובר בפיגוע. עד ראייה: "הטרקטור נסע לכיוון שוק מחנה יהודה והפך אוטובוס. הוא הרביץ להולכי רגל ומי שנמצא בכביש" רכב שהטרקטור פגע בו
פורסם 2008 ביולי 217 שנים אני שומע על זה עכשיו ברדיו יש תינוקת במצב קשה ועוד שני אנשים לפחות במצב אנוש
פורסם 2008 ביולי 217 שנים ראיתי הרגע בחדשות ראיתי בסירטון שם שאיזה דוס אחד שניסה לירות בו ורואים אותו טוען את האקדח שלו בזמן שהטרקטור נוסעה.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מת אחד הפצועים קשה בביתת החולים 5 הרוגים. (לפני החדשות) כולל המחבללפי ערוץ 1 עוד 4 במצב אנוש בזירה..
פורסם 2008 ביולי 217 שנים נכון לעכשיו זה 5 הרוגים, 44 פצועים, 2 פצועים במצב בינוני- קשה... יש אנשים מפגרים בעולם
פורסם 2008 ביולי 217 שנים יותר מידי gta. :-Xחחח תכלס אם זה היה בארה"בהיו מאשימים את חברות המשחקים (במיוחד Rockstar )
פורסם 2008 ביולי 217 שנים תפנימו אנשים, יהודי וערבי לא יכולים לחיות יחד.צריך לקחת את המשפחה שלו ולהעיף אותם לכל הרוחות.ולנקות את כל הגייס החמישי הזה מהארץ.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מסכים איתך במיליון אחוז פשוט נמאס כבר מהם שיבנו להם מדינה בעזה ושיזרקו לשם את כול ערביי ישראל מירושלים ומכול המקמות ואז יהיה שקט...אני לא מבין מי האדיוט שנתן להם לחיות בינינו זה לא אפשרי, הם תמיד ירצו את כול המדינה ותמיד יעשו פיגועים חטיפות וכו'...
פורסם 2008 ביולי 217 שנים קודם כל אני מציע שתשנה את הכותרת, כי ממש מפריע לי שאתה הורג (על הנייר, כן?!) את מי שהמחבל לא רצח. יש שלושה הרוגים (לא כולל המחבל, שממש מגיע לו שיספרו אותו). אני חייב לציין שמגיעים לשטור, לחייל ולאזרח צל"שים על כך שלא איבדו את עצמם (כן כן, זה לא מובן מאליו. תראו כמה אנשים היו סביבם ויכלו לעשות משהו - אבל לא עשו) והצליחו להשתלט על המצב. חוץ מזה, איזה מזל שהקדימו לי את המשמרת בירושלים, כי הייתי אמור להיות באיזור של התחנה המרכזית באותה השעה אם לא היו מקדימים לי את המשמרת (ראיתם איזה בוסית דואגת יש לי? ). בן.
פורסם 2008 ביולי 217 שנים תפנימו אנשים, יהודי וערבי לא יכולים לחיות יחד. צריך לקחת את המשפחה שלו ולהעיף אותם לכל הרוחות. ולנקות את כל הגייס החמישי הזה מהארץ. באמת?! בכל אופן,אני כבר לא מאשים את אולמרט. כל הממשלה הזאת חייה בעולם אחר. הנה הלכו לנו שני חטופים. השלישי בחור נידח לא ידוע,ולא עושים שום מאמץ כדי להוציא אותו. זאת התודה של צה"ל על שגלעד שירת בצבא, וכנראה ימשיך לשרת בשבי כל ימיי חייו . והמחבל- איך לעזעזל הוא הגיע לשם? מחסומים,צבא,משטרה. כל אלו הוא עבר ועוד קיבל טרקטור מתנה מא"י בשביל לשחק קצת GTA . מדינה של מטורפים .
פורסם 2008 ביולי 217 שנים מחבר קודם כל אני מציע שתשנה את הכותרת, כי ממש מפריע לי שאתה הורג (על הנייר, כן?!) את מי שהמחבל לא רצח. יש שלושה הרוגים (לא כולל המחבל, שממש מגיע לו שיספרו אותו).כתבתי את ה"5" הרוגים לפי מישהו פה בתארד שנתן את העדכון.תודה, תוקן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.