עבור לתוכן

בעיה אחת הקשות לפיצוח בקשר לאקטיבציה של ויסטה

Featured Replies

פורסם

זה יהיה ארוך כי אני צריך להסביר את הבעיה.... סליחה מראש...

דבר ראשון, יש לי ויסטה הום פרימיום 32bit מקורי..

אני אספר את הסיפור מהתחלה כדי שלא יהיו אי הבנות בהמשך..

הייתי צריך להקין IIS במחשב לצורך פרוייקט בניית אתרים בבית הספר שלי... אני זכרתי לפי וינדוס xp הקודם שלי, שכדי להתקין IIS צריך להתקין אותו דרך הדיסק של הוינדוס.. הייתי בטוח שככה עושים את זה גם בויסטה.. הכנסתי את הדיסק והאפשרות היחידה היתה "install now" אז זה מה שעשיתי.. הוינדוס התחיל להתקין את עצמו למרות שכבר יש לי אחד מותקן על המחשב (זה שאני משתמש בו כרגע), באמצע שהוא מתקין את עצמו הבנתי שעשיתי טעות ולא ככה אמורים להתקין את הIIS אז ביטלתי את ההתקנה...

אך כעבור כמה ימים הוא רושם לי שאני צריך לעשות אקטיבציה למערכת שלי כי עוד 25 ימים תעבור תקופת הנסיון... לא קישרתי בין שני הדברים והייתי בטוח שזו טעות של המערכת.. ככה עברו הימים עד שעברו ה25 ימים ופתאום הוינדוס עושה כל 3 שעות מסך כחול שכתוב בו שנגמרה תקופת הנסיון (דבר שמצריך מצדי לעשות ריסטרט כל 3 שעות)...

דברים חשובים שיש לציין.. בוינדוס שאני משתמש בו כתוב לי שהוא עבר אקטיבציה כמו שצריך ("your windows is activated")..

כאשר אני מדליק את המחשב לא מופיעים לי שתי אפשרוות לוינדוסים שונים.. רק אחד (כאמור זה שאני משתמש בו)...

ובכל זאת הוא רושם לי שוינדוס שלי לא עבר אקטיבציה ושנגמרה לו תקופת הנסיון..

כאילו שהתחלתי להתקין את הוינדוס (בלא ידיעה) לפני חודש הוא איכשהו הכניס קובץ רג'יסטרי עם תקופת הנסיון ולא מחק אותו כאשר ביטלתי את ההתקנה באמצע..

אני כבר אובד עצות.. כל 3 שעות לעשות ריסטרט זה יותר מדי בשבילי...

יש למישו עצות או דרכים לפתור את הבעיה?

תודה רבה

mz155

פורסם

בhome premium אין IIS, ברגע שאתה מתקין פישטר של ultimate אתה צריך לשנות את הרשיון.

פורסם
  • מחבר

התקנתי בסוף את הIIS דרך "programs and features"...

הוא לא רש לי שום דבר על זה..

זה היה "turn on/off features".. ואז פשוט סימנתי את הIIS..

זה נראה לך מה שגרם לבעיה?

פורסם

תתקשר למייקרוסופט ישראל ותבקש עזרה עם בעיות אקטיבציה.

פורסם
  • מחבר

איפה אני מוצא את המספר שלהם?

חיפשתי בכל האתר שלהם ולא מצאתי...

*עריכה* לא משנה כבר.. מצאתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים