עבור לתוכן

האם עושים 12K במכירות מחשבים לחודש?

Featured Replies

פורסם

לקשקש, נו, עם דפים וטושים וכאלו.... X:

לגבי עבודות במעבדה, אין כמו לרקוד במעבדה תוך כדי שמרכיבים איזה מחשב וברקע Love today של מיקה מתנגן מהרדיו :lol:

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או מריצים סטים של ETN ...

במיוחד כשיש רצפה חדשה מבריקה ואפשר להחליק עליה וליפול על התחת מדי פעם ... 8) 8) 8)

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל כאיש סיסטם

אני כבר נגעל מלהרכיב מחשבים...

הדבר היחיד שיש לי מנוחה זה שאיזה טיפש לא מחק לעצמו חצי תיקייה בשרת...

:(

עושה את זה 9 שעות ביום 5 ימים בשבוע...

SYS admin

בין היתר צריך להרכיב לבנות מפרטים לתכנתים וכו'..

וכמובן לעבוד על השרת הכי כיף! לבנות שרת חדש.

ים של עבודה ואף אחד לא מתקרב אלייך רק אתה והמכונה ;D

פורסם

חנות פרטית ממוצעת עושה 15-30% רווח על מחשב, זה תלוי מאוד במפרט. (דווקא על מחשבים זולים בד"כ יש יותר אחוזי רווח)

לכן יש חנויות, אלו עם פחות תודעת שירות, שיעדיפו את העוד אחוז רווח בשבילם אבל יוציאו אותך מבואס.

במחשבים אפשר לעשות כסף בהחלט. אבל לא כאיש מכירות מן השורה (למרות שאני חייב להגיד לך, אם אתה בחנות טובה- זו אחלה עבודה. כיף, מתעסקים הרבה במה שמעניין אותך, וכו')

אני יודע איפה עבדת אבל מאיפה הגרלת את המספר ההזוי הזה, אין לי מושג....

רשתות כמו א' עובדות על רווחים מאוד נמוכים כמו 4-8% בממוצע (כן כן!) אבל מוכרות בכמויות מטורפות. החנויות האיכותיות כמו שכולם מכירים (SKY, IQPC, TMS ועוד) מוכרות ביותר מזה אבל בפחות ממה שרשמת.... אתה מגיע ל30% על ציוד הקפי זול (וזה מתבטא בהבדל של שקלים בודדים) ולא על חומרה... בד"כ זה ינוע בין 7 ל16% בלחץ.

הכסף הטוב נמצא בשרות, פחות במכירה.

פורסם

מוזר שאתה מזכיר את זה, גם ה mx518 שלי נקנה מKsp לפני 3 חודשים, וכבר מתחיל להתקלף השכבה שמעל הגומי השחור.....נראה כמו עור מתקלף.

האם זה דפקט בעכבר, או שככה זה ...מתקלה כל כך מהר?

הMX510 (אותה סדרה, גרסא אחת קודם) שלי שקניתי בלוג'יק לפני יותר מ4 שנים עדיין עובד ונראה כמו כשהוא עבד ונראה שהוצאתי אותו מהקופסא...

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי!!!!!!!

אני מגיש מועמדות לכנסת במפלגת עלה ירוק.

זהו זה! נשבר לי מהניצול של המדינה הזאת של חיילים משוחררים וסטודנטים.

אני הולך לקבל מאבטח צמוד, מרצדס + נהג פרטי, טיסות לחו"ל ואירוח במלונות הכי יקרים בעולם, פנסיה של כמה מיליונים ומשכורת שלא מביישת את מנכ"ל בזק,

וכל זה על משלמי המיסיםף וכל מה שאני צריך לעשות זה לבוא למליאה בכנסת פעם ברבעון ונגמר הסיפור.

ככה השיטה עובדת פה בארץ, או שאתה עבד כל החיים שלך, או שאתה מצטרף למטריקס המושחת ואתה בדרך לעשירון העליון.

מי בא מחר לכנסת להגיש מועמדות?

פורסם

אני יודע איפה עבדת אבל מאיפה הגרלת את המספר ההזוי הזה, אין לי מושג....

רשתות כמו א' עובדות על רווחים מאוד נמוכים כמו 4-8% בממוצע (כן כן!) אבל מוכרות בכמויות מטורפות. החנויות האיכותיות כמו שכולם מכירים (SKY, IQPC, TMS ועוד) מוכרות ביותר מזה אבל בפחות ממה שרשמת.... אתה מגיע ל30% על ציוד הקפי זול (וזה מתבטא בהבדל של שקלים בודדים) ולא על חומרה... בד"כ זה ינוע בין 7 ל16% בלחץ.

הכסף הטוב נמצא בשרות, פחות במכירה.

ממש לא מספר הזוי, מה ששכחתי זה שהרווח לא בדיוק מדויק ככה, כי זה מחושב על מחיר+עבודת מעבדה.....

הרווח עצמו על המחשב נמוך יותר, כי חלק מהכסף הולך בעצם לטכנאים במעבדה ולא כרווח מהמכירות.

למרות זאת, על מחשבים זולים מאוד הרווח כן יכול להגיע למשהו כזה, בעיקר אם המחשב זול והבנאדם אוהב למלא אותו בפיצ'יפקסים חסרי טעם (פאנלים למיניהם וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים